Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα έχει το νέο iphone δυνανοτήτα για maps offline ? Δηλ. εννοώ στρίψε εδώ στρίψε εκεί εφτασες μπράβο σου ?

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από σήμερα γίνονται "προ-κρατήσεις" για το iPhone 3GS στα καταστήματα της Vodafone. Η τιμή και η ημερομηνία διάθεσης θα ανακοινωθεί "τις προσεχείς μέρες".

Δημοσ.
Από σήμερα γίνονται "προ-κρατήσεις" για το iPhone 3GS στα καταστήματα της Vodafone. Η τιμή και η ημερομηνία διάθεσης θα ανακοινωθεί "τις προσεχείς μέρες".

στη σελιδα της voda δεν υπαρχει κατι... μηπως για να πουλησει οσες 3g προλαβει;

Δημοσ.

εγω φοβαμαι μην κανει καμια τσατσια η apple (αφου το iphone 3g s εχει καλυτερη cpu και ram)με τις εφαρμογες..δηλαδη στο απλο iphone 3g να ψιλομαμιουνται ta fps..:X

Δημοσ.

ρε παιδιά πρακτικά πότε θα αρχίσουμε να βλέπουμε την οποιαδήποτε μείωση στις τιμές του 3G?

Δημοσ.

θα είναι σαν τη διαφορά τιμής που υπάρχει στο macbook το λευκό μεταξύ ελλάδας κ όλου του υπόλοιπου κόσμου...?.. :lol:

δεν νομίζω ότι θα ρίξουν τις τιμές στο ελλάντα.. απλά θα διώξουν κ τα τελευταία μοντέλα κ μετά θα πουλάνε μόνο το 3gs ..

μακάρι βέβαια να πέσουν οι τιμές..να πάρω ένα δώρο στον αδερφό μου ;)

Δημοσ.
.

Τέσπα, το θέμα είναι ότι το Cellular Data μου έχει εξαφανιστεί και εμένα και δεν μπορώ να περάσω τα των MMS :( Καμμία ιδέα?

Solved. :) Πλέον και MMS στο iPhone :)

Το tethering δε μου δουλεύει ακόμα ρε γμτ :/ Παρόλο που το ενεργοποίησα στα settings.

Δουλεύει σε άλλον?

Δημοσ.
Μαλλον 8 εχει.Το πρωτο iphone δεν ειχε 16.Ειμαστε οι καημενοι της υποθεσης:lol:

Κι όμως υπάρχει 16άρι πρώτης γενιάς.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:48 ----------

Καλημερα σε ολους καταρχην,

Τελος υπαρχει τροπος αγορας του νεου απο apple store αμερικης απλως κανετε bypass την ταχυδρομικη σας θυριδα μεσο US postal για να σας ερθει στην ελλαδα.Απλα θελει jailbrake γιατι ειναι κλειδωμενο απο ΑΤ&T.

Άλλο πράγμα το jailbreak άλλο πράγμα το unlock. Το 3G καταφέρανε να το κάνουνε μερικώς unlock 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του.

Το 3GS φυσικά και δεν το έχουνε κάνει ακόμα unlock και ούτε είναι γνωστό ΠΟΤΕ και ΑΝ θα το καταφέρουν.

Δημοσ.

Unlock σημαινει να παιρνει ολες τις sim καρτες απο ολες τις εταριες..

Τα iphone απο vodafone Ελλαδας ειναι πληρως unlock, γιαυτο να τα προτηματε αν θελετε μεταχειρισμενο..

Ακομα δεν εχουν καταφερει να ξεκλειδωσουν πληρως iphone απο αγγλια και χρειαζονται μια επιπλεον sim καρτα μου μπαινει κατω απο την δικια σου sim και ονομαζεται turbo sim. Το προβλημα ειναι οτι μπορει καποια στιγμη να σταματησει να δουλευει η turbo sim και να χριαστεις καινουργια, στα καλα καθουμενα..

Και χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι δεν εχει πληρως ολες τις λειτουργιες με turbo sim..

Προσοχη λοιπον στα μεταχειρισμενα iphone απο αγγλια, αμερικη και διαφορες αλλες "κλειδωμενες" χωρες.. Για πληρως ξεκλειδωμενα δοκιμασμενα σιγουρα απο vodafon Hellas

• Moderators
Δημοσ.
Κι όμως υπάρχει 16άρι πρώτης γενιάς.

To ειπαμε;)

Εντελώς εγκυκλοπαιδικά, το πρώτο iPhone είχε βγει και σε έκδοση με 16GB (η γυναίκα μου ακόμα αυτό χρησιμοποιεί).

Eλα ρε!I stand corrected!

ααααααααααααα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...