chrisargos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μου έδωσε ένας φίλος το κινητό του που έχει σπασμενο το power button και έχει ξεχάσει τον κωδικό τις κλείδωματος της οθόνης Δοκίμασα να το κάνω hard reset με έναν τροπο που είδα στο και δεν χρειάζεστε την χρήση το home Kai to power button με ένα αρχείο udc(αν δεν κάνω λάθος ) αλλά δεν έγινε τίποτα . Ξέρετε κάποιον άλλο τροπο; Ξέχασα να πω ότι είναι ( jailbreak) το κινητό Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helias_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα εχω ενα 3gs με σπασμενη οθονη αλλα και σπασμενο digitizer(εξωτερικο τζαμακι) πηρα καινουργια απο το ebay για να τα αντικαταστησω και ενω αυτα που πηρα ειναι γι αυτο το μοντελο και δεν ειναι λαθος η παραγγελια που εκανα οταν παω να κουμπωσω τα φισακια τους πανω στο κινητο δε ταιριαζει ουτε της οθονης αλλα και ουτε του εξωτερικου τζαμιου. Μπορει καποιος να με διαφωτισει γιατι?εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα εχω ενα 3gs με σπασμενη οθονη αλλα και σπασμενο digitizer(εξωτερικο τζαμακι) πηρα καινουργια απο το ebay για να τα αντικαταστησω και ενω αυτα που πηρα ειναι γι αυτο το μοντελο και δεν ειναι λαθος η παραγγελια που εκανα οταν παω να κουμπωσω τα φισακια τους πανω στο κινητο δε ταιριαζει ουτε της οθονης αλλα και ουτε του εξωτερικου τζαμιου. Μπορει καποιος να με διαφωτισει γιατι?εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο? στείλε μου το λινκ αυτών που αγόρασες να δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
helias_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 αυτα ειναι : http://www.ebay.com/itm/NEW-LCD-Screen-Display-Black-Touch-Digitizer-Glass-For-iPhone-3GS-/320919810090?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 στείλε μου το λινκ αυτών που αγόρασες να δω. αυτα ειναι : http://www.ebay.com/...E:X:RTQ:US:1123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα