Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδια ειναι σοβαροι...; 700 ευρω θα το πουλανε το 32αρι..; Εγω χθες το βρηκα απο ebay 550 ευρω... Και φαντοζομαι το 550 ευρω το πουλαει και με κερδος στο ebay. Κλεφτες μεγιστη... Και ειδικα στα Apple Stores που το πουλανε 650 ευρω με 2 χρονια συμβολαιο..!! Δηλαδη σε βαθος χρονου θα σου βγει 3.000 ευρω..!! 3 χιλιαρικα για Iphone...;;

Σε αυτό το συμβόλαιο με το 32άρι στην Αμερική να αρχίζει από τα 299 δολ., δεν περιλαμβάνεται μόνο το iPhone αλλά και χιλιάδες λεπτά ομιλίας και δεν ξέρω πόσα Γίγα Ίντερνετ.

Αν θες το παίζεις πονηρός και αγοράζεις από e-bay, σκας τα 550 ευρώ και σου φτάνει ο κινέζικος κλώνος ;)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Σε αυτό το συμβόλαιο με το 32άρι στην Αμερική να αρχίζει από τα 299 δολ., δεν περιλαμβάνεται μόνο το iPhone αλλά και χιλιάδες λεπτά ομιλίας και δεν ξέρω πόσα Γίγα Ίντερνετ.

Αν θες το παίζεις πονηρός και αγοράζεις από e-bay, σκας τα 550 ευρώ και σου φτάνει ο κινέζικος κλώνος ;)

Σε πληροφορω οτι εγω αγορασει για φιλους απο ebay πανω απο 10 iphone...και ουτε μια φορα δεν ειχα προβλημα... Ολα δουλευανε ρολοι και τα πληρωνα και πιο φτηνα απο Ελλαδα... Και δεν χρειαζεται να το παιξεις πονηρος για να μην πληρωνεις τα ζωα που το πουλανε εδω 30 και 40% ακριβοτερα...

Δημοσ.

Sorry αλλά το macbook pro που πήρα από rainbow made in China έλεγε! Λες να είναι κλώνος; Επίσης ακόμη και αν στο ebay πουλάνε κλώνους, πιστεύεις ότι τα Ελληνικά retail stores, που θα στο δώσουν 150 euro πιο ακριβά, δε θα σου δώσουν κινέζικο κλώνο, αλλά συσκευούλα original; Έχεις ιδέα τι απάτες έκαναν με τα HTC οι Γερμανοί και τα πλαίσια; Ειλικρινά θα μπορούσα δικαιολογημένα να θεωρήσω πιο αξιόπιστο το ebay από κάτι δικά μας μαγαζάκια με αυτά που γίνονται. Οπότε ειδικά εδώ στο Ελλάντα καλό είναι να μην μιλάμε για μαϊμούδες, γιατί στη μαϊμουδιά είμαστε πρώτοι!

Δημοσ.
Σε πληροφορω οτι εγω αγορασει για φιλους απο ebay πανω απο 10 iphone...και ουτε μια φορα δεν ειχα προβλημα... Ολα δουλευανε ρολοι και τα πληρωνα και πιο φτηνα απο Ελλαδα... Και δεν χρειαζεται να το παιξεις πονηρος για να μην πληρωνεις τα ζωα που το πουλανε εδω 30 και 40% ακριβοτερα...

Δεν σου είπα ότι όλα τα iPhones που πουλιούνται στο e-bay είναι κλώνοι..... Σου είπα για το συγκεκριμένο 3G(S) 32άρι που ανέφερες στα 550 ευρώ..... Είναι τιμή εντελώς εκτός αγοράς και βρωμάει.... Και τα ζώα που τα πουλάνε εδώ 30 και 40% ακριβότερα που τα είδες;;;;; Το 16άρι 3G χωρίς συμβόλαιο και ξεκλείδωτο στα 570 ευρώ ήταν από τις πιο συμφέρουσες τιμές παγκοσμίως....

Βέβαια εσύ συγκρίνεις με τιμές που δεν υπάρχουν.... 650 ευρώ και διετές συμβόλαιο για να αγοράσεις το 32άρι 3G(S), όπως αναφέρεις, δεν υπάρχει πουθενά... Οπότε τι καθόμαστε και συζητάμε... Εκτός αν δώσεις και ένα λινκ και επιβεβαιώσεις αυτά που λες γιατί μέχρι τώρα δεν στέκουν...

Sorry αλλά το macbook pro που πήρα από rainbow made in China έλεγε! Λες να είναι κλώνος; Επίσης ακόμη και αν στο ebay πουλάνε κλώνους, πιστεύεις ότι τα Ελληνικά retail stores, που θα στο δώσουν 150 euro πιο ακριβά, δε θα σου δώσουν κινέζικο κλώνο, αλλά συσκευούλα original; Έχεις ιδέα τι απάτες έκαναν με τα HTC οι Γερμανοί και τα πλαίσια; Ειλικρινά θα μπορούσα δικαιολογημένα να θεωρήσω πιο αξιόπιστο το ebay από κάτι δικά μας μαγαζάκια με αυτά που γίνονται. Οπότε ειδικά εδώ στο Ελλάντα καλό είναι να μην μιλάμε για μαϊμούδες, γιατί στη μαϊμουδιά είμαστε πρώτοι!

Δεν πρόκειται να υπάρχει συννενόηση.... άλλα λέω και άλλα λες... Επαναλαμβάνω, 699 ευρώ για το 3G(S) 32άρι είναι επίσημη τιμή Apple Store για Ευρώπη.... Πολύ δύσκολα θα βρεις φτηνότερα.... δεν μιλάω ούτε για μαγαζάκια, ούτε για HTC που δεν ακολουθεί στο ελάχιστο την πολιτική της Apple.

Δημοσ.
Καλά δεν είναι και τρομερή διαφορά, θα το πάρω με σύνδεση από voda

100 λεπτά ομιλίας 250 sms και 500mbyte internet

Κυρίως για όταν είμαι εκτός σπιτιού το Net (skype & msn άντε και κάνα vid το πολύ) μιας και όταν είμαι σπίτι θα μπαίνω μέσω wifi. Στο site του skype λέει :

¹ Only available over a WiFi connection.

Δηλαδή δεν θα μπαίνει από mobile internet; Έχει κανείς το app και μπορεί να μπει από Mobile internet να μας πει;

EDIT : Καλά ότι θέλουν γράφουν; πιο πάνω λέει : Sign into Skype via 3G, WiFi, GPRS or Edge

λογικά ναι τότε...

Αν κανεις jailbreak το κινητο, τοτε μπορεις να κανεις κλησεις skype και μεσω 3g, οχι μονο μεσω wifi.

Δημοσ.
Αν κανεις jailbreak το κινητο, τοτε μπορεις να κανεις κλησεις skype και μεσω 3g, οχι μονο μεσω wifi.

Έτσι ακριβώς αν και η προσωπική μου εμπειρία δεν ήταν και ότι καλύτερο.... Με 3G υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και η συνομιλία είναι πολύ δύσκολη... :-(

Δημοσ.
Έτσι ακριβώς αν και η προσωπική μου εμπειρία δεν ήταν και ότι καλύτερο.... Με 3G υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και η συνομιλία είναι πολύ δύσκολη... :-(

Πραγματι..

Θελει πολυ καλο σημα κ αυτο δεν ειναι παντα αρκετο.

Δημοσ.

Αν είναι να το βάλεις σε θήκη δεν θα καταλάβεις διαφορά αφού μόνο στο πίσω μέρος αλλάζει το χρώμα:P

Δημοσ.
Τελικά έχουμε τίποτα νεότερο για τη (νέα;) τιμή του 3G; Δε θα πέσει λογικά τώρα που θα βγεί το 3GS;

Δεν πέφτει.... 499 ευρώ το 8άρι.

Δημοσ.

Γειά σας!! Ενδιαφέρομαι κι εγώ να πάρω το καινούριο iphone και πήγα σήμερα και το 'ψαξα. Απ' ότι μου είπαν, εγώ δε το γνώριζα, το 3GS, θα κυκλοφορήσει μόνο σε 16GB άσπρο/μαύρο και 32GB άσπρο/μαύρο. Τα 8GB θα παραμείνει 3G. Εγώ από την αρχή δεν ήθελα κάτι περισσότερο από 8GB, καθώς τα 8GB μου φαίνονται υπεραρκετά. Το θέμα είναι, όμως, ότι "εξαναγκάζομαι" να πάρω το 16άρι, καθώς αυτό έχει την καινούρια τεχνολογία πάνω του.

Η ερώτησή μου είναι η εξής. Άμα πάρω το 8άρι, και του κάνω και το update 3.0., θα κάνει ότι ακριβώς κάνει και η καινούρια έκδοση, δηλαδή το 16άρι 3GS, ή οι διαφορές μεταξύ 3G και 3GS δεν έγκειται μόνο σε θέμα λογισμικού, αλλά και συσκευής?? Γιατί έχω δεί τι κάνει το νέο iphone, αλλά δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι εφικτά με το νέο update, καθώς στο ipod touch που έχω, και πέρασα το update 3.0., εμφανίστηκαν μερικές νέες επιλογές (όπως το "Voice Memos"), που πριν δεν υπήρχαν.

Ευχαριστώ πολύ!:-)

Δημοσ.
Δες εδω....

iphone-30-software-features-for-each-iphone.jpg

+ τη διπλάσια ταχύτητα, λόγω καλύτερου επεξεργαστή και μεγαλύτερης μνήμης RAM (δε μιλάω για τα 8GB storage αλλά για τη μνήμη στην οποία εκτελούνται οι εφαρμογές)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...