therock Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Για μιλα με τα παιδια στο 9volto που ασχολουνται με τετοια service και κανουν και καλη δουλεια.
actorius Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Σωστά, 9volto ή http://igenius.gr και μάλλον θα τη βρεις την άκρη.
fireflies Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ! Πάντως έμαθα από αλλού ότι λιγότερο από 100 ευρώ λίγο δύσκολο να στοιχίσει, οπότε το ψιλοσκεφτομαι αν αξίζει τον κόπο.
actorius Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Πέρασε κανείς iOS 5 να μας πει απο ταχύτητα κ μπαταρία πως πάει; Δεν έχω κάνει update ακόμα γιατί θέλω να βεβαιωθώ πρώτα οτι δε θα έχω τα ίδια προβλήματα που είχε το 3G με το iOS 4...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Πέρασε κανείς iOS 5 να μας πει απο ταχύτητα κ μπαταρία πως πάει; Δεν έχω κάνει update ακόμα γιατί θέλω να βεβαιωθώ πρώτα οτι δε θα έχω τα ίδια προβλήματα που είχε το 3G με το iOS 4... Εδώ 3GS 32GB. Κανένα πρόβλημα με το iOS5 στην τελική του μορφή. Στην beta 1 και στην beta 3 έτρωγε κάτι κολλήματα, τώρα έχει στρώσει. Από μπαταρία δεν βλέπω κάποια αξιόλογη μεταβολή είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο.
gatoulis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδιά όποτε πάω να κάνω κλήση απο το κινητό μου δείχνει τον άλλον απασχολημένο χρήστη(το δοκίμασα και στο σταθερό ),τι μπορεί να φταίει? το έκλεισα και το ξανά άνοιξα αλλά το ίδιο.
gatoulis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ξαφνικά δεν μπαίνει με 3g στο safari.... που στο καλό είναι οι ρυθμίσεις για να βάλω το APN σε 3gs? έχω το ios5,δεν τις βρίσκω πουθενά.
georgeadams Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Έχεις Vodafone? Με το τελευταίο carrier update που έγινε πριν από 2-3 μέρες, το μενού για ρυθμίσεις APN κρύβεται από το χρήστη και παίρνει αυτόματα τις default ρυθμίσεις της Vodafone. Αυτό είναι το κακό νέο. Το καλό νέο είναι πως μετά το τελευταίο carrier update, το Tethering (προσωπικό hotspot) είναι πλέον δωρεάν στη Vodafone.
DimitrisM. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 To carrier update γινεται αυτοματα? Παλια μου το εβγαζε ως επιλογη και πατουσα ναι/οχι.
savhatji Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας εχω ios5 και οταν κατεβαζω ενα free βιβλιο εκτος το οτι δεν το εμφανιζει μου σβηνει το skype και μετα πρεπει να το σβησω να κανω επανεκκινηση για να επανελθει. Εχει συμβει και σε καποιον αλλο. Το τηλεφωνο ειναι πεντακαθαρο (non jailbroken)
gogolezos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 βοηθηστε με και εμενα...πηρα ενα iphone 3g ξ=και προσπαθω να κατεβασω το icamera το οποιο μ ζηταει email unlock η΄ paid unlock. το κινητο εχει jailbreak....τι πρεπει να κανω? εχετε να προτεινεται κανενα αλλο προγραμμα για βιντεο?
GaGaS_Thess Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα παιδιά . Δεν βρίσκω θέμα για το iphone 2 ( λογικο ) για αυτό το γράφω εδώ . Έχω ένα iphone 2 αμερικάνικο με έκδοση 3.2 πάνω και jail break . Ποια έκδοση είναι η τελευταία που μπορώ να βάλω στο κινητό μου ; Θα σηκώσει την 5 ; Αν ναι μπορεί να γίνει jailbreak και να ξεκλειδώσει και η κάρτα sim που παίζει μόνο σε αμερικάνικα δίκτυα αν δεν σπάσει ; Μπορεί να μου το κάνει κάποιος απο εδώ μέσα ;
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα παιδιά . Δεν βρίσκω θέμα για το iphone 2 ( λογικο ) για αυτό το γράφω εδώ . Έχω ένα iphone 2 αμερικάνικο με έκδοση 3.2 πάνω και jail break . Ποια έκδοση είναι η τελευταία που μπορώ να βάλω στο κινητό μου ; Θα σηκώσει την 5 ; Αν ναι μπορεί να γίνει jailbreak και να ξεκλειδώσει και η κάρτα sim που παίζει μόνο σε αμερικάνικα δίκτυα αν δεν σπάσει ; Μπορεί να μου το κάνει κάποιος απο εδώ μέσα ; Νομίζω η έκδοση που είσαι είναι και η πιο πρόσφατη. Σίγουρα πάντως την 5 δεν την παίρνει καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα