djxxl Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 8 και 10 αντε να τουσ ξυπνησει καποιος ρε παιδια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:08 ---------- ηρθε ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
koumos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Βγηκε Iphone OS 3.0 χαχα στελιο πηρες σβαρνα ολα τα thread για το "νεο" ?? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2777653#post2777653
kebinB Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 έχουμε ξεφύγει τελείως στις τιμές μου φαίνεται. πάντως είναι καλός καιρός για αγορά έως 3G μεταχείρισμένου
EstellePr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα! Μόλις σήμερα πήρα στα χέρια μου το iphone 3g, κι έχω μερικές απορίες. Κατ' αρχάς, έκανα πατάτα που το πήρα? Ίσως έπρεπε να περιμένω το 3gs? Ή καλύτερα να του κάνω ένα jailbreak? (για εφαρμογές όπως video recording, bluetooth file transfer) Ή καλύτερα να μην κάνω jailbreak, και να του περάσω το 3.0? Θα τα έχω αυτά με το update, ή αν του κάνω update, δεν θα μπορώ να το κανω jailbreak μετά? Τελικά να το κρατήσω, η να το πασάρω για το 3gs? Υπ' όψην, σήμερα θ' αρχίσω να το ψαχουλεύω, ΔΕΝ είχα αγγίξει μέχρι στιγμής iphone, οπότε, θα χρειαστώ την γνώμη σας κ τη βοήθεια σας!!!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα! Μόλις σήμερα πήρα στα χέρια μου το iphone 3g, κι έχω μερικές απορίες. Κατ' αρχάς, έκανα πατάτα που το πήρα? Ίσως έπρεπε να περιμένω το 3gs? Aναλογα.Θα εδινες 620 €(ισως και περισσοτερο,δεν ξερουμε ακομα) για τα 16gb? Ή καλύτερα να του κάνω ένα jailbreak? (για εφαρμογές όπως video recording, bluetooth file transfer)Ή καλύτερα να μην κάνω jailbreak, και να του περάσω το 3.0? Θα τα έχω αυτά με το update, ή αν του κάνω update, δεν θα μπορώ να το κανω jailbreak μετά? Update + jailbreak.Για να μπορεις να εχεις το maximum των δυνατοτητων του.Jailbreak μπορεις να κανεις και στην εκδοση 3.0,περιμενουμε εντος ολιγου(ωρων ισως)να βγει και επισημα το εργαλειο για το jailbreak(quickpwn). Τελικά να το κρατήσω, η να το πασάρω για το 3gs? Αν μπορεις να το πασαρεις και να μην ξοδευτεις εξτρα,φυσικα και να το δωσεις για το 3gs.
EstellePr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Aναλογα.Θα εδινες 620 €(ισως και περισσοτερο,δεν ξερουμε ακομα) για τα 16gb? Update + jailbreak.Για να μπορεις να εχεις το maximum των δυνατοτητων του.Jailbreak μπορεις να κανεις και στην εκδοση 3.0,περιμενουμε εντος ολιγου(ωρων ισως)να βγει και επισημα το εργαλειο για το jailbreak(quickpwn). Αν μπορεις να το πασαρεις και να μην ξοδευτεις εξτρα,φυσικα και να το δωσεις για το 3gs. Gi0 μου, το quickpwn το έχω βρεί και το έχω κατεβάσει, δεν είναι αυτό? Είδα απο συζητήσεις πως ΔΕΝ πρέπει να περάσω το τελευταίο update των itunes, αν θέλω να του κάνω jailbreak, είναι αλήθεια, η μπορώ με την έκδοση 3.0? υγ - είδες που σήμερα πρίν μιλήσω, το έψαξα λιγάκι? Μέχρι να βγάλω μια άκρη, δεν το αγγίζω, μη και του πετάξω τα μάτια όξω!
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Gi0 μου, το quickpwn το έχω βρεί και το έχω κατεβάσει, δεν είναι αυτό? Αυτο που βρηκες ειναι παλιοτερη εκδοση που δεν δουλευει με το 3.0 firmware. Απο εδω θα ενημερωθεις μολις βγει το καινουριο που περιμενουμε http://blog.iphone-dev.org Είδα απο συζητήσεις πως ΔΕΝ πρέπει να περάσω το τελευταίο update των itunes, αν θέλω να του κάνω jailbreak, είναι αλήθεια, η μπορώ με την έκδοση 3.0? Το τελευταιο update του itunes θα το κανεις για να περασεις το 3.0 και θα περιμενεις να βγει το quickpwn για να κανεις και το jailbreak στην 3.0. Οι συζητησεις που αναφερεις,μιλανε για τις προηγουμενες εκδοσεις quickpwn οι οποιες δεν σ απασχολουν μια και δεν δουλευουν με το 3.0 το οποιο σιγουρα θα βαλεις υγ - είδες που σήμερα πρίν μιλήσω, το έψαξα λιγάκι? Επρεπε να σε"τρομοκρατησω"ε?
EstellePr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Αυτο που βρηκες ειναι παλιοτερη εκδοση που δεν δουλευει με το 3.0 firmware.Απο εδω θα ενημερωθεις μολις βγει το καινουριο που περιμενουμε http://blog.iphone-dev.org Το τελευταιο update του itunes θα το κανεις για να περασεις το 3.0 και θα περιμενεις να βγει το quickpwn για να κανεις και το jailbreak στην 3.0. Οι συζητησεις που αναφερεις,μιλανε για τις προηγουμενες εκδοσεις quickpwn οι οποιες δεν σ απασχολουν μια και δεν δουλευουν με το 3.0 το οποιο σιγουρα θα βαλεις Επρεπε να σε"τρομοκρατησω"ε? Οπότε, για να τα πάρουμε με τη σειρά (φυσική ξανθιά γαρ) Περνάω την τελευταία έκδοση των itunes, μετά το 3.0, και μετά περιμένω να βγεί το τελευταίο quickpwn για να κάνω τη συσκευή jailbreak? Αφού με πήλες απ' τα μούτλα λεεεε! Έκατσα σήμερα όλη μέρα, κι έβγαλα τα υπέροχα ματάκια μου, για να κατανοήσω τί ακριβώς θα κάνω. Κοίτα, τη συσκευή δεν μπορώ να την πασάρω στην ίδια τιμή που την πήρα, μιας και άνοιξα συσκευασίες, έβγαλα ζελατίνες, κλπ, οπότε, την κρατάω και τη λιώνω στο έπακρο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Οπότε, για να τα πάρουμε με τη σειρά (φυσική ξανθιά γαρ)Περνάω την τελευταία έκδοση των itunes, μετά το 3.0, και μετά περιμένω να βγεί το τελευταίο quickpwn για να κάνω τη συσκευή jailbreak? Ακριβως.(Πριν ξεκινησεις..μια απλη επιβεβαιωση:Απο Ελλαδα το πηρες ετσι?Ξεκλειδωτο(δουλευει με οτι sim και να βαλεις μεσα)ετσι?) Κοίτα, τη συσκευή δεν μπορώ να την πασάρω στην ίδια τιμή που την πήρα, μιας και άνοιξα συσκευασίες, έβγαλα ζελατίνες, κλπ, οπότε, την κρατάω και τη λιώνω στο έπακρο? Στην θεση σου αυτο θα εκανα.Αποψη μου ειναι πως δεν αξιζει αν εχεις το 3g να πας στο 3gs.
EstellePr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ναι, απο Ελλάδα την πήρα. Τώρα, αν δουλεύει με όποια κάρτα του βάλω μέσα, ειλικρινά, αυτό δεν το γνωρίζω. Του έβαλα τη wind καρτούλα μου, και λειτουργεί. Τώρα για ρυθμίσεις, να ναι καλά το λινκ που μου έδωσες χθές, για μμς. Αν δεν δέχεται δλδ άλλη κάρτα σιμ, είναι κλειδωμένο? Οπότε και θα πρέπει να το ξεκλειδώσω??? Ένα ένα μου τα σερβίρεις λε σύ! Και ΠΩΣ στην οργή θα το κάνω αυτό?? Αν και δεν σκοπεύω σύντομα ν' αλλάξω πάροχο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Ναι, απο Ελλάδα την πήρα. Τώρα, αν δουλεύει με όποια κάρτα του βάλω μέσα, ειλικρινά, αυτό δεν το γνωρίζω. Του έβαλα τη wind καρτούλα μου, και λειτουργεί. Τώρα για ρυθμίσεις, να ναι καλά το λινκ που μου έδωσες χθές, για μμς. Αν δεν δέχεται δλδ άλλη κάρτα σιμ, είναι κλειδωμένο? Οπότε και θα πρέπει να το ξεκλειδώσω??? Ένα ένα μου τα σερβίρεις λε σύ! Και ΠΩΣ στην οργή θα το κάνω αυτό?? Αν και δεν σκοπεύω σύντομα ν' αλλάξω πάροχο. Μην αγχωνεσαι.Ξεκλειδωτο ειναι..επρεπε να βεβαιωθω
kebinB Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα! Μόλις σήμερα πήρα στα χέρια μου το iphone 3g, κι έχω μερικές απορίες. Κατ' αρχάς, έκανα πατάτα που το πήρα? Ίσως έπρεπε να περιμένω το 3gs? Ή καλύτερα να του κάνω ένα jailbreak? (για εφαρμογές όπως video recording, bluetooth file transfer) Ή καλύτερα να μην κάνω jailbreak, και να του περάσω το 3.0? Θα τα έχω αυτά με το update, ή αν του κάνω update, δεν θα μπορώ να το κανω jailbreak μετά? Τελικά να το κρατήσω, η να το πασάρω για το 3gs? Υπ' όψην, σήμερα θ' αρχίσω να το ψαχουλεύω, ΔΕΝ είχα αγγίξει μέχρι στιγμής iphone, οπότε, θα χρειαστώ την γνώμη σας κ τη βοήθεια σας!!!!!! Μέχρι τη παρασκεύη ακούγεται πως θα βγει το jailbrake για την 3.0, μικρός ο χρόνος. Αν κάνεις update στην 3.0 όλα τα καλούδια (video recording, bluetooth trasnfer) απο cydia κλπ δεν θα μπορείς να τα έχεις λόγω οτι δεν εχει βγει ακόμα το jailbreak. Αν τώρα αξίζει το 3G για το 3GS είναι καθαρά θέμα αναγκών, αμα νομίζεις πως οι προσθήκες που κανανε σε ικανοποιούν και είναι αναγκαίες για εσένα τότε το αγωράζεις. αλλά έχε και στο μυαλό σου την τιμή που θα τα σπρώξουν στην αγορά και αν σε συμφέρει. CHAT το κάνατε ραααααααααα
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 CHAT το κάνατε ραααααααααα Ειχε αποριες ρα!Κ μια και εμαθε το μαθημα της,αξιζε βοηθεια. Στην παραχωρω λοιπον
EstellePr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέχρι τη παρασκεύη ακούγεται πως θα βγει το jailbrake για την 3.0, μικρός ο χρόνος.Αν κάνεις update στην 3.0 όλα τα καλούδια (video recording, bluetooth trasnfer) απο cydia κλπ δεν θα μπορείς να τα έχεις λόγω οτι δεν εχει βγει ακόμα το jailbreak. Αν τώρα αξίζει το 3G για το 3GS είναι καθαρά θέμα αναγκών, αμα νομίζεις πως οι προσθήκες που κανανε σε ικανοποιούν και είναι αναγκαίες για εσένα τότε το αγωράζεις. αλλά έχε και στο μυαλό σου την τιμή που θα τα σπρώξουν στην αγορά και αν σε συμφέρει. CHAT το κάνατε ραααααααααα Δλδ, εχκιούζ μι, την παρασκευή βγαίνει το jailbreak, όπως είπες. Οπότε, απο παρασκευή και μετά, δεν θα μπορώ να έχω video recording, bluetooth trasnfer, αν κάνω jailbrake τη συσκευή? Μη με μπερδεύεις κι εσύ ρααααααααααα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα