Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ναι,αλλα καποιος επομενος θα βαλει αλλη καρτα.. Οποτε ,το μονο θεμα ειναι να εχει το iPhone ρυθμισεις για να συνδεθει στο δικτυο. Αραγε το iPhone οταν συγχρονιζεται με το iTunes περνιουνται αυτοματα ρυθμισεις για gprs/3g μεσω cosmote/vodafone ? Αυτο εχω την εντυπωση πως ειναι το σημαντικο... Αμ κάποιος βάλει άλλη κάρτα και δεν πειράξει τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, θα μπορέσεις και πάλι να το εντοπίσεις. Αν όμως κλείσει την επιλογή Mobile Me Sync στο iphone ή του κάνει wipe out, restore και το συγχρονίζει με άλλο itunes account, τότε δεν πρόκειται να το βρεις ξανά!
georgeadams Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 http://www.iphonehellas.gr/6239/o2-announces-iphone-3gs-pricing/#more-6239 Αυτο ειναι για Αγγλια μονο ή γενικα στην Ευρωπη? Και σου απαντάω με ερώτηση: δίνει η O2 συνδέσεις κινητής εκτός Αγγλίας-Ιρλανδίας?
fou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Εμενα το find my iphone μου επαξε μονο μια φορα. Τωρα μου βγαζει "No device registered". Επισης, εχει κανενας πειραματιστει με το Tethering; Ξερει κανενας πως ενεργοποιειται;
ApoelAndreas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Και σου απαντάω με ερώτηση: δίνει η O2 συνδέσεις κινητής εκτός Αγγλίας-Ιρλανδίας? Χεχε σορρυ δεν εδωσα πολυ σημασια στο τι γραφει στο ποστ Εμμ επισης δεν μιλαω για τις συνδεσεις αλλα για τις κανονικες τιμες που λεει. Γραφει για την O2 αλλα μπορει να ηταν γενικα στην Ευρωπη δεν ηξερα.
georgeadams Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ναι,αλλα καποιος επομενος θα βαλει αλλη καρτα.. Οποτε ,το μονο θεμα ειναι να εχει το iPhone ρυθμισεις για να συνδεθει στο δικτυο. Αραγε το iPhone οταν συγχρονιζεται με το iTunes περνιουνται αυτοματα ρυθμισεις για gprs/3g μεσω cosmote/vodafone ? Αυτο εχω την εντυπωση πως ειναι το σημαντικο... Όταν βάζεις νέα κάρτα SIM, περνούνται αυτόματα οι default ρυθμίσεις Internet APN του παρόχου (ισχύει για Cosmote ή Vodafone). Άλλωστε δεν ξέρω εάν η συγκεκριμένη υπηρεσία χρειάζεται iPhone 3G - καθώς ο άμοιρος έχω το iPhone πρώτης γενιάς... Αν βάλεις το iPhone OS 3.0 στο iPhone 1ης γενειάς θα δουλέψει. Δεν θα βρίσκει βέβαια τη θέση του με απόλυτη ακρίβεια, αλλά ούτε και στο iPhone 3G τη βρίσκει αν το κινητό βρίσκεται εκτός κάλυψης GPS (πχ όπως στο screenshot που έβαλε ο HAL9000).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Εμενα το find my iphone μου επαξε μονο μια φορα.Τωρα μου βγαζει "No device registered". Επισης, εχει κανενας πειραματιστει με το Tethering; Ξερει κανενας πως ενεργοποιειται; Νομίζω πως το tethering το αφαίρεσαν από την τελευταία έκδοση του 3.0 (μπορεί και να κάνω λάθος) και ακούγεται πως θα το έχει μονο το 3GS!
fou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Νομίζω πως το tethering το αφαίρεσαν από την τελευταία έκδοση του 3.0 (μπορεί και να κάνω λάθος) και ακούγεται πως θα το έχει μονο το 3GS! Και εγω χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι υπαρχει αλλα εμφανιζεται μονο αν το υποστιριζει ο παροχος. Βρηκα καπου εναν οδηγο, αλλα δεν το προσπαθησα, ηταν αρκετα μπερδεμα. Τωρα ειδα οτι ο οδηγος ειναι για 3.0 beta, οποτε μπορει να εχεις δικιο...
georgeadams Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Νομίζω πως το tethering το αφαίρεσαν από την τελευταία έκδοση του 3.0 (μπορεί και να κάνω λάθος) και ακούγεται πως θα το έχει μονο το 3GS! Στην παρουσίαση της Apple έδειξαν το Tethering ενώ παρουσίαζαν το iPhone OS 3.0, πολύ πριν παρουσιάσουν το iPhone 3GS. Απλώς, η ενεργοποίηση του εξαρτάται από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Για παράδειγμα, πολλοί χρήστες iPhone 3G με OS 3.0GM σε Cosmote αναφέρουν πως η επιλογή Tethering υπάρχει στο μενού με τις ρυθμίσεις. Αντίθετα σε iPhone 3G στο δίκτυο της Vodafone η επιλογή αυτή λείπει εντελώς.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Στην παρουσίαση της Apple έδειξαν το Tethering ενώ παρουσίαζαν το iPhone OS 3.0, πολύ πριν παρουσιάσουν το iPhone 3GS. Απλώς, η ενεργοποίηση του εξαρτάται από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Για παράδειγμα, πολλοί χρήστες iPhone 3G με OS 3.0GM σε Cosmote αναφέρουν πως η επιλογή Tethering υπάρχει στο μενού με τις ρυθμίσεις. Αντίθετα σε iPhone 3G στο δίκτυο της Vodafone η επιλογή αυτή λείπει εντελώς. Και σε μένα με την Wind δεν βλέπω να υπάρχει by delault
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αμ κάποιος βάλει άλλη κάρτα και δεν πειράξει τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, θα μπορέσεις και πάλι να το εντοπίσεις. Αν όμως κλείσει την επιλογή Mobile Me Sync στο iphone ή του κάνει wipe out, restore και το συγχρονίζει με άλλο itunes account, τότε δεν πρόκειται να το βρεις ξανά! Η αν εισαι security junkie κλεφτης,dfu-->2.2.1.
fou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Στην παρουσίαση της Apple έδειξαν το Tethering ενώ παρουσίαζαν το iPhone OS 3.0, πολύ πριν παρουσιάσουν το iPhone 3GS. Απλώς, η ενεργοποίηση του εξαρτάται από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Για παράδειγμα, πολλοί χρήστες iPhone 3G με OS 3.0GM σε Cosmote αναφέρουν πως η επιλογή Tethering υπάρχει στο μενού με τις ρυθμίσεις. Αντίθετα σε iPhone 3G στο δίκτυο της Vodafone η επιλογή αυτή λείπει εντελώς. Εγω ειμαι σε Vodadafone και δεν υπαρχει οντως τετοια επιλογη.
Freakster Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αφού βάλεις τις ρυθμίσεις, πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση στο τηλέφωνο. Μετά αν μπεις στα sms και πας να δημιουργήσεις νέο, στο κάτω μέρος εμφανίζεται εικονίδιο της φωτογραφικής μηχανής και μπορείς είτε να τραβήξεις μια νέα, είτε να χρησιμοποιήσεις μία από το library. Νόμιζα ότι το ρισταρτ ήταν για το τυπικό της υπόθεσης Επανεκκίνηση και όλα έπαιξαν ρολοι, χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια Sms σε landscape με αυτόματη διόρθωση.. Όνειρο!
koumos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Να ρωτησω και γω κατι... οταν με το καλο κυκλοφορησει το ΟS 3.0 και το εγκαταστησουμε, θα διαγραφουν δεδομενα, επαφες, μηνυματα κλπ απο το τηλεφωνο??
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Να ρωτησω και γω κατι... οταν με το καλο κυκλοφορησει το ΟS 3.0 και το εγκαταστησουμε, θα διαγραφουν δεδομενα, επαφες, μηνυματα κλπ απο το τηλεφωνο?? Θα κανεις ενα τελευταιο sync με το itunes πριν κανεις το update και μετα το update κανεις restore και ολα θα ναι οπως πριν ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:49 ---------- Παιδια καποιος που εχει κανει το update στην 3.0 GM,ας δωσει το md5 απο το ipsw.Μ απασχολει για το 2g αλλα ας υπαρχει και για το 3g ως αναφορα. Ισχυει το παρακατω? Για το 2g MD5 318BC26F8513D3A3156A94AA22BBBEE2 SHA-1 818A3F6CFB0F582CA26ADEF1FBC021869A18899C
georgeadams Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 - Αν κάνεις Update, σβήνεται μόνο το 1ο partition του iPhone, αυτό που έχει το λειτουργικό σύστημα. Το 2ο partition , που περιέχει τις εφαρμογές, contacts, μουσική, βίντεο κλπ μένει ανέπαφο. - Αν κάνεις Restore, σβήνονται τα πάντα. Ωστόσο, αν πριν το restore είχες κάνει backup μέσω του iTunes (κανονικά γίνεται μόνο του αυτόματα κάθε φορά που κάνεις sync), μετά το Restore θα σε ρωτήσει αν θελεις να κάνει restore τα data και να ξαναπεραστούν όλα πίσω στο iPhone, όπως τα είχες πριν. Σε αυτήν την περίπτωση, θέλει λίγη προσοχή όμως: στο 1ο sync μετά το restore θα κάνει πολύ ώρα γιατί θα σου ξαναπεράσει τις εφαρμογές, τις φωτό, τα βίντεο και τη μουσική. Αυτό το συγκεκριμένο 1ο sync γιατί θα σου περάσει τις εφαρμογές με τη σειρά ακριβώς που τις είχες και πριν, οπότε ΜΗΝ το διακόψεις! Αν το διακόψεις και πας να κάνεις sync αργότερα, θα περάσει μεν τις εφαρμογές αλλά με αλφαβητική σειρά. Αν βιάζεσαι, διέκοψε το αλλά μόνο αφού τελειώσει το πέρασμα των εφαρμογών (τα τραγούδια, βίντεο, φωτό έτσι κι αλλιώς τα περνάει με αλφαβητική σειρά οπότε τα κάνεις κι αργότερα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα