Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι και όταν βρέχει θα πατάς την app " umbrella " και θα ανοίγει ομπρελλα κανονική με το λογότυπο του Hondos , μαύρη αν πάρεις το μαύρο κ άσπρη αν πάρεις το άσπρο ....

στα 16G για ένα άτομο ενώ στα 32G θα χωράνε 2 κάτω από την ομπρέλλα...

:whistle:

συγγνώμη δεν άντεξα....

Εισαι πολυ αστιος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:01 ----------

ριξτε μια ματια εδω http://www.mirror.co.uk/news/technology/2009/06/09/10-things-you-didn-t-know-about-the-iphone-3g-s-115875-21427617/

1. It’s highly resistant

Apparently the iPhone 3G S has a highly-resistant finish to its body. Whereas the old iPhone 3G would succumb to those gadget kryptonites - water and oil - the new iPhone 3G S has a water- and oil-resistant body. Nice.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1. It’s highly resistant

Apparently the iPhone 3G S has a highly-resistant finish to its body. Whereas the old iPhone 3G would succumb to those gadget kryptonites - water and oil - the new iPhone 3G S has a water- and oil-resistant body. Nice.

Χαχα! Τώρα ρίξτους τα φίλε! Αδιάβροχο λέει είναι! :-P

Δημοσ.

Η οθόνη του έχει "ελαιοφοβική" επικάλυψη για να φεύγουν πιο εύκολα οι δαχτυλιές. Αυτό είναι όλο. Κατά τα άλλα, κατασκευαστικά, το εξωτερικό του κέλυφος είναι ίδιο με του 3G.

Δημοσ.
Εισαι πολυ αστιος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:01 ----------

ριξτε μια ματια εδω http://www.mirror.co.uk/news/technology/2009/06/09/10-things-you-didn-t-know-about-the-iphone-3g-s-115875-21427617/

1. It’s highly resistant

καταρχήν αν ήταν θα ήμουν αστεία κ όχι αστείος. ναι νομίζω πως είμαι αστεία..

γιατί το θεωρείς απίθανο μετά από λίγα χρόνια όντως να βγαίνει ομπρελίνι του hontos από το iPhone 6G UE (umbrella edition)?

πάντως προς το παρόν μου φαίνεται αστεία και μόνο η σκέψη...

δεν νομίζω ότι σε έθιξα, μην είσαι τόσο μυγιάγγιχτος , ζήτησα κ συγγνώμη :P

απλά σου φαίνεται λογικό σε ένα κινητό που έχουν βάλει 3 αισθητήρες ανίχνευσης υγρασίας να είναι ταυτόχρονα και αδιάβροχο??? (ώστε σε περίπτωση που το ρίξεις στο νερό κ το πας πίσω -αφού έχει στεγνώσει- να μην μπορείς να το παίξεις κινέζος, τύπου "αλλάξτε το δεν ξέρω τι έπαθε" ) :X

edit : για να σου δώσω να καταλάβεις... μια φορά το πήρα μαζι μου για τρέξιμο κ εκεί που έτρεχα σκεφτόμουν , χριστέ μου μια σταγόνα υδρώτας τρέχειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι από το κεφάλι, μη πάει στο αυτί, μη πάει στο headphone, μη φτάσει στη τρύπα του ακουστικού..... κ τέλος δε το ξαναπήρα.. τι ανχος κ αυτό.. κ μετά ερχεσαι εσυ και μου λες ότι είναι αδιάβροχο.. κατάλαβες τώρα γιατί μου φάνηκε κάπως?..

edit2. εδώ ούτε στο μπάνιο δε το ακουμπάω όταν κάνω μπάνιο γιατί φοβάμαι τους υδρατμούς..

edit3. μπορεί να είμαι υπερβολική δε ξέρω.. ευκαιρία να με κοροιδέψεις εσύ τώρα... :P

Δημοσ.

Ειμαι σε φαση να παρω iphone και ψιλοφοβαμαι την τιμη του καινουργιου

απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν παει περιπου τα 620 το 16αρι το 32αρι ποσο θα παει? 690? πολλα δεν ειναι ???εχετε καμια πληροφορια για το ποτε θα βγει στην αγορα?

thχ

Δημοσ.
Ειμαι σε φαση να παρω iphone και ψιλοφοβαμαι την τιμη του καινουργιου

απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν παει περιπου τα 620 το 16αρι το 32αρι ποσο θα παει? 690? πολλα δεν ειναι ???εχετε καμια πληροφορια για το ποτε θα βγει στην αγορα?

thχ

Αν δεν κανω λαθος το 32GB ειναι 100 ευρω πιο ακριβο απο το 16GB... Μαλλον θα πρεπει να φοβασε ακομα περισσοτερο.:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:11 ----------

Εμμ, μπορεις να πας εδω:

http://www.vodafone.gr/portal/client/contactfrm/callBackRequest.action?reasonId=128

Και ισως, λεω ισως, αν συμπληρωσεις τη φορμα που σου δειχνει να σε ενημερωσουν γρηγοροτερα για οτιδηποτε νεο σχετικα με το 3G S.

Δημοσ.
Εμμ, μπορεις να πας εδω:

http://www.vodafone.gr/portal/client/contactfrm/callBackRequest.action?reasonId=128

Και ισως, λεω ισως, αν συμπληρωσεις τη φορμα που σου δειχνει να σε ενημερωσουν γρηγοροτερα για οτιδηποτε νεο σχετικα με το 3G S.

Πάντως πέρυσι έχοντας συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα ενδιαφέροντος για το iPhone 3G, με ενημέρωσαν για τη διαθεσιμότητα του αφού το είχα ήδη αγοράσει... ;)

Δημοσ.

Την εχω συμπληρωσει την φορμα ενδιαφεροντος απο χθες αλλα οπως λεει και ο georgeadams τον ενημερωσαν κατοπιν εορτης.

Δημοσ.
Πάντως πέρυσι έχοντας συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα ενδιαφέροντος για το iPhone 3G, με ενημέρωσαν για τη διαθεσιμότητα του αφού το είχα ήδη αγοράσει... ;)

+1 κ εμένα το ίδιο !!! μου στέλνανε εμαιλ κ σμσ συνέχεια για καμιά βδομάδα κ εγώ αναρωτιόμουν.. μα το έχω ρε παιδιά σταματήστε !:fear:

Δημοσ.

Χαχα, ωραια ενημερωση. "Ελα να αγορασεις ενα Iphone 3G, το ιδιο με αυτο που εχεις τωρα ειναι!" :P

Δημοσ.

Εγω φοβαμαι οτι παω για τα πολλα και θα χασω και τα λιγα,θα κοψουν το 8giga=500€ και θα ξεκινανε απο 650€ το λιγοτερο την βλεπω την δουλεια.

Δημοσ.
Εγω φοβαμαι οτι παω για τα πολλα και θα χασω και τα λιγα,θα κοψουν το 8giga=500€ και θα ξεκινανε απο 650€ το λιγοτερο την βλεπω την δουλεια.

Το 8GB δεν το βλεπω να το φευγουν πολυ συντομα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια παιδια ειμαι νεος στο φορουμ.

Εχω και εγω iPhone 3G και βλεπω στο http://www.apple.com/iphone/buy/ (βεβαια ειναι στην Αμερικη) οτι μπορεις να δωσεις το 3G και να παρεις το 3GS.

Αυτο στην Ελλαδα δεν μπορει να γινει? (αλλα σιγα μην γινει θα μου πειτε)

και 2ον δεν πρεπει καπως να μπει ενα τελος στην τρελη διαφορα τιμης? δλδ ελεος.(με βαση αυτων που λετε για Ιταλια).

Ασχετο επειδη διαβασα και τα προηγουμενα ποστ (ναι το ξερω οτι ειναι 49 σελιδες) μην σκατε για το ραδιοφωνο και γιατι η apple δεν το εβαλε. Σκεφτειτε οτι το iPhone (1 μοντελο) ηταν μονο για Βορεια Αμερικη. Για αυτους φτιαχτηκε το κινητο. Αυτονων τις αναγκες καλυπτει πρωτα και μετα της Ευρωπης. Προφανως και οι δημοσκοπησεις-ερευνα αγορας που γινονται θα αφορουν κυριως την Αμερικη και μετα τον υπολοιπο κοσμο.

Οι ανθρωποι χανονται ευκολα και για αυτο θελουν πυξιδα (αν δειτε και στην καθημερινοτητα τους μιλανε με ορους "κατευθυνομαι Βορειοανατολικα") και υπαρχει παρα μα παρα πολυς κοσμος που τρεχει και θελει να μετραει κατι τις θερμιδες που εκαψε και ολα αυτα. Προφανως οι ανθρωποι δεν νοιαζονται τοσο πολυ για ραδιοφωνο. Απλα οι ανθρωποι ειναι αλλιως σκεφτειτε οτι εμεις εχουμε MMS και η AT&T ακομα να βαλει...

Ολα αυτα ειναι η γνωμη μου δεν προσπαθω να πεισω κανεναν.

Τεσπα... Και καλως σας βρηκα.

Το tethering ειναι υπερτατο.ειχα βαρεθει να πηγαινω καπου χωρις ADSL και να χρησιμοποιω 56αρα. παλι καλα.

Επεξ/σία από jimblanc
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρεθηκε exploit στο καινουριο iBoot απο τον GeoHot (iphonejtag.blogspot.com)

Και μεσα στα σχολια στο blog,υπαρχει κ ενα του MuscleNerd αλλα και του ta_mobile.

Αρχισαμεεεε;)

Επεξ/σία από Gi0
Δημοσ.

Σήμερα η cosmote έστειλε ενημερωτικό pdf στα καταστήματα της, ενημερώνοντας τα πως θα ξεκινήσει κι αυτή τη διάθεση του iPhone 3GS "μέχρι το τέλος Ιουλίου". :-)

(πηγή: iphonehellas.gr)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...