Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
και αυτοι στο εβαυ πως τα πουλανε τοσο φθηνα ?...

Δημοπρασια ειναι... Θα ανεβει και αλλο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:30 ----------

Λεει new, never opened και στην εικονα ειναι ανοιχτο. Επισης δεν το στελνουν στην Ελλαδα(ουτε Κυπρο που ειμαι εγω) παρα μονο Αμερικη.

Δημοσ.
και αυτοι στο εβαυ πως τα πουλανε τοσο φθηνα ?...

Γιατί ανανεώνουν το συμβόλαιο τους με την AT&T και παίρνουν την συσκευή πολύ φτηνά.... Κάτι παρόμοιο που γίνεται στην Ελλάδα με την επιδότηση.... Αλλά οι ''αμερικάνικες'' συσκευές έχουν τα μειονεκτήματα που σου είπα πριν....

Δημοσ.
Γιατί ανανεώνουν το συμβόλαιο τους με την AT&T και παίρνουν την συσκευή πολύ φτηνά.... Κάτι παρόμοιο που γίνεται στην Ελλάδα με την επιδότηση.... Αλλά οι ''αμερικάνικες'' συσκευές έχουν τα μειονεκτήματα που σου είπα πριν....

Να ρωτησω και εγω κατι. Εχει καποιους στο ebay απο Αμερικη που πουλουν παρα πολλα Iphones. Πως ακριβως γινεται αυτο? Εννοω αφου δεν μπορεις να αγορασεις μονη της την συσκευη...

Δημοσ.
Να ρωτησω και εγω κατι. Εχει καποιους στο ebay απο Αμερικη που πουλουν παρα πολλα Iphones. Πως ακριβως γινεται αυτο? Εννοω αφου δεν μπορεις να αγορασεις μονη της την συσκευη...

Υποθέτω ακριβώς όπως γίνεται και στην Ελλάδα που είναι γεμάτη η αγορά με καινούργιες συσκευές από επιδότηση...

Π.χ. πάει ο υπάλληλος της Vodafone και λέει στον πελάτη με ανανέωση συμβολαίου....

-Με την ανανέωση του συμβολαίου σου, δικαιούσαι αυτή την συσκευή να την αγοράσεις 150 ευρώ, αλλά άμα δεν την θέλεις, εγώ σου την αγοράζω 200....

Έτσι βάζει ο πελάτης στην τσέπη 50 ευρώ, ο υπάλληλος Vodafone την πουλάει 250 με την σειρά του κερδίζοντας 50 ευρώ, και ο τελικός αγοραστής αγοράζει με 250 ευρώ καινούργια μια συσκευή που στοιχίζει 300 ευρώ.... ;)

Στους 30 πελάτες Vodafone που έχεις την ημέρα, ένας να σου πει το ναί, έχεις μία καινούργια συσκευή κάθε μέρα για να πουλήσεις....

Δημοσ.
Υποθέτω ακριβώς όπως γίνεται και στην Ελλάδα που είναι γεμάτη η αγορά με καινούργιες συσκευές από επιδότηση...

Π.χ. πάει ο υπάλληλος της Vodafone και λέει στον πελάτη με ανανέωση συμβολαίου....

-Με την ανανέωση του συμβολαίου σου, δικαιούσαι αυτή την συσκευή να την αγοράσεις 150 ευρώ, αλλά άμα δεν την θέλεις, εγώ σου την αγοράζω 200....

Έτσι βάζει ο πελάτης στην τσέπη 50 ευρώ, ο υπάλληλος Vodafone την πουλάει 250 με την σειρά του κερδίζοντας 50 ευρώ, και ο τελικός αγοραστής αγοράζει με 250 ευρώ καινούργια μια συσκευή που στοιχίζει 300 ευρώ.... ;)

Στους 30 πελάτες Vodafone που έχεις την ημέρα, ένας να σου πει το ναί, έχεις μία καινούργια συσκευή κάθε μέρα για να πουλήσεις....

Νομιζω κατι αλλο παιζει αλλα δεν πειραζει... :whistle:

Δημοσ.
Νομιζω κατι αλλο παιζει αλλα δεν πειραζει... :whistle:

Τι παίζει;;;; Για τα αυθεντικά iPhones δεν νομίζω να παίζει κάτι άλλο....

Ότι πολλοί πουλάνε μαϊμούδες;;; Σίγουρα συμβαίνει και έχω φίλους που την πάτησαν να το επιβεβαιώσουν....

Δημοσ.
Τι παίζει;;;; Για τα αυθεντικά iPhones δεν νομίζω να παίζει κάτι άλλο....

Ότι πολλοί πουλάνε μαϊμούδες;;; Σίγουρα συμβαίνει και έχω φίλους που την πάτησαν να το επιβεβαιώσουν....

Αν ηξερα τι συμβαινει δεν θα ρωταγα. Μισο λεπτο να κοιταξω κατι στο ebay. :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:11 ----------

Ασπουμε γραφει 6 available εκει που πουλαει καποιος. Καποιος τροπος θα υπαρχει να τα παιρνουν χωρις συμβολαιο, με αλλο τροπο απο αυτον που ειπες εσυ πριν...

Δημοσ.

Παιδια για οποιον ενδιαφερεται μπορω να φερω το iPhone 3GS (16gb ή 32gb) απο εξωτερικο (ξεκλειδωτο εννοειται).

Για περισσοτερες πληροφοριες στειλτε μου pm.

Y.Γ: Εαν για καμια περιπτωση το μνμ μου παραβαινει τους ορους λειτουργιας του forum παρακαλω να διαγραφει απο τους moderators.

Δημοσ.
Παιδια για οποιον ενδιαφερεται μπορω να φερω το iPhone 3GS (16gb ή 32gb) απο εξωτερικο (ξεκλειδωτο εννοειται).

Για περισσοτερες πληροφοριες στειλτε μου pm.

Y.Γ: Εαν για καμια περιπτωση το μνμ μου παραβαινει τους ορους λειτουργιας του forum παρακαλω να διαγραφει απο τους moderators.

Απο Ιταλία εεε;;; Αν και πλέον σε 10 ημέρες θα είναι διαθέσιμο Ελλάδα στην ίδια τιμή...

Πάντως καλύτερα το post σου να το έβαζες στο Αγγελίες - Πώληση...

Εκεί ταιριάζει καλύτερα....

Δημοσ.

Δεν το διευκρινησα καλα μαλλον, δεν το εβαλα στην ενοτητα Αγγελίες - Πώληση διοτι απλα σκευτομαι να το φερω σε οποιον ενδιαφερεται (εξυπηρετηση κατα καποιον τροπο)

Οχι δεν επροκειτο να το φερω απο Ιταλια αλλα απο Βελγιο οπου εχει κυκλοφορησει εδω και εναν μηνα και εννοειτε οτι θα το δωσω και σε χαμηλοτερη τιμη απο αυτη που θα πωληθει στην Ελλαδα..

Για περισσοτερα στειλτε pm

Δημοσ.
Δεν το διευκρινησα καλα μαλλον, δεν το εβαλα στην ενοτητα Αγγελίες - Πώληση διοτι απλα σκευτομαι να το φερω σε οποιον ενδιαφερεται (εξυπηρετηση κατα καποιον τροπο)

Οχι δεν επροκειτο να το φερω απο Ιταλια αλλα απο Βελγιο οπου εχει κυκλοφορησει εδω και εναν μηνα και εννοειτε οτι θα το δωσω και σε χαμηλοτερη τιμη απο αυτη που θα πωληθει στην Ελλαδα..

Για περισσοτερα στειλτε pm

Υπέθεσα Ιταλία επειδή έγραψες ξεκλείδωτο....

Δεν ήξερα ότι και στο Βέλγιο πωλείται ξεκλείδωτο...

Δημοσ.

σημερα πηγα στο τεχνικα και ειδα το 3GS . ειναι μεγαλος πειρασμος! ισως αν ειχα τα λεφτα να το επαιρνα. τα 16gb μαυρο στα 799. μου ειπε ο υπαλληλος οτι δεν ειναι full unlock. και δεν μπορεις να κανεις update στο 3.1 ακομη.

τη συσκευη την πειρα στα χερια μου και τρελαθηκα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...