Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να και μια από τις πρώτες "εφαρμογές" που χρησιμοποιεί την πυξίδα σε συνδυασμό με το accelerometer για να περιστρέψει την κάμερα

Δημοσ.

Μια μικρή διόρθωση για τις προηγούμενες συμμετοχές μου. Το chip γραφικών του 3GS είναι αρκετά ισχυρότερο από ότι υπολόγιζα. ΔΕΝ είναι το SGX520 όπως υπολόγιζε λανθασμένα ο Anand αλλά το SGX535 ο ίδιος πυρήνας που κυκλοφορεί και στο Intel GMA500 (ATOM Z/Poulsbo).

Γύρω στις 4 φορές δυνατότερο από την μονάδα γραφικών του Dreamcast.

Δημοσ.
Γύρω στις 4 φορές δυνατότερο από την μονάδα γραφικών του Dreamcast.

Τοσο πολυ ailoure ε? Πως προχωρησαν τα πραγματα..

Δημοσ.

να κανω και γω μερικες ερωτησεις:

1)η καμερα έχει zoom?

2)για να περασεις applications(π.χ του facebook)τα κατεβαζεις κατευθειαν απο το Iphone ή μέσω pc ta περνας στο iphone?

Δημοσ.

1. Όχι.

2. Είτε απ' ευθείας στο iPhone είτε μέσω του υπολογιστή με τη βοήθεια του iTunes.

Στο site της Apple έχει ένα πολύ καλό ενημερωτικό βίντεο που δείχνει τις βασικές λειτουργίες του iPhone 3GS. Θα σου λυθούν πολλές απορίες βλέποντας το...

Δημοσ.

ρε παιδια ξερετε που θα υπαρχει διαθεσιμο σε λευκο χρώμα?εγώ που δουλευω στον κοτσοβολο το 3g το φέραμε μόνο σε μαυρο και το 3g s μάλλον μονο σε μαυρο θα το φέρουμε ;S

Δημοσ.

μακαρι να το φερουμε και μεις σε ασπρο,πιστευω μετραει ποιο πολυ σε ασπρο!έχει γεμισει ο κόσμος με το μαυρο...

Δημοσ.

τι διαφορα εχει το iphone 3gs με τον ipod touch..εκτος του οτι εχει τηλεφωνο και sms ,..μου εχουν πει οτι στο iphone πληρωνεις και ιντερνετ ενω στο Ipod οχι..ειναι αληθεια?

Δημοσ.

Το ένα είναι κινητό τηλέφωνο ενώ το άλλο όχι. :devil: Ρίξε μια ματιά στο site της Apple και θα δεις τις διαφορές.

Στο iPod Touch μπορείς να έχεις internet μόνο μέσω wifi ενώ στο iPhone και μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας (αν έχεις πρόγραμμα σύνδεσης που να περιλαμβάνει κάτι τέτοιο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...