Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Πόσο λέτε να κοστολογηθούν τα TomTom κ Navigon? Θα πατήσουν κανα 30άρι? Παραπανω φοβάμαι...
x_vagos_x Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Τελικά οι λόγοι για jailbreak ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Πώωωωωωωπω μανιτάριαααα...
Radiatedsoul Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 νταξει αμα κανουν τοσο ακριβα, εμενα με βολευει και το maps, μεχρι να βρεθει μια λυση..
giorgos_k Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Καιγώ παραπάνω είχα στο μυαλό μου, δεδομένου οτι ενα destinator mobile κάνει 100e. Όπως και να 'χει, το τελικό αποτέλεσμα iphone+tomtom ας πούμε θα είναι ανταγωνιστικότατο σε σχέση με τις αυτόνομες GPS συσκευές (PNA), οπότε χαλάλι. Αϊ να δούμε
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 απλά με μια καλή τιμή θα δελεάσουν και κόσμο σαν και μένα που δεν το χρειάζεται... αλλιώς jailbrake και όλο και κάτι θα βρεθεί...
Loser Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 από το Navigon έχουν πει και για free έκδοση με λιγότερες λειτουργίες (νομίζω δεν θα μπορείς να κάνεις route) πιστεύω όμως και ότι όλες οι GPS εφαρμογές που κυκλοφορούν μέσω cydia θα κάνουν σιγά σιγά την εμφάνησή τους
Radiatedsoul Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δε νομιζω να ειναι ανταγωνιστικο το iphone με ενα PNA οσον αφορα την gps πλοηγηση, και εξηγω: Οταν μπαινεις βγαινεις απο το αμαξι πρεπει να συνδεεις αποσυνδεεις το iphone , το pna το αφηνεις μεσα και δε σε νοιαζει, 50 ευρω κανει η συσκευη.. Εγω εχω ενα PNA με 50 ευρω, που τα ηχεια του τα ακουει και το διπλα αμαξι αν εχω ανοιχτα τα παραθυρα.. Αν σε παρουν τηλεφωνο στο iphone τι γινεται? Σβηνει το gps προγραμμα με ο,τι αυτο συνεπαγεται.. Για σοβαρη πλοηγηση σε κανονικες συνθηκες πολης, μονο PNA..
x_vagos_x Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αν σε παρουν τηλεφωνο στο iphone τι γινεται? Αυτό είναι πολύ σοβαρό ερώτημα. Σίγουρα θα έχουν σκεφτεί κάτι, δεν μπορεί... Ότι συμβαίνει και με μία συσκευή που είναι κινητό και GPS σαν αυτήν... Υποθέτω.
Radiatedsoul Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 και το γεγονος οτι με ανοιχτα παραθυρα το καλοκαιρι , δεν ακουγονται τα ηχεια του iphone ειναι σοβαρο θεμα επεισης.. εγω με το PNA εχω και ανοιχτα παραθυρα και μουσικη παιζει στο ραδιο και το ακουω πεντακαθαρα, εχει 2 τεραστια ηχεια στην μπροστηνη μερια..
giorgos_k Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δε νομιζω να ειναι ανταγωνιστικο το iphone με ενα PNA οσον αφορα την gps πλοηγηση, και εξηγω:Οταν μπαινεις βγαινεις απο το αμαξι πρεπει να συνδεεις αποσυνδεεις το iphone , το pna το αφηνεις μεσα και δε σε νοιαζει, 50 ευρω κανει η συσκευη.. Εγω εχω ενα PNA με 50 ευρω, που τα ηχεια του τα ακουει και το διπλα αμαξι αν εχω ανοιχτα τα παραθυρα.. Αν σε παρουν τηλεφωνο στο iphone τι γινεται? Σβηνει το gps προγραμμα με ο,τι αυτο συνεπαγεται.. Για σοβαρη πλοηγηση σε κανονικες συνθηκες πολης, μονο PNA.. Εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο.. Δν νομίζω να αφήνεις το pna μόνιμα πάνω στη βάση? Το ίδιο κ με το iphone. Αναφέρομαι στο συνδυασμό iphone +tomtom βάση στήριξης. Άμα χτυπήσει τηλ την ώρα της πλόγησης δν νομίζω να σε βγάλει απτο πρόγραμμα, απλά θα υπάρχει κανα μπαλονάκι πάνω η κάτω που θα σε ενημερώνει για την κατάσταση της κλήσης. Οι φωνητικές εντολές λογικά θα διακοπούν, κ θα έχεις μόνο την οθόνη, μάλλον.. Απλά λέω οτι το iphone ίσως να είναι καλύτερο ως pna λόγω της ευχρηστίας της οθόνης του αλλά και των προγραμμάτων που έχουν φτιαχτεί μέχρι τώρα για αυτό. Μένει να το δούμε στην πράξη και τότε να βγάλουμε συμπεράσματα..
polakis21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Εγώ που έχω xperia, αξίζει να το πουλήσω και να πάω για Iphone 3GS?
Radiatedsoul Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ε αμα σου λεω, τα εχω δοκιμασει ολα τα gps που υπαρχουν και τηλεφωνα και οτι υπαρχει.. οχι οτι μου πεφτει λογος αν δωσει καποιος 100 ευρω π.χ για να παρει τομ τομ στο iphone, θα πληρωσει και αυτος και θα μαθει οπως εμενα Ενα αλλο που δε σου ανεφερα ειναι οτι αν παρεις και την βαση μαζι πρεπει να εχεις το iphone εκτεθημενο στον ηλιο του ταμπλο.. ουτε να το σκεφτομαι δε θελω για το δικο μου iphone..
giorgos_k Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ε αμα σου λεω, τα εχω δοκιμασει ολα τα gps που υπαρχουν και τηλεφωνα και οτι υπαρχει..οχι οτι μου πεφτει λογος αν δωσει καποιος 100 ευρω π.χ για να παρει τομ τομ στο iphone, θα πληρωσει και αυτος και θα μαθει οπως εμενα Ενα αλλο που δε σου ανεφερα ειναι οτι αν παρεις και την βαση μαζι πρεπει να εχεις το iphone εκτεθημενο στον ηλιο του ταμπλο.. ουτε να το σκεφτομαι δε θελω για το δικο μου iphone.. Είμαι λίγο αισιόδοξος πάντως, ειδικά για το tomtom που το είχα δουλέψει σε symbian και η συμπεριφορά του κατα τη διάρκεια κλήσης ήταν άψογη. Δν σε πέταγε έξω δλδ κ η πλοήγηση συνεχιζόταν κανονικά. Αυτό που λές για τον ήλιο είναι λίγο ψυχοφθόρο, αλλά όταν είναι ανάγκη θα το κάνω και ας ζεσταθεί λίγο παραπάνω το iphone..
georgeadams Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Πάντως, μέχρι τώρα ΟΛΕΣ οι εφαρμογές του iPhone κλείνουν όταν χτυπήσει το τηλέφωνο. ΟΛΕΣ. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ελέγξει ο developer της εφαρμογής, το κάνει το iPhone από μόνο του. Το μόνο που μπορεί να κάνει ο developer είναι αν θέλει να αποθηκεύσει την κατάσταση της εφαρμογής έτσι ώστε μετά το τηλεφώνημα να συνεχίσει από εκεί που ήταν. Αντίστοιχα, αν λάβεις ένα SMS, η εφαρμογή γίνεται pause χωρίς να κλείσει και βγαίνει το SMS σε pop-up παράθυρο.
LsPhotography Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Πάντως, μέχρι τώρα ΟΛΕΣ οι εφαρμογές του iPhone κλείνουν όταν χτυπήσει το τηλέφωνο. ΟΛΕΣ. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ελέγξει ο developer της εφαρμογής, το κάνει το iPhone από μόνο του. Το μόνο που μπορεί να κάνει ο developer είναι αν θέλει να αποθηκεύσει την κατάσταση της εφαρμογής έτσι ώστε μετά το τηλεφώνημα να συνεχίσει από εκεί που ήταν. Αντίστοιχα, αν λάβεις ένα SMS, η εφαρμογή γίνεται pause χωρίς να κλείσει και βγαίνει το SMS σε pop-up παράθυρο. Θά ήταν τέλειο στο καινούριο firmware (3.0) να δουλεύουν τα προγραμματα minimized.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα