giorgos_k Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μακάρι γιατί αν γίνεται και στο 3.0 αυτό που περιγράφει ο georgeadams τότε θα είναι σημαντικότατο μειωνέκτημα..
haHa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) απλά διαφωνώ, ότι apps χρησιμοποιώ υπάρχουν σε κανονικά στο appStore και απο την στιγμή που πληρώνω πάγιο και έχω δωρεάν data δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μονο κ μονο για τα Ελληνικα, για video, για mms, copy-paste, (ολα αυτα διορθωνονται στη νεα εκδοση, αλλα τα απολαμβαναμε καιρο τωρα στα jailbroken κινητα μας) ,offline gps, καποια εξτρα προγραμματα , σπασμενα προγραμματα, για εμενα αξιζει το jailbreak. Οπως κ να εχει το κανω, γιατι δεν εχει κ κανενα μειονεκτημα, παρα μονο πλεονεκτηματα... Ειμαστε ομως αρκετα οφτοπικ. Υπολογίζεται ότι μόλις το 10% των iPhones είναι jailbroken εκτός αν θέσουμε ζήτημα προβοκατσιών των δημοσκοπικών εταιριών που είναι και της μόδας Τα ποσοστα φανταζομαι ειναι πραγματι πραγματικα,δεν μιλησε κανενας για προβοκατσια.. Αλλα δεν λενε απαραιτητα κατι. (εκτος οτι ελαχιστοι χρηστες ,ιδιαιτερα στο εξωτερικο, γνωριζουν περι jailbreak, το φοβουνται κλπ) Με την έλευση του 3.0, η ανάγκη για jailbrake έχει γίνει πολύ μικρή έως ελάχιστη πάντως... Πραγματι λογω Ελληνικων, video, mms, copy-paste μειωνεται η αναγκη για jailbreak. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:43 ---------- απλά με μια καλή τιμή θα δελεάσουν και κόσμο σαν και μένα που δεν το χρειάζεται... αλλιώς jailbrake και όλο και κάτι θα βρεθεί... Ηδη εχει βρεθει κ δουλευει μια χαρα με πλοηγηση κ χωρις αναγκη συνδεσης στο ιντερνετ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2765878#post2765878 Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2009 από haHa
giorgos_k Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Πάντως επειδή το έχω συζητήσει κ με φίλους η ανάγκη για jailbrake όλο κ απομακρύνεται. Είδη στο 2g εφόσον δν με απασχολούν video, mms, bleutooth παρα μόνο τα ελληνικά κ τα c@#@ed ipas. Αλλά στο 3.0 το σκέφτομαι πολύ να μείνω στην official, και να πληρώσω τις λίγες εφαρμογές που έχω καταλήξει οτι πραγματικά αξίζουν και τις χρησιμοποιώ. Αυτό το cydia γίνεται αχανές κ κουράζει
gs20309 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μονο κ μονο για τα Ελληνικα, για video, για mms, copy-paste, (ολα αυτα διορθωνονται στη νεα εκδοση, αλλα τα απολαμβαναμε καιρο τωρα στα jailbroken κινητα μας) ,offline gps, καποια εξτρα προγραμματα , σπασμενα προγραμματα, για εμενα αξιζει το jailbreak. Οπως κ να εχει το κανω, γιατι δεν εχει κ κανενα μειονεκτημα, παρα μονο πλεονεκτηματα... Τα ποσοστα φανταζομαι ειναι πραγματι πραγματικα,δεν μιλησε κανενας για προβοκατσια.. Αλλα δεν λενε απαραιτητα κατι. (εκτος οτι ελαχιστοι χρηστες ,ιδιαιτερα στο εξωτερικο, γνωριζουν περι jailbreak, το φοβουνται κλπ) Πραγματι λογω Ελληνικων, video, mms, copy-paste μειωνεται η αναγκη για jailbreak. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:43 ---------- Ηδη εχει βρεθει κ δουλευει μια χαρα με πλοηγηση κ χωρις αναγκη συνδεσης στο ιντερνετ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2765878#post2765878 άμα κάνεις jailbreak δεν χάνεις την εγγύηση? ... μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκα κάτι έξτρα από αυτά που δίνει ήδη to iphone, βέβαια Ελληνικα, video, mms, copy-paste είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενα.. τον αύγουστο που λήγει ο χρόνος της εγγύησης λέω να κάνω κ εγώ jailbreak αλλά θα χρειαστώ βοήθεια lol ... αυτό με το offline gps είναι αρκετά μεγάλο δέλεαρ..
poedeer7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 ακουω πολλους να λενε για το πως να εχουν αρκετες εφαρμογες στο backround και ναι υπαρχει λυση για αυτο(για iphones jailbroken φυσικα)και λεγεται backrounder!!! διαλεγεις την εφαρμογη που θελεις να εχεις στο backround ενω θελεις να κανεις κατι αλλο, πατας παρατεταμενα το home button σε βγαζει στο springboard και οταν τελειωσεις την κλικαρεις απλα και επιστρεφεις εκει που ησουν!ποσο πιο απλο να γινει δηλαδη!!!ενταξει αν ανοιξεις 10 εφαρμογες θα κολλησει αλλα μεχρι 4-5 ελαφριες την παλευει... Τωρα για το λογο να μην κανει καποιος jailbrake το iphone του ευθυνεται μονο η αγνοια των δυνατοτητων που θα του προσφερει...
vgelis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Τελικα παιδια θα εχουμε την δυνατοτητα να στελνουμε αρχεια με αλλα κινητα με bluetooth?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Τελικα παιδια θα εχουμε την δυνατοτητα να στελνουμε αρχεια με αλλα κινητα με bluetooth? Όχι εγγενώς, θα χρειαστείς jailbrake και εφαρμογή από Cydia. Παρεμπιπτόντως, η Τ-Mobile στην Ολλανδία δημοσίευσε κατά λάθος τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου iPhone 3G-S: http://www.wired.com/gadgetlab/2009/06/t-mobile-accidentally-posts-secret-iphone-3g-s-specs/
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Παρεμπιπτόντως, η Τ-Mobile στην Ολλανδία δημοσίευσε κατά λάθος τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου iPhone 3G-S: http://www.wired.com/gadgetlab/2009/06/t-mobile-accidentally-posts-secret-iphone-3g-s-specs/ δεν είναι τα ίδια με αυτά που γράφονται πιο πίσω;
ApoelAndreas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ειμαι νεος στο φορουμ οποτε δεν ξερω αν το ειχατε πει καπου αυτο, εδω λεει τα νεα χαρακτηριστικα του firmware v3.0. http://www.iphonehellas.gr/6270/iphone-os-30-100-new-features-the-complete-list/#more-6270 Σορρυ αν το ειχατε πει και αλλου.
koumos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ειμαι νεος στο φορουμ οποτε δεν ξερω αν το ειχατε πει καπου αυτο, εδω λεει τα νεα χαρακτηριστικα του firmware v3.0. http://www.iphonehellas.gr/6270/iphone-os-30-100-new-features-the-complete-list/#more-6270 Σορρυ αν το ειχατε πει και αλλου. Τα εχουμε πει και αλλου φιλε andreas ουκ ολιγες φορες αλλα δεν πειραζει...καλως ηρθες στο φορουμ
Dj Jacob Z Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αν το παραγγείλουμε από Αμερική πόσο έχουν τα μεταφορικά ?
ApoelAndreas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Τα εχουμε πει και αλλου φιλε andreas ουκ ολιγες φορες αλλα δεν πειραζει...καλως ηρθες στο φορουμ Οκ ευχαριστω, απλα μολις ειδα εκεινο το ποστ ειπα να το βαλω και εδω.
LsPhotography Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αν το παραγγείλουμε από Αμερική πόσο έχουν τα μεταφορικά ? Ενοείς απο ebay? Γιατί απο μαγαζί AT&T ή Apple δέν γινεταί εάν δεν μένεις Αμερική. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:19 ---------- Παντος στο ebay τον πρωτο μηνα θα κοστιζει ΠΟΛΛΑ λευτα και δεν αξιζει κατα την γνωμη μου..
eliask Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Jailbroken 2g here και ολα καλα με την 8.2.To προβλημα ειναι πως αν χρειαστεις να το κανεις jailbreak και παλι,δεν θα μπορει το quickpwn να το αναγνωρισει και θα πρεπει να περιμενεις την καινουρια εκδοση(την επομενη βδομαδα).Επισης δεν θα λειτουργει το ssh over usb. Οκ ευχαριστώ Gi0!
psalias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ποτε επιτέλους θα καταλάβει η μαμά apple ότι τα φράγμα τα μαζεύει από τα apple funboy και δεν πρέπει να τους απογοητεύει! Πιστεύω ότι οποιος δεν έχει iphone σίγουρα θα πάρει το 3gs αλλα κάποιος ο οποιος έχει το 3g δεν νομίζω πως υπάρχει σημαντικός λόγος να το αλλάξει!! Το μονο θετικό που είδα (και μια ακόμα έξυπνη κίνηση της μαμάς) ήταν που κράτησε το 8ari 3g και το ρίξε ένα κατοστάρικο. Εδώ ναι "έχουμε θέμα" , αλλα το νέο πραγματικά απογοήτευση. Και επιτέλους δεν είμαι χαζός, με εκνευρίζει να μου παρουσιάζουν την 3mp camera και το video σαν το super duper feature!! Καλά δεν μιλάω για το copy paste, ακόμα γελάω. Ακόμα και 8 να είχε δεν υπήρχε περίπτωση να την χρησιμοποιήσω ποτε αλλα ρε γαμώτο μην μου το παρουσιάζεις σαν διαστημική τεχνολογία, δίνεις πάτημα να σε πιάνει η nokia στο στόμα τις :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα