Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να μπορείς να χρησιμοποιείς την σύνδεση του iPhone για να μπαίνεις στο internet από τον υπολογιστή :D

π.χ. όταν δεν έχεις wifi εκεί κοντά, σε τρένο, στο αμάξι κτλ.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για πες ρε μπαγάσα Cue τι κάνουμε.

Γιατί όταν πάω να μπω στα settings του tethering, μου βγάζει να καλέσω την cosmote στο 1212.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Το να μπορείς να χρησιμοποιείς την σύνδεση του iPhone για να μπαίνεις στο internet από τον υπολογιστή :D

π.χ. όταν δεν έχεις wifi εκεί κοντά, σε τρένο, στο αμάξι κτλ.

Κάτσε γιατί δεν το είχα καταλάβει καλά:

Πώς θα γίνει δηλαδή αυτό; Είσαι στο τρένο, και συνδέεσαι στο ίντερνετ από την σύνδεση που έχεις στον Η/Υ που είναι σπίτι σου; Με τι μέθοδο;

Δημοσ.
...

Πώς θα γίνει δηλαδή αυτό; Είσαι στο τρένο, και συνδέεσαι στο ίντερνετ από την σύνδεση που έχεις στον Η/Υ που είναι σπίτι σου; Με τι μέθοδο;

Οχι, τη συνδεση του κινητου χρησιμοποιεις.(gprs,3g)

Το ειπε ο Cue σε αυτο που παρεθεσες:

Το να μπορείς να χρησιμοποιείς την σύνδεση του iPhone για να μπαίνεις στο internet από τον υπολογιστή...
Δημοσ.
Κάτσε γιατί δεν το είχα καταλάβει καλά:

όχι, συνδέεσαι από την σύνδεση 3g του κινητού σου.

Δημοσ.

@ Manuel :

Δεν λειτουργεί έτσι το tethering, θα σου δώσω ένα παράδειγμα:

Έστω ότι έχεις συμβόλαιο κινητής που περιλαμβάνει και κάποια Gb για internet από το κινητό. Με το tethering μπορείς να συνδέσεις το iPhone με τον H/Y για να χρησιμοποιείς τα διαθέσιμα Gb του mobile data plan σου για σύνδεση μέσω του H/Y σου. Π.χ. γιατί να σερφάρεις μέσω του iPhone αν έχεις μαζί σου laptop και μπορείς να τα συνδέσεις μέσω tethering?

Βέβαια, εφαρμογές tethering υπάρχουν εδώ και πολύ καιρο...(Netshare κλπ)

Δημοσ.
Τελικως εισαι αρκετα ντεφορμε..

Παλι αργησες! :lol:

και είπα να το αφήσω ασχολίαστο μπας και περάσει έτσι :lol:

παίζω fm και κατεβάζω... για αυτό είμαι σε super sonic ταχύτητες :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Α, λάθος. Η παρεξήγηση ήταν ότι θεώρησα πως η λέξη "υπολογιστής" πάει μόνο σε σταθερό υπολογιστή. Δεν πήγε το μυαλό μου σε laptop. Λέω και εγώ... εκεί που είσαι στο τρένο μπαίνεις στο ίντερνετ από τον (σταθερό νόμιζα) υπολογιστή σου...

Δημοσ.

O Cue είναι γαμώ τα παιδιά. Τέλος.

ps πρέπει να περάσω στα network settings του iphone, τις ρυθμίσεις που πόσταρες στην προηγούμενη φωτό; Γενικά έχω ένα άγχος με αυτά τα διαόλια και τις χρεώσεις των cellurar data.

Δημοσ.

Άντε βρε κουτό που θα σε τρέχω έξω στα κρύα.

Έλα να σε κεράσω μια μπύρα από το Macro, στην Παλλήνη :P

Και τότες, τι ρυθμίσεις ήταν αυτές στο ss? Μόνο για mms?

btw, γαμώ το σημείο 3G μου, η ταχύτητα είναι ελεεινή. Επιστροφή στο παρελθόν με ταχύτητα 9600 dial up modem.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:43 ----------

Κάντες 10 τις μπύρες. Μια χαρά παίζει !

Επιτέλους θα μπορώ να σερφάρω στο εξοχικό με παντόφλα και φανελάκι μινέρβα στη βεράντα, διαβάζοντας για όλα τα παλτά που δεν θα έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα θα διασκεδάζω ξεκινώντας flames στα αγαπημένα μου φόρουμς κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Δημοσ.

MMS και 3G internet

Αν δε θες 3G internet, απλά σβήνεις την λέξη "internet" από το πεδίο APN του Cellular Data.

Niiiiice :) Χαίρομαι που παίζει και σε άλλους. Τελικά δεν ήταν τυχαίο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...