Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Ποτε επιτέλους θα καταλάβει η μαμά apple ότι τα φράγμα τα μαζεύει από τα apple funboy και δεν πρέπει να τους απογοητεύει! Πιστεύω ότι οποιος δεν έχει iphone σίγουρα θα πάρει το 3gs αλλα κάποιος ο οποιος έχει το 3g δεν νομίζω πως υπάρχει σημαντικός λόγος να το αλλάξει!! Το μονο θετικό που είδα (και μια ακόμα έξυπνη κίνηση της μαμάς) ήταν που κράτησε το 8ari 3g και το ρίξε ένα κατοστάρικο. Εδώ ναι "έχουμε θέμα" , αλλα το νέο πραγματικά απογοήτευση. Και επιτέλους δεν είμαι χαζός, με εκνευρίζει να μου παρουσιάζουν την 3mp camera και το video σαν το super duper feature!! Καλά δεν μιλάω για το copy paste, ακόμα γελάω. Ακόμα και 8 να είχε δεν υπήρχε περίπτωση να την χρησιμοποιήσω ποτε αλλα ρε γαμώτο μην μου το παρουσιάζεις σαν διαστημική τεχνολογία, δίνεις πάτημα να σε πιάνει η nokia στο στόμα τις :-P

Δεν είναι τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις οι σημαντικότερες λειτουργίες στο iphone! Νόμίζεις πως είναι γιατι έχεις συνηθίσει για παράδειγμα τα ΝΟΚΙΑ τα οποία στο κάθε μοντέλο αλλάζει μόνο ο αριθμός των mpixels στην κάμερα και στο πλασάρει ως νέο τηλέφωνο!

Όταν θα δεις σε ένα ΝΟΚΙΑ (ή οτιδήποτε άλλο) γραφικά ποιότητας iphone (cpu, gpu, 3d klp), το ξανασυζητάμε!

B)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι μανία και αυτή με τα megapixel.

Η ποιότητα μιας φωτογραφίας για έναν μέσο χρήστη (δηλαδή για κάποιον που δεν τραβάει φωτογραφίες για να τις βάλει σε αφίσες) δεν έχει να κάνει με τα MP. Από έναν αριθμό και έπειτα, είσαι μια χαρά, άλλα πράγματα πρέπει να βελτιωθούν.

Δημοσ.

Καλά πολύ γέλιο.

Πήρα την Cosmote για να ενεργοποιήσω το Tethering.

-Ναι για σας μπλα μπλα θέλω να μπορώ να χρησιμοποιώ το iphone μέσω BT για να συνδέομαι στο internet από το σταθερό.

-Μα το BT είναι μόνο για Hfree

...

-Ναι θέλω και τα MMS

-Μα δεν έχει MMS

Χαχαχα...

Αφού κάθησα και της εξήγησα, μου λέει στο τέλος.

-Για πείτε μου δλδ πληροφορίες, τι έχει το καινούριο? Για να τα σημειώσω και εγώ.

-Εεεεεε...έχει MMS, μπλα μπλα, Ελληνικά

-ΑΑΑΑ έχει και Ελληνικά?! Πολύ ωραία! Τι άλλα έχει για πείτε μου.

Χαχαχαχαχ...τι να πω.

Τέσπα, το θέμα είναι ότι το Cellular Data μου έχει εξαφανιστεί και εμένα και δεν μπορώ να περάσω τα των MMS :( Καμμία ιδέα?

Κατα τα άλλα, τρελή η έκδοση 3.0.

Επιτέλους έβαλα το Facebook calendar να κάνει sync over the air (subscription) με το σωστό timezone.

Το youtube πλέον με υποστήριξη του account σου έχει άλλο αέρα μιας και βλέπεις άμεσα τα Subscription Channels σου και Favorite Videos.

2 annoyances μέχρι στιγμής.

Τα λάθος χρώματα στο calendar μέσω Exchange Server με το Google.

Για να έχεις κατά γράμμα αναζήτηση στα Ελληνικά Contacts, πρέπει να έχεις την Ελληνική γλώσσα by default στο κινητό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι την έκανες την κοπέλα ρε... τόσες πληροφορίες πως να τις διαχειριστεί ;

Επεξ/σία από alexzzz
Δημοσ.
Ποτε επιτέλους θα καταλάβει η μαμά apple ότι τα φράγμα τα μαζεύει από τα apple funboy και δεν πρέπει να τους απογοητεύει! Πιστεύω ότι οποιος δεν έχει iphone σίγουρα θα πάρει το 3gs αλλα κάποιος ο οποιος έχει το 3g δεν νομίζω πως υπάρχει σημαντικός λόγος να το αλλάξει!! Το μονο θετικό που είδα (και μια ακόμα έξυπνη κίνηση της μαμάς) ήταν που κράτησε το 8ari 3g και το ρίξε ένα κατοστάρικο. Εδώ ναι "έχουμε θέμα" , αλλα το νέο πραγματικά απογοήτευση. Και επιτέλους δεν είμαι χαζός, με εκνευρίζει να μου παρουσιάζουν την 3mp camera και το video σαν το super duper feature!! Καλά δεν μιλάω για το copy paste, ακόμα γελάω. Ακόμα και 8 να είχε δεν υπήρχε περίπτωση να την χρησιμοποιήσω ποτε αλλα ρε γαμώτο μην μου το παρουσιάζεις σαν διαστημική τεχνολογία, δίνεις πάτημα να σε πιάνει η nokia στο στόμα τις :-P

Με τι να πρωτο-γελάσεις? Με το βίντεο? Την πυξίδα? Τις φωνητικές εντολές..?

Δημοσ.

Εγω παντως πιστευω οτι ολοι οσοι λενε-λεμε οτι θα περιμενουν το επομενο iphone γιατι και το 3G μας καλο ειναι σε σχεση με το καινουργιο,στην τελικη θα παμε για καινουργιο σε λιγους μηνες.Οχι για την πυξιδα,ουτε για τα μεγαπιξελ και τα autofocus...

Αλλα επειδη οσο παιρνανε οι μηνες θα λιγοστευουν οι εφαρμογες για 3G και θα αυξανουν αυτες του 3GS...η και να υπαρχουν και για τα δυο θα πανε πολυ καλυτερα στο καινουργιο.Και αυτος για μενα ειναι λογος για να αλλαξω iphone....

Δημοσ.

Αν βρεθεί μια ευκαιρία μεταχειρισμένο ή έρθει η ώρα της επιδότησης, εννοείται... λέμε όμως το να το αλλάξεις τώρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά, όσο Apple fan κι αν είμαι, θεωρώ ότι εάν είχα το iPhone 3G (δεν το έχω) θα προβληματιζόμουν αρκετά για την αγορά του iPhone 3G-S. Βάσει των δικών μου αναγκών (δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η κάμερα, ούτε τα MMS) το 3G-S δεν μου προσφέρει κάτι σε σχέση με το 3G. Θα προτιμούσα να περιμένω το 3G-S-Turbo-Special-ApOla (ή όπως θα ονομάσουν το iPhone 4ης γενιάς).

Τώρα που είμαι με το iPhone 2G (πρώτης γενιάς), θα το αγοράσω γιατί είναι σημαντική η διαφορά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρόν forum τα μηνύματα θα πρέπει να γράφονται υποχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα με ελληνικούς χαρακτήρες.

Μηνύματα που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά καθώς και μηνύματα γραμμένα σε greeklish, διαγράφονται.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Προσωπικά, όσο Apple fan κι αν είμαι, θεωρώ ότι εάν είχα το iPhone 3G (δεν το έχω) θα προβληματιζόμουν αρκετά για την αγορά του iPhone 3G-S. Βάσει των δικών μου αναγκών (δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η κάμερα, ούτε τα MMS) το 3G-S δεν μου προσφέρει κάτι σε σχέση με το 3G. Θα προτιμούσα να περιμένω το 3G-S-Turbo-Special-ApOla (ή όπως θα ονομάσουν το iPhone 4ης γενιάς).

Τώρα που είμαι με το iPhone 2G (πρώτης γενιάς), θα το αγοράσω γιατί είναι σημαντική η διαφορά.

Εγώ πιστευώ πώς δέν έχουν μεγαλή διαφορά στην ταχύτητα!!!

Νομίζω πως η καινούρια έκδοση θα κάνει τήν διάφορα.

Όποτα εάν ήμουν στην θέση σου, δεν θα το έπερνα γιατι δέν θα δείς πολλες διαφορες, μονο εαν σε ενδιαφερουν τα καινουρια features , που όπως είπες δεν σε ενδιαφερουν..

Δημοσ.
Εγώ πιστευώ πώς δέν έχουν μεγαλή διαφορά στην ταχύτητα!!!

Νομίζω πως η καινούρια έκδοση θα κάνει τήν διάφορα.

Όποτα εάν ήμουν στην θέση σου, δεν θα το έπερνα γιατι δέν θα δείς πολλες διαφορες, μονο εαν σε ενδιαφερουν τα καινουρια features , που όπως είπες δεν σε ενδιαφερουν..

το 2g έχει... όχι το 3g...

Δημοσ.

συμφωνώ ότι αν έχεις το 3G -το έχω- δεν αξίζει για τίποτε να το πάρω πριν τελειώσει το συμβολεο μου τον Οκτωβριο .Θα τρενάρω οσο μπορώ το νεο φιρμ 3 και ελληνικά έχω και κρακαριμενες app και games που κατεβάζω με το κιλό απο τα τορρεντ και τα χώνω έτσι άπλα με itunes πολύ κακό για το τίποτα(σχεδόν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...