Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Βγήκαν τα specs του 3GS: 256mb RAM 600Mhz CPU PowerVR SGX graphics chip that supports OpenGL ES 2.0 http://www.engadget.com/2009/06/10/iphone-3g-s-processor-specs-600mhz-cpu-256mb-of-ram/
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Cpu στα ιδια δηλαδη αλλα οχι underclocked,περισσοτερη ram και graphics chip.Nice. Να και τα σωστα hashes
Chupacabra Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Στα ρηχά κινήθηκε η αναβάθμιση...τουλάχιστον θα γίνει πιο εύκολη η απόκτηση του 3G χωρίς συμβόλαιο ή με επιδότηση. Κατά τη γνώμη μου, η μεγαλύτερη παράλειψη σε αυτή την αναβάθμιση είναι η front face camera. Είναι κάπως ειρωνικό να ονομάζεις 3G ένα κινητό, το οποίο δεν παρέχει μία από τις πιο βασικές δυνατότητες της Τρίτης Γενιάς (video κλήση) ή έστω video chat μέσω skype (νομίζω θα άρεσε σε πολλούς). Γεγονός ότι διορθώθηκαν πολλές αυτονόητες ελλείψεις με το firmware 3.0, οι οποίες όμως είχαν έτσι κι αλλιώς διορθωθεί στα jailbroken κινητά εδώ και πολύ καιρό. Το μόνο που έλειπε ουσιαστικά από το κινητό είναι οι προσθήκες σε επίπεδο hardware, οι οποίες δεν ήρθαν στον βαθμό που θα μπορούσαν. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η Apple ξέρει τις ελλείψεις αλλά δεν θέλει να τις καλύψει όλες με ένα μοντέλο, για εμπορικούς λόγους. Σκεφτείτε μόνο πόσο πίσω θα άφηνε όλα τα άλλα κινητά αν είχε αυτά τα 2-3 πραγματάκια που λείπουν (και είναι πανεύκολο να ενσωματωθούν). Αλλά τί παραπάνω θα κέρδιζε (οικονομικά) έτσι ; Τίποτα. Ενώ τώρα έχει μοσχοπουλήσει 2 γενιές κινητών και πάει για την τρίτη, πουλώντας ελαφρώς διαφοροποιημένο υλικό. Μεγάλη μαγκιά της. Bottom line: Δεν βλέπω κανένα ουσιαστικό λόγο αγοράς του 3GS αυτή τη στιγμή από κάποιον που ήδη έχει iPhone (χρήστης 2G myself). Για τους νέους πελάτες, θα μπορούσε να έχει κάποιο νόημα η αγορά, αν και πάλι μου φαίνεται προτιμότερη η αγορα του φθηνότερου 3G.
georgeadams Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Cpu στα ιδια δηλαδη αλλα οχι underclocked,περισσοτερη ram και graphics chip.Nice. Στα ίδια MHz αλλά είναι ίδια CPU? Θα πρέπει μάλλον να περιμένουμε τους πρώτους που θα το "ξεκοιλιάσουν" για να το διαπιστώσουμε...
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Στα ίδια MHz αλλά είναι ίδια CPU? Θα πρέπει μάλλον να περιμένουμε τους πρώτους που θα το "ξεκοιλιάσουν" για να το διαπιστώσουμε... Yποθεσεις κανουμε,αλλα πονταρω στο ναι.Λες να την αλλαξαν κ αυτη?Αιντε να δουμε
ApoelAndreas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Στα ρηχά κινήθηκε η αναβάθμιση...τουλάχιστον θα γίνει πιο εύκολη η απόκτηση του 3G χωρίς συμβόλαιο ή με επιδότηση. Κατά τη γνώμη μου, η μεγαλύτερη παράλειψη σε αυτή την αναβάθμιση είναι η front face camera. Είναι κάπως ειρωνικό να ονομάζεις 3G ένα κινητό, το οποίο δεν παρέχει μία από τις πιο βασικές δυνατότητες της Τρίτης Γενιάς (video κλήση) ή έστω video chat μέσω skype (νομίζω θα άρεσε σε πολλούς). Γεγονός ότι διορθώθηκαν πολλές αυτονόητες ελλείψεις με το firmware 3.0, οι οποίες όμως είχαν έτσι κι αλλιώς διορθωθεί στα jailbroken κινητά εδώ και πολύ καιρό. Το μόνο που έλειπε ουσιαστικά από το κινητό είναι οι προσθήκες σε επίπεδο hardware, οι οποίες δεν ήρθαν στον βαθμό που θα μπορούσαν. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η Apple ξέρει τις ελλείψεις αλλά δεν θέλει να τις καλύψει όλες με ένα μοντέλο, για εμπορικούς λόγους. Σκεφτείτε μόνο πόσο πίσω θα άφηνε όλα τα άλλα κινητά αν είχε αυτά τα 2-3 πραγματάκια που λείπουν (και είναι πανεύκολο να ενσωματωθούν). Αλλά τί παραπάνω θα κέρδιζε (οικονομικά) έτσι ; Τίποτα. Ενώ τώρα έχει μοσχοπουλήσει 2 γενιές κινητών και πάει για την τρίτη, πουλώντας ελαφρώς διαφοροποιημένο υλικό. Μεγάλη μαγκιά της. Bottom line: Δεν βλέπω κανένα ουσιαστικό λόγο αγοράς του 3GS αυτή τη στιγμή από κάποιον που ήδη έχει iPhone (χρήστης 2G myself). Για τους νέους πελάτες, θα μπορούσε να έχει κάποιο νόημα η αγορά, αν και πάλι μου φαίνεται προτιμότερη η αγορα του φθηνότερου 3G. Απο την μια ναι, δεν τους συμφερει να τα βαλουν ολα σε ενα κινητο, αλλα απο την αλλη, αυτη την στιγμη που βγαζουν ενα κινητο καθε χρονο, αντιθετα με αλλες εταιριες, θα επρεπε να δουμε μεγαλυτερες αλλαγες, πιστευω, μιας και ειναι πολυ δυσκολο να βγαλουν ενα κατωτερο κινητο τωρα οπως βγαζουν τοσα κινητα αλλες εταιριες σε πολυ καλυτερη τιμη, αφου εχουν βγαλει πολυ καλα κινητα και μαλιστα θα πεσουν και οι τιμες τωρα. Αλλα απο την στιγμη που η Apple εβγαλε ενα κινητο τοσο καλο(και ηταν και το πρωτο της) ειναι δυσκολο να βλεπουμε μεγαλες αλλαγες, οσο "κακο" και να μας φαινεται.
apostol1s Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ρε παιδια μην ψαρωνετε ετσι.η Αpple μπορουσε να βαλει καμερα οχι 3megapixel αλλα 10megapixel και πολλα ακομα.αλλα δεν την συμφερει.σιγα σιγα κανει τις αναβαθμισεις κ βγαζει συνεχως νεα μοντελα για να τα κονομαει.γι αυτο μην ψαρωνετε τοσο πολυ ρε παιδια.ημαρτον.αφου ολοι ξερουμε τι παιζει με το marketing.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Στα ίδια MHz αλλά είναι ίδια CPU? Θα πρέπει μάλλον να περιμένουμε τους πρώτους που θα το "ξεκοιλιάσουν" για να το διαπιστώσουμε... Στα 412mhz είναι ο σημερινός επεξεργαστής (αλλά στα specs αναφερόταν ως 620 underclocked to 412)
DimAslan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Παιδιά μην ξεχνάτε όμως ότι η Apple ξέρει να κάνει και κάτι που πολλοί άλλοι δεν ξέρουν... Καλά τη δουλειά της... Και εννοώ σε επίπεδο software. Γιατί ό,τι και να έχει παρουσιάσει έστω κι αν μας φαίνονται λίγα τα hardware updates, εγώ πιστεύω ότι θα ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Τι να την κάνω μια συσκευή φορτωμένη με όλα τα καλούδια, τρελό επεξεργαστή και όλα να κολλάνε και τελικά το experience να είναι το χειρότερο... Όχι, ευχαριστώ... 1000 φορές iPhone και άμα λάχει το πασάρω στην σύζυγο να βλέπει το παιδάκι μας μεγάλο και ωραίο κι εγώ παίρνω το καινούργιο... Καληνύχτες...
koumos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αυτο το voice control που ειδα στο video της παρουσιασης φαινεται αρκετα εντυπωσιακο και ευχρηστο. ξερουμε αν μετα την αναβαθμιση σε OS 3.0 στο iphone 3G θα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα? Ή ειναι αποκλειστικοτητα του 3GS?
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αυτο το voice control που ειδα στο video της παρουσιασης φαινεται αρκετα εντυπωσιακο και ευχρηστο. ξερουμε αν μετα την αναβαθμιση σε OS 3.0 στο iphone 3G θα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα? Ή ειναι αποκλειστικοτητα του 3GS? Το Voice Control θα δουλεύει ΜΟΝΟ στο iPhone 3G S και σε τίποτε άλλο. Στα 412mhz είναι ο σημερινός επεξεργαστής (αλλά στα specs αναφερόταν ως 620 underclocked to 412) Cpu στα ιδια δηλαδη αλλα οχι underclocked,περισσοτερη ram και graphics chip.Nice. Αυτο που φανταζομαι πως εννοει ο georgeadams ειναι αν θα ειναι παλι ARM11 και συγκεκριμενα ARMv6KZ ή κατι πιο εξελιγμενο
panospc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Cpu στα ιδια δηλαδη αλλα οχι underclocked Σύμφωνα με το AnandTech έχει διαφορετικό επεξεργαστή
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Τhere you go λοιπον! Διαφορετικος και πολυ καλυτερος απ οτι φαινεται.
gs20309 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Στα ρηχά κινήθηκε η αναβάθμιση...τουλάχιστον θα γίνει πιο εύκολη η απόκτηση του 3G χωρίς συμβόλαιο ή με επιδότηση. Κατά τη γνώμη μου, η μεγαλύτερη παράλειψη σε αυτή την αναβάθμιση είναι η front face camera. Είναι κάπως ειρωνικό να ονομάζεις 3G ένα κινητό, το οποίο δεν παρέχει μία από τις πιο βασικές δυνατότητες της Τρίτης Γενιάς (video κλήση) ή έστω video chat μέσω skype (νομίζω θα άρεσε σε πολλούς). Γεγονός ότι διορθώθηκαν πολλές αυτονόητες ελλείψεις με το firmware 3.0, οι οποίες όμως είχαν έτσι κι αλλιώς διορθωθεί στα jailbroken κινητά εδώ και πολύ καιρό. Το μόνο που έλειπε ουσιαστικά από το κινητό είναι οι προσθήκες σε επίπεδο hardware, οι οποίες δεν ήρθαν στον βαθμό που θα μπορούσαν. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η Apple ξέρει τις ελλείψεις αλλά δεν θέλει να τις καλύψει όλες με ένα μοντέλο, για εμπορικούς λόγους. Σκεφτείτε μόνο πόσο πίσω θα άφηνε όλα τα άλλα κινητά αν είχε αυτά τα 2-3 πραγματάκια που λείπουν (και είναι πανεύκολο να ενσωματωθούν). Αλλά τί παραπάνω θα κέρδιζε (οικονομικά) έτσι ; Τίποτα. Ενώ τώρα έχει μοσχοπουλήσει 2 γενιές κινητών και πάει για την τρίτη, πουλώντας ελαφρώς διαφοροποιημένο υλικό. Μεγάλη μαγκιά της. Bottom line: Δεν βλέπω κανένα ουσιαστικό λόγο αγοράς του 3GS αυτή τη στιγμή από κάποιον που ήδη έχει iPhone (χρήστης 2G myself). Για τους νέους πελάτες, θα μπορούσε να έχει κάποιο νόημα η αγορά, αν και πάλι μου φαίνεται προτιμότερη η αγορα του φθηνότερου 3G. Συμφωνώ, επίσης να προσθέσω ότι η Apple τώρα έχει καταφέρει να εξασφαλίσει 2 φουρνίες αγοραστών.. μία τους πρώτους αγοραστές που θέλουν να ανανεωθούν πλέον μετά από 2 χρόνια (γιατί όντως είναι μεγάλη διαφορά μεταξύ 2g - 3g S ) κ η δεύτερη φουρνιά εμείς του 3G . επειδή δεν είναι κ ότι ευκολότερο να σκας κάθε χρόνο 500άρια για κινητό κ επειδή θέλει ένα σταθερό ποσοστό αγοραστών κάθε χρόνο κάνει σταδιακά τις αλλαγές... γιατί εαν όσα περιμέναμε γίνονταν τώρα όλοι είτε 2g είτε 3g θα πηγαίναμε βουρ για 3G S κ του χρόνου το καινούργιο design-extra χαρακτηριστικά ποιοί θα το αγόραζαν ΄? , ενώ τώρα μένει μια αρκετά μεγάλη μάζα αγοραστών έτοιμη (εκτός των ψώνιων που θα τρέξουν να το πάρουν έχοντας ήδη 3G lol) και για του χρόνου.. κ ούτο καθεξής.. επειδή πάντως δεν είδα κάτι σπέσιαλ φέτος, κάποια εντελώς καινούργια ιδέα δηλαδή έχω την εντύπωση ότι κάτι μας κρύβουν...κάτι ίσως μεταξύ iphone k macbook air... αρχίζω τα σενάρια από φέτος για του χρόνου... αφού καμιά άλλη εταιρία δεν βγάζει τόσο πρωτοποριακά προιόντα.. (πάντα για τα δικά μου γούστα), μη παρεξηγηθώ δεν έχω ούτε macbook oyte air.. ένα iphone 3g μόνο αλλά αξίζει τα πάντα ...
runner1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αντίστοιχα εγώ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ email, ΔΕΝ χρησιμοποιώ MMS και ΔΕΝ κάνω βίντεο κλήσεις (ανέκαθεν δεν τα χρησιμοποιούσα και όχι λόγω του iphone)! Πρέπει λοιπόν να παραδεχτώ πως το iphone δεν είναι καλό και δεν μου κάνει??? Από όλα όσα έγραψα μόνο σε αυτό είχες να απαντήσεις και με αυτόν τον τρόπο?Αυτό θα πει αντικρούω τα επιχειρήματα...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα