Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δλδ, εχκιούζ μι, την παρασκευή βγαίνει το jailbreak, όπως είπες. Μπορει να βγει και σε λιγη ωρα το jailbreak.Δεν βγαινει ντε και καλα παρασκευη. Οπότε, απο παρασκευή και μετά, δεν θα μπορώ να έχω video recording, bluetooth trasnfer, αν κάνω jailbrake τη συσκευή? ΦΥΣΙΚΑ και θα τα εχεις.Ειπαμε με το jailbreak δεν χανεις απολυτως τιποτα.Μονο κερδος εχεις.
kebinB Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δλδ, εχκιούζ μι, την παρασκευή βγαίνει το jailbreak, όπως είπες.Οπότε, απο παρασκευή και μετά, δεν θα μπορώ να έχω video recording, bluetooth trasnfer, αν κάνω jailbrake τη συσκευή? Μη με μπερδεύεις κι εσύ ρααααααααααα! η πληροφορία ήταν του κολλητού μου. ξανά απο την αρχή, αν το κάνεις jailbroke όταν με το καλό θα ερθει θα τα έχεις όλα τουτα. τώρα αναμένεις
EstellePr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Και μια τελευταία ερώτηση.. Μπορώ να ξυρίζω τα πόδια μου με το iphone, η να πάρω καλύτερα αποτριχωτικό κερί? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=lcB8CKa73B0[/ame]
polakis21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μια ερώτηση. Το ηχείο πως είναι. Ακούγεται όταν χτυπάει το τηλέφωνο? Είναι καθαρός ο ήχος? Γιατί με το Xperia που έχω δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος...
koumos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μια χαρα ειναι το ηχειο. Ακουγεται αλλα δεν ειναι και το πιο δυνατο που εχω ακουσει σε τηλεφωνο..
ApoelAndreas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Speed... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=rGof1tPqIBE[/ame] Απ'οτι βλεπω εγιναν Upload και αλλα πολλα βιντεο για το 3G S...
Ailuros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ωραία η σύγκριση μεταξύ PalmPre, iPhone3G & iPhone3GS. Kαι τα τρία smartphones έχουν πυρήνα γραφικών της PowerVR το οποίο λίγοι γνωρίζουν. Σε επεξεργαστική ισχύ όσων αφορά την CPU ισοβαθμούν το PalmPre & το iPhone3GS. ΄Οσων αφορά τον πυρήνα γραφικών το PalmPre υπερτερεί. Σε γενικές γραμμές η αύξηση των επιδόσεων που ισχυρίζεται η Apple για το 3GS στις 2x φορές είναι αρκετά συντηρητική και λογικά θα πρέπει να φαίνεται μια καλή αύξηση επιδόσεων στην απλή καθημερινή χρήση. Αν και πάντα παίζει ρόλο το λογισμικό (από λειτουργικό μέχρι εφαρμογές ή και παιχνίδια) το 3GS ειδικά σε πραγματικά τρισδιάστατα παιχνίδια θα μπορέσει και να φτάσει τις τριπλάσιες επιδόσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. iPhone 3G = MBX Lite + VGP Lite @60MHz = 1 pipeline + 1 TMU + Geometry Processor (VS1.1) 4 pixels/clock at max. overdraw, minimum 1 pixel/2 clocks ~100 MPixels/s fillrate (overdraw included) ~1 MTris/s no stencil buffer iPhone 3GS = SGX520 @100MHz (?) = 1 ALU + 1 TMU (unified shader core with >SM3.0) 4 pixels/clock at max. overdraw, minimum 1 pixel/2clocks ~200 MPixels/s fillrate (overdraw incl.) 2x throughput with trilinear filtering vs. MBX Lite 3.5 MTris/s 8 Z/stencil check units = 800MPixels/s Palm Pre = SGX530 @100MHz (?) 2 ALUs + 1 TMU (unified shader core with >SM3.0) 16 pixels/clock at max. overdraw, minimum 1 pixel/clock 250 MPixels/s fillrate (overdraw included) ~10.0 M Tris/s 8 Z/stencil check units/ALU = 1600MPixels/s
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Και οσο σκεφτομαι το game boy μου το 90 και ποσο μαγεμενος ημουν με τα γραφικα του..(ατιμο game gear ποτε δεν σε ζηλεψα)
Ailuros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Και οσο σκεφτομαι το game boy μου το 90 και ποσο μαγεμενος ημουν με τα γραφικα του..(ατιμο game gear ποτε δεν σε ζηλεψα) Το 3GS ξεπερνάει κατά πολύ σε δυνατότητες ακόμα και ενός Dreamcast. To κακό με τα smartphones είναι ότι δεν βολεύουν καθόλου από άποψη εργονομίας για παιχνίδια. Ωστόσο για τυχών νοσταλγούς της PowerVR θα δουν μια κατά πολύ πιο επαρκής έκδοση του SGX στο 3GS σε μελλοντικό handheld της SONY (αν το ονομάσουν PSP2).
alexander437 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Κατι ακουσα οτι το iphone 3G s θα ειναι αδιαβροχο, αυτο ισχυει?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Κατι ακουσα οτι το iphone 3G s θα ειναι αδιαβροχο, αυτο ισχυει? Γιατί να ισχύει; Σκοπεύεις να κολυμπάς με το iPhone σου; Προφανώς κάποιος σου κάνει πλάκα.
gs20309 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Κατι ακουσα οτι το iphone 3G s θα ειναι αδιαβροχο, αυτο ισχυει? ναι και όταν βρέχει θα πατάς την app " umbrella " και θα ανοίγει ομπρελλα κανονική με το λογότυπο του Hondos , μαύρη αν πάρεις το μαύρο κ άσπρη αν πάρεις το άσπρο .... στα 16G για ένα άτομο ενώ στα 32G θα χωράνε 2 κάτω από την ομπρέλλα... συγγνώμη δεν άντεξα....
iced Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Καλα μια πλακα εκανε ο paredwse, μην το σκισετε το θεμα.. Για καποιους δεν φαινεται απολυτα λογικο το να μην ειναι αδιαβροχο
gs20309 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Καλα μια πλακα εκανε ο paredwse, μην το σκισετε το θεμα.. Για καποιους δεν φαινεται απολυτα λογικο το να μην ειναι αδιαβροχο υπάρχουν πολλά αδιάβροχα κινητά?... πάντως εαν θέλει ντε κ καλά να το κάνει αδιάβροχο μπορεί να βάλει απο αυτές τις θήκες τις περίεργες.. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=rDhOq_-5R7M[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα