LsPhotography Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 το 2g έχει... όχι το 3g... Το ξέρω, και λεω πως δέν θά δεί πολύ διαφορά σέ ταχύτητες (performance).
reventium Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Καλημερα σε ολους καταρχην, ειδα και γω τα νεα χαρακτηριστικα του iphone και γελασα και βασικα δεν βρισκω λογο οχι να αγορασω το καινουριο αλλα ουτε να αναβαθμισω στο νεο firmware(προς το παρων)και Εξηγω τους λογους: 1. τιμη νεου iphone χωρις συμβολαιο 1300-800 δολλαρια προς το παρων 2.το firmware 3 δεν προσφερει τπτ παραπανω για μενα διοτι τα περισσοτερα updates υπηρχαν στα repositories για 2.2.1 ηδη!!!(μιλαω για jailbroken παντα) οκ 256 ram δηλαδη τι 8α κανεις στο τηλεφωνο στην τελικη? ποιος 8α παιξει σοβαρα τωρα παιχνιδια πανω απο μιση ωρα στο κινητο, το pc γιατι το εχουμε δλδ,εγω προσωπικα εχω ανοιχτο radio/safari/terminal downloader και το τηλ παει μια χαρα. ωραια δεν φορτωνει τις εφαρμογες σε 3 δευτερα οπως το νεο αλλα σε 5-6 ζζζζ. Επισης ποση μνημη θα τρωει το νεο λειτουργικο στο 3G S ?, 60 ετρεχε το παλιο, σε αναμονη. Με camera/video rec και ολα τα νεα που του βαλανε ποσο 8α μας αφησει 60-80 RΑΜ? τελικως ειμαι κατα των δεσμευσεων με συμβολαια διοτι στην χωρα που μενω εχω ογκοχρεωση 420MB με 8 ευρω το μηνα σε καρτοκινητο. Τελος υπαρχει τροπος αγορας του νεου απο apple store αμερικης απλως κανετε bypass την ταχυδρομικη σας θυριδα μεσο US postal για να σας ερθει στην ελλαδα.Απλα θελει jailbrake γιατι ειναι κλειδωμενο απο ΑΤ&T. Αυτα εν ολιγης, το παραπανω ποστ αποτελει προσωπικη αποψη του υπογεγγραμενου και δεν προσπαθει να προσβαλει αποψεις,ιδεες τριτων. Υ.Σ ευχομαι να διαβαζεται η γραμματοσειρα αυτην την φορα
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Από 2g άξιζε να περάσει κανείς σε 3g... πόσο μάλλον σε 3gs
LsPhotography Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Από 2g άξιζε να περάσει κανείς σε 3g... πόσο μάλλον σε 3gs +φωνω αλλά ο paredwse δέν ενδιαφερεται για τα features..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Ναι, δεν ενδιαφέρομαι για τα features του MMS και της κάμερας 3 megapixels αλλά με ενδιαφέρει το GPS, η μεγαλύτερη χωρητικότητα (32 GB) και η γρηγορότερη επεξεργαστική ισχύς και RAM. Οπότε πάω για το 3G-S.
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 η μεγαλύτερη χωρητικότητα (32 GB) γέμισες τα 16;
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 γέμισες τα 16; Μαλλον 8 εχει.Το πρωτο iphone δεν ειχε 16.Ειμαστε οι καημενοι της υποθεσης
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Όντως, το 8άρι έχω και ναι, γεμίζει ά-νε-τα.
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 To 16άρι πάντως μόνο αν αφήσω πάααααρα πολύ σαβούρα πάνω πάει να γεμίσει...
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 τς τς τς... ειδικά από σένα δεν το περίμενα Γιατι ρα?Τι εχω εγω?Μια χαρα παιδι ειμαι Όντως, το 8άρι έχω και ναι, γεμίζει ά-νε-τα. Και λιγα λες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 με το GPS θα γεμίζει πιο εύκολα λόγω maps...
georgeadams Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μαλλον 8 εχει.Το πρωτο iphone δεν ειχε 16.Ειμαστε οι καημενοι της υποθεσης Εντελώς εγκυκλοπαιδικά, το πρώτο iPhone είχε βγει και σε έκδοση με 16GB (η γυναίκα μου ακόμα αυτό χρησιμοποιεί).
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Εντελώς εγκυκλοπαιδικά, το πρώτο iPhone είχε βγει και σε έκδοση με 16GB (η γυναίκα μου ακόμα αυτό χρησιμοποιεί). Eλα ρε!I stand corrected!
Freakster Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Εγώ όταν γράφω ένα μήνυμα σε κάποιον.. όταν απαντήσουν, ανοίγει διαφορετικό.. thread να το πω; Αντί να το προσθέσει στην υπάρχουσα συζήτηση :s κατά τ'άλλα έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από το os3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα