Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:43 ----------

H αληθεια ειναι οτι δεν διαβασα τιποτα

να ειστε καλα!!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Mε τις υγείες μας. Η TIM στην Ιταλία έβγαλε τιμές και ιδού

iPhone 3G S 16gb - 619€

iPhone 3G S 32gb - 719€

Υπενθυμίζω ότι στο iPhone 3G έχουμε τις ίδιες τιμές με Ιταλία, οπότε το πιθανότερο είναι ότι αυτές είναι και οι τιμές που θα ισχύουν στην Ελλάδα

http://www.tim.it/consumer/c365/i70113/t89768/livello3libera.do

e εδώ στην ελλάδα το χιλιάρικο πιστεύω θα το πιάσει...

και περίμενα σαν το μαλακα να βγει το καινούργιο... και όχι μονο καταργήθηκε το 16gb 3g και το 8gb έχει μείνει στην ίδια τιμή.. το 16gb 3gs θα είναι και ακριβότερο....

ΝΑ μαλακα που δεν ήθελες να πάρεις το 3g 16gb...(σε εμενα αναφέρομαι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις)

έλεος πια με αυτούς τους στεγνούς απατεώνες και εμείς σαν τα πρόβατα πάμε και τα σκάμε....

αλλα όχι έτσι και έρθει σε αυτή την τιμή η δεν θα πάρω καθόλου iphone η θα το πάρω από εξωτερικό και να πάρουν τα @@ μου η γνωστη κλεφτες σε αυτή την χωρα..

Δημοσ.

και περίμενα σαν το μαλακα να βγει το καινούργιο... και όχι μονο καταργήθηκε το 16gb 3g και το 8gb έχει μείνει στην ίδια τιμή.. το 16gb 3gs θα είναι και ακριβότερο....

ΝΑ μαλακα που δεν ήθελες να πάρεις το 3g 16gb...(σε εμενα αναφέρομαι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις)

έλεος πια με αυτούς τους στεγνούς απατεώνες και εμείς σαν τα πρόβατα πάμε και τα σκάμε....

αλλα όχι έτσι και έρθει σε αυτή την τιμή η δεν θα πάρω καθόλου iphone η θα το πάρω από εξωτερικό και να πάρουν τα @@ μου η γνωστη κλεφτες σε αυτή την χωρα..

Θα σου πουλήσω το δικό μου :P:p

Δημοσ.
Θα σου πουλήσω το δικό μου :P:p

το δίνεις και με σύνδεση ? :P

πάντως δεν έχουν ανακοινωθεί τίποτα τιμές από vodafone e?

ποτε κυκλοφορεί στο εξωτερικό?19 του μηνα?

Δημοσ.
το δίνεις και με σύνδεση ? :P

πάντως δεν έχουν ανακοινωθεί τίποτα τιμές από vodafone e?

ποτε κυκλοφορεί στο εξωτερικό?19 του μηνα?

Στην Ιταλία μόνο, καπου αναφέρονται πιο πίσω. Πολλά τα λεφτά.. :X Δεν ξέρω πότε κυκλοφορεί.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος Hal9000 οτι είναι τραβηγμένο με 3G κ όχι απλώς ένα unboxing video? Γιατί εγώ σαν τέτοιο το βρήκα στο internet.

Δημοσ.

Εγω πιστευω στην Ελλαδα οι τιμες θα ειναι ακριβως οπως της Ιταλιας... Σε εκεινο το λινκ που εβαλα πριν απο Vodafone Ιταλιας δειχνει οτι και εκει ειχαν ακριβως τις ιδιες τιμες για το Iphone 3G...

Δημοσ.

Ιδιες με της Ιταλιας συμφωνω και γω...Ας τολμησουν να το βαλουν κοντα στο 1000αρικο οπως ειπε καποιος πιο πανω και θα ψαχνουν για αγοραστες με τηλεσκοπιο

• Moderators
Δημοσ.

Μωρε το κακο ειναι πως αυτοι που θα δωσουν τα 720€,θα την κανουν ανετα την σκεψη να σπρωξουν αλλα 100-150€ αν χρειαστει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα είχε πάντως πάρα πολύ ενδιαφέρον αν το firmware του 3GS μπορούσε να εγκατασταθεί (με διάφορους τρόπους :devil:) στο υπάρχον 3G μοντέλο!

B)

Δημοσ.

καλά τι τιμές είναι αυτές, ακόμα κ το 2G να είχα δεν τα έδινα για να παω στο 3G S ..

ντάξει είπαμε τσούζει λίγο η apple αλλά όχι κ έτσι... :-( , τι απογοήτευση είναι αυτή..

• Moderators
Δημοσ.
Θα είχε πάντως πάρα πολύ ενδιαφέρον αν το firmware του 3GS μπορούσε να εγκατασταθεί (με διάφορους τρόπους :devil:) στο υπάρχον 3G μοντέλο!

B)

Φανταζομαι το ειδες στο hackint0sh πως ηδη εχουν τσεκαρει τις διαφορες..;)

Ολο και κατι θα γινει πιστευω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...