Exoskeletor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 a-gps = σημαινει gps that require internet connection?
mindtrapper Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Θα ήταν καλή μια κάμερα μπροστά για Skype αλλά τι να κάνουμε. Εφόσον υποστηρίζει turn-by-turn navigation πλέον εγώ θα το τιμήσω. Έκανα υπομονή από την πρώτη έκδοση κιόλας αλλά έναν χρόνο ακόμα δεν περιμένω. Βέβαια θα βγει σύντομα το Omnia HD και το 720p video είναι πολύ δελεαστικό αλλά θα φοράει symbian. Οπότε το iphone είναι μπροστά.
georgeadams Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 a-gps = σημαινει gps that require internet connection? Η ίδια ερώτηση γίνεται ξανά και ξανά, εδώ και ένα χρόνο (από τότε που βγήκε το iPhone 3G με A-GPS) - ΑΝ έχεις internet, βρίσκει πιο γρήγορα τους δορυφόρους (σε 2-3 δευτερόλεπτα). - ΑΝ έχεις internet και βρίσκεσαι εκτός κάλυψης (πχ μέσα σε κτήριο), βρίσκει στο περίπου το στίγμα σου με τριγωνισμό από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και τα παραπλήσια Wi-Fi Access Points. - ΑΝ ΔΕΝ έχεις internet, δουλεύει όπως ένα κλασικό GPS.
eliask Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Να ρωτήσω κάτι λίγο ασχέτο με το θέμα. Την αναβαθμίση του itunes να την προχωρησώ ? Γιατί κάπου λέγατε ότι να μην την βάλουμε ακόμα γιατί δημιουργουσε κάποιο πρόβλημα ? Εχώ iphone 2g (και περιμένω να πάεω σε 3G S )
koumos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Προχωρα αφοβα αν δεν εχεις jailbroken τηλεφωνο..
Exoskeletor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Η ίδια ερώτηση γίνεται ξανά και ξανά, εδώ και ένα χρόνο (από τότε που βγήκε το iPhone 3G με A-GPS) - ΑΝ έχεις internet, βρίσκει πιο γρήγορα τους δορυφόρους (σε 2-3 δευτερόλεπτα). - ΑΝ έχεις internet και βρίσκεσαι εκτός κάλυψης (πχ μέσα σε κτήριο), βρίσκει στο περίπου το στίγμα σου με τριγωνισμό από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και τα παραπλήσια Wi-Fi Access Points. - ΑΝ ΔΕΝ έχεις internet, δουλεύει όπως ένα κλασικό GPS. και όμως εάν σου πω πως έχω ρωτήσει παρα πολλές φορες σε καταστήματα vodaphone γερμανός κτλ και όλοι μου λέγανε πως για να δουλέψει πρέπει να έχεις internet k πως οι μονες συσκευές που έχουν κανονικό gps είναι τα htc τι θα πεις? thanx πάντως
Radiatedsoul Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Βέβαια θα βγει σύντομα το Omnia HD και το 720p video είναι πολύ δελεαστικό αλλά θα φοράει symbian. Αν το μονο προβλημα του νεου Omnia ηταν το symbian καλα θα τανε. Παραλιγο αλλη μια αγγελεια του τυπου "πωλειται Omnia HD στο κουτι του ή ανταλαγη με iphone 3g" (επειδη βλεπω πολλες τετοιες αγγελιες, καλα ποιος τρελος θα δωσει το iphone του για ανταλαγη με Omnia? Γραψτε εκει οτι το δινεται κοψοχρονια μπας και το ξεφωρτωθειται μια ωρα αρχητερα..ε οχι και ανταλλαγη με iphone..) και όμως εάν σου πω πως έχω ρωτήσει παρα πολλές φορες σε καταστήματα vodaphone γερμανός κτλ και όλοι μου λέγανε πως για να δουλέψει πρέπει να έχεις internet k πως οι μονες συσκευές που έχουν κανονικό gps είναι τα htc τι θα πεις? thanx πάντως Μα καθεσαι και ακους τι σου λενε οι πωλητες σε αυτα τα καταστηματα.. Αν ηξεραν τι τους γινεται δε θα ηταν πωλητες καταρχην..
georgeadams Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) και όμως εάν σου πω πως έχω ρωτήσει παρα πολλές φορες σε καταστήματα vodaphone γερμανός κτλ και όλοι μου λέγανε πως για να δουλέψει πρέπει να έχεις internet k πως οι μονες συσκευές που έχουν κανονικό gps είναι τα htc τι θα πεις? thanx πάντως Το GPS από μόνο του δουλεύει χωρίς internet. Δηλαδή, βρίσκει τις συντεταγμένες στις οποίες βρίσκεσαι. ΟΜΩΣ η εφαρμογή που σου βάζει τις συντεταγμένες πάνω στο χάρτη, το Google Maps δηλαδή, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ internet για να κατεβάζει τους χάρτες. Πιθανόν γι αυτό σου λέγανε από το Γερμανό & τη Vodafone πως χρειάζεσαι internet για το GPS. Το αργότερο σε ένα μήνα θα κυκλοφορήσουν εφαρμογές για το iPhone (προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί τα TomTom for iPhone και Navigon MobileNavigator), που θα έχουν δικούς τους χάρτες, οπότε με κάποιο από αυτά θα είμαστε επιτέλους "πλήρεις" και σε αυτό το θέμα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2009 από georgeadams spelling corrections
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Να ρωτήσω κάτι λίγο ασχέτο με το θέμα. Την αναβαθμίση του itunes να την προχωρησώ ? Γιατί κάπου λέγατε ότι να μην την βάλουμε ακόμα γιατί δημιουργουσε κάποιο πρόβλημα ? Εχώ iphone 2g (και περιμένω να πάεω σε 3G S ) Προχωρα αφοβα αν δεν εχεις jailbroken τηλεφωνο.. Jailbroken 2g here και ολα καλα με την 8.2. To προβλημα ειναι πως αν χρειαστεις να το κανεις jailbreak και παλι,δεν θα μπορει το quickpwn να το αναγνωρισει και θα πρεπει να περιμενεις την καινουρια εκδοση(την επομενη βδομαδα).Επισης δεν θα λειτουργει το ssh over usb.
haHa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 ...Το αργότερο σε ένα μήνα θα κυκλοφορήσουν εφαρμογές για το iPhone (προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί τα TomTom for iPhone και Navigon MobileNavigator), που θα έχουν δικούς τους χάρτες, οπότε με κάποιο από αυτά θα είμαστε επιτέλους "πλήρης" και σε αυτό το θέμα. Και για τους βιαστικους υπαρχει η "δωρεαν" λυση με φωνητικες εντολες κ ενσωματωμενους χαρτες(δηλαδη δεν χρειαζεσαι καθολου ιντερνετ): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=245449 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2820505#post2820505 http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php?topic=4691.0 Το εβαλα χθες κ δουλευει μια χαρα.
Loser Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Και για τους βιαστικους υπαρχει η "δωρεαν" λυση με φωνητικες εντολες κ ενσωματωμενους χαρτες(δηλαδη δεν χρειαζεσαι καθολου ιντερνετ):http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=245449 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2820505#post2820505 http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php?topic=4691.0 Το εβαλα χθες κ δουλευει μια χαρα. το οποίο όμως θέλει και jailbreaked iphone
haHa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 το οποίο όμως θέλει και jailbreaked iphone Προφανως! iPhone που δεν ειναι jailbroken ειναι μισο iPhone..
Loser Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Προφανως!iPhone που δεν ειναι jailbroken ειναι μισο iPhone.. απλά διαφωνώ, ότι apps χρησιμοποιώ υπάρχουν σε κανονικά στο appStore και απο την στιγμή που πληρώνω πάγιο και έχω δωρεάν data δεν έχω κανένα πρόβλημα. Υπολογίζεται ότι μόλις το 10% των iPhones είναι jailbroken εκτός αν θέσουμε ζήτημα προβοκατσιών των δημοσκοπικών εταιριών που είναι και της μόδας
georgeadams Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Με την έλευση του 3.0, η ανάγκη για jailbrake έχει γίνει πολύ μικρή έως ελάχιστη πάντως...
giorgos_k Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Πόσο λέτε να κοστολογηθούν τα TomTom κ Navigon? Θα πατήσουν κανα 30άρι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα