Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To ειπαμε;)

ααααααααααααα

Έκανα reply από την προηγούμενη σελίδα και δεν το είχα δει. Σοζ. :shock:

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πλέον, τα iPhone στο δύκτιο της Vodafone υποστηρίζουν tethering (να χρησιμοποιούμε στο iPhone ως 3G wireless modem για τον υπολογιστή μας, μέσω bluetooth ή usb)!

Χθες βράδυ,όταν συνέδεσα το iPhone στο Mac για να το φορτίσω και να το συγχρονίσω, το iTunes μου ζήτησε να κάνει update τα carrier settings. Το έκανε, και πέρασε αυτόματα πλέον τις ρυθμίσεις για mms ΚΑΙ ΓΙΑ TETHERING!

post-1841-129063009921_thumb.png

• Super Moderators
Δημοσ.
Aμφιβάλλεις; :-(

Δηλαδή πάλι θα τσακωθώ με υπάλληλο της Vodafone, για να μου δώσει το iphone 3GS χωρίς συμβόλαιο???

B)

Δημοσ.
Πλέον, τα iPhone στο δύκτιο της Vodafone υποστηρίζουν tethering (να χρησιμοποιούμε στο iPhone ως 3G wireless modem για τον υπολογιστή μας, μέσω bluetooth ή usb)!

Καλή φάση.

Όταν ακούσετε κάτι για Cosmote σφυρίξτε κλέφτικα.

Το δικό μου ούτε το Cellular Data Network δεν έδειχνε.

Έκανα custom upgrade το carrier settings για να ενεργοποίησω MMS και Tethering.

Την στιγμή εκείνη το Leopard έβγαλε μήνυμα ότι βρήκε network κάτι αλλά δεν βλέπω να δουλεύει :/

Στα Network Settings έχει μία έξτρα επιλογή "Ethernet Adaptor (en3)" αλλά γράφει "Cable Unplugged"

georgeadams για πες μας λίγο πως δουλεύει στο δικό σου plz.

Δημοσ.

Το ξέρω ότι βγαίνω λίγο off topic αλλά το tethering με κάνει να σκέφτομαι να βάλω πακέτο data στο συμβόλαιο μου... το 3g θα υποστηρίζει tethering έτσι; Πιο πακέτο συμφέρει πιο πολύ ρε παιδιά;

Δημοσ.

Προσωπικά έχω 500Mb (100' και 120sms) και δε τα έχω ξεπεράσει ποτέ.

Αλλά αν θες tethering για downloading...

Δημοσ.
Προσωπικά έχω 500Mb (100' και 120sms) και δε τα έχω ξεπεράσει ποτέ.

Αλλά αν θες tethering για downloading...

όχι, απλά για σερφάρισμα (και για το iphone και για το laptop πλέον)... πόσο πληρώνεις αν επιτρέπεται;

(τελικά tethering στο 3g θα υπάρχει με το 3.0 έτσι; )

Δημοσ.

alexzzz, ρίξε μια ματιά εδώ να τα θυμηθείς : http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3733

Και γώ αυτα κοίταζα το πρωί και αναρωτιόμουν αν θα παραμείνουν έτσι κ για το 3G S. 1,5gb θα είναι υπεραρκετό, δεδομένου κ οτι μεσα στη πόλη σπάνια χρειάζεται. Για τώρα το καλοκαιράκι είναι οτι πρέπει για παραλίες-θάλασσες-ακτές :-)

Δημοσ.
Καλή φάση.

Όταν ακούσετε κάτι για Cosmote σφυρίξτε κλέφτικα.

Το δικό μου ούτε το Cellular Data Network δεν έδειχνε.

Έκανα custom upgrade το carrier settings για να ενεργοποίησω MMS και Tethering.

Την στιγμή εκείνη το Leopard έβγαλε μήνυμα ότι βρήκε network κάτι αλλά δεν βλέπω να δουλεύει :/

Στα Network Settings έχει μία έξτρα επιλογή "Ethernet Adaptor (en3)" αλλά γράφει "Cable Unplugged"

georgeadams για πες μας λίγο πως δουλεύει στο δικό σου plz.

Κι εμένα στην αρχή έγραφε "Network Unplugged" για το νέο Ethernet Adaptor. Πήγα στα settings το κι έκανα Renew DHCP Lease. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου έβγαλε πως πήρε DHCP address και έγινε online (δεν ξέρω αν το επηρέασε το Renew Lease που έκανα ή αν θα το έκανε έτσι κι αλλιώς).

Αυτή τη στιγμή έχω κλείσει το WiFi στο MacBook και είμαι συνδεδεμένος στο internet μέσω της Vodafone και του iPhone 3G. Από ταχύτητα browsing πάει καλά (λίγο πιο αργό από το adsl μου). Δεν έχω δοκιμάσει όμως να κάνω download αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι αυτός ο σκοπός του.

Πάντως η λειτουργία του iPhone (άνοιγμα εφαρμογών, browsing φωτογραφιών, email) είναι αισθητά πιο αργή όσο είναι ενεργό το tethering.

EDIT: Έτσι για να δω τι ταχύτητα πιάνει, έβαλα να κατεβάσω ένα RAR με το SpeedDownload, από το Rapidshare (με Premium Account). Η ταχύτητα κυμάνθηκε από 260 μέχρι 275KB/sec, δηλαδή κοντά στα 3.6MBit του θεωρητικού μαξιμουμ για το iPhone 3G (βέβαια εδώ έχω full σήμα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...