haHa Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Γινεται σιγουρα unlock στην 4.3.3. στο 3gs ακομα και με την τελευταια εκδοση baseband. Δοκιμασε να του κανεις ξανα πρωτα jailbreak με το redsn0w και να διαλεξεις την επιλογη "install ipad baseband". Οταν τελειωσει τοjailbreak, μπαινεις στο cydia και κανεις εγκατασταση το ultrasn0w. Tο εχω κανει σε 2 κλειδωμενα 3gs με 4.3.3 Δες και εδω: http://jaxov.com/2011/05/how-to-unlock-iphone-3gs-baseband-05-16-01-05-16-02-on-ios-4-3-3/
dk1210 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Γινεται σιγουρα unlock στην 4.3.3. στο 3gs ακομα και με την τελευταια εκδοση baseband. Δοκιμασε να του κανεις ξανα πρωτα jailbreak με το redsn0w και να διαλεξεις την επιλογη "install ipad baseband". Οταν τελειωσει τοjailbreak, μπαινεις στο cydia και κανεις εγκατασταση το ultrasn0w. Tο εχω κανει σε 2 κλειδωμενα 3gs με 4.3.3 Δες και εδω: http://jaxov.com/2011/05/how-to-unlock-iphone-3gs-baseband-05-16-01-05-16-02-on-ios-4-3-3/ και δεν χάνω το gps ? θα δουλεύει κανονικά το iPhone?
haHa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 και δεν χάνω το gps ? θα δουλεύει κανονικά το iPhone? Οπως εγραψα και πιο πανω, το εχω κανει ηδη σε 2 κλειδωμενα 3gs και ολα δουλευουν σωστα.
dk1210 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Οπως εγραψα και πιο πανω, το εχω κανει ηδη σε 2 κλειδωμενα 3gs και ολα δουλευουν σωστα. Ξεκίνησα να το κάνω και όταν φτάνει στο στάδιο 13 (εκεί που κάνει fetch τα ipad baseband files), κλείνει το πρόγραμμα!!! Το δοκίμασα και σε mac και σε pc με windows xp με το ίδιο αποτέλεσμα...
haHa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ξεκίνησα να το κάνω και όταν φτάνει στο στάδιο 13 (εκεί που κάνει fetch τα ipad baseband files), κλείνει το πρόγραμμα!!! Το δοκίμασα και σε mac και σε pc με windows xp με το ίδιο αποτέλεσμα... Δες εδω μια προτεινομενη λυση: http://jaxov.com/2011/05/how-to-unlock-iphone-3gs-baseband-05-16-01-05-16-02-on-ios-4-3-3/ Update#1: Many users reported in comments that Redsn0w crashes while fetching iPad baseband files from Apple servers. As suggested by Kristina and Nicolas in comments, here are the two workarounds: You are using wrong bootrom version in step 6. If your bootrom is NEW then choose YES and if your bootrom is OLD then choose NO. First choose Cydia in step 9 and complete the procedure. Re-run Redsn0w (Skipping step 1, 2, 3 & 4) and choose Install iPad baseband in step 9. Do NOT choose Cydia and Install iPad baseband at the same time.
therock Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ειμαι σε jailbreak-ιασμενο 3GS με 3.1.2, και πιστευω πλεον πως με περιοριζει αυτη η εκδοση και θελω να αναβαθμιστω στην τελευταια. Απλως θελω να σιγουρευτω οτι θα διατηρησω ολες μου τις εφαρμογες, αρχεια και ρυθμισεις και δεν θα εχω κανεναν προβλημα. Μπορει καποιος να με διαβεβαιωσει για το πως να γινει αυτο?
mindtrapper Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ειμαι σε jailbreak-ιασμενο 3GS με 3.1.2, και πιστευω πλεον πως με περιοριζει αυτη η εκδοση και θελω να αναβαθμιστω στην τελευταια. Απλως θελω να σιγουρευτω οτι θα διατηρησω ολες μου τις εφαρμογες, αρχεια και ρυθμισεις και δεν θα εχω κανεναν προβλημα. Μπορει καποιος να με διαβεβαιωσει για το πως να γινει αυτο? Για τις ρυθμίσεις δεν ξέρω να σου πω αλλά για τις εφαρμογές εμένα με έχει βολέψει πολύ το http://i-funbox.com/ Σώνεις όλες τις εφαρμογές σου σαν ipa και deb και όταν αναβαθμιστείς τις περνάς ξανά με το ίδιο πρόγραμμα στο κινητό και μετά γίνονται install από Installous και Cydia αντίστοιχα. Θα πήξεις στα updates μετά μιας και όλες σου οι εφαρμογές θα έχουν καινούργιες εκδόσεις πλέον. Τα αρχεία εξαρτάται αν τα έχεις μέσα σε εφαρμογή ή χύμα. Αν είναι χύμα απλά backup. Αν είναι σε κάποια εφαρμογή απλά θα πρέπει να την βρεις στο i-funbox και να τραβήξεις τα αρχεία. Εγώ δεν μπλέκω με iTunes και τέτοια πράγματα, αν ψάχνεις λύση προς τα εκεί θα σε διαφωτίσει κάποιος άλλος.
therock Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ουτε εγω το γουσταρω το itunes, οτι γινεται εξω απο αυτο ακομα καλυτερο. Απλως με νιαζει να παρω τις εφαρμογες ατοφιες. Δλδ αν εχω ενα expsense calculator, θελω να το επαναφερω με ολες τις καταχωρησεις του. Αντιστοιχα τα games να γυρισουν με τα high-scores. Το να ξαναεγκατασταθουν απλα οι εφαρμογες χωρις ομως αυτα, δεν ειναι ικανοποιητικο...
therock Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Βασικα πριν ξεκινησω την διαδικασια θα ηθελα να ρωτησω και κανα-δυο ακομα πραματακια που σκεφτηκα. -Κατ'αρχας, ετσι και κανω backup μεσω itunes, μπορω να επανελθω στην παρουσα κατασταση απο οποιοδηποτε firmware και να επιστρεψει σε jailbreak status η συσκευη με ολες τις εφαρμογες και ρυθμισεις που εχει? -Αν μεσω i-funbox αντιγραψω εναν ολοκληρο φακελο μιας εφαρμογης, μπορω σε νεοτερη εκδοση να επικαλλυψω τον ιδιο φακελο σε μια φρεσκια εγκατεστημενη εφαρμογη και να επαναλθουν οι ρυθμισεις και τα δεδομενα της? -Και σαν μπονους ερωτηση, μηπως να περιμενω μια και καλη να ερθει η εκδοση iOS 5?
Kemakos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Γειασας έχω ένα iPhone 3G 16gb Και του αλαξα το digitizer Και μου χάλασε το μικρόφωνο και το ηχειο!ξερη κανείς αν φτιάχνεταιi?
leonidas_fs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Παιδιά ξέρουμε κανένα καλό προγραμματάκι (free) που μετράει τα ΜΒ που ξοδεύεις στο internet?
dimitris2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Γειασας έχω ένα iPhone 3G 16gb Και του αλαξα το digitizer Και μου χάλασε το μικρόφωνο και το ηχειο!ξερη κανείς αν φτιάχνεταιi? πολύ πιθανόν να μην "κούμπωσε" καλά το digitizer. Κάνε άλλη μία δοκιμή..
therock Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Παιδια το iphone αντεχει σε πτωσεις? Μου φαγε μια πτωση απο το ενα μετρο και το δα σουριασμενο στην γνωια και φρικαρα! Με παιρναν τηλεφωνο και με την δονηση εκανε ταξιδι. Και επειδη ημουν σπιτι, δεν του φοραγα την προστατευτικη θηκη. Δεν βλεπω καποια ζημια, αλλα με φοβιζει μηπως εσωτερικα χτυπησε κατι...
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Παιδια το iphone αντεχει σε πτωσεις? Μου φαγε μια πτωση απο το ενα μετρο και το δα σουριασμενο στην γνωια και φρικαρα! Με παιρναν τηλεφωνο και με την δονηση εκανε ταξιδι. Και επειδη ημουν σπιτι, δεν του φοραγα την προστατευτικη θηκη. Δεν βλεπω καποια ζημια, αλλα με φοβιζει μηπως εσωτερικα χτυπησε κατι... Αντεχει πολυ περισσοτερο απο οσο του φαινεται. Αν και παιζει σημαντικο ρολο σε ποιο σημειο θα το "βρει" το πεσιμο. Μιλαω εκ πειρας Κατα τ αλλα,αν ολα λειτουργουν οπως και πριν το ριξεις, δεν εχεις προβλημα.
therock Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ας ελπισουμε πω ειναι ετσι. Αν και λειτουργει απροβληματιστα, οταν του τρανταζω σαν ακουγεται σαν να κουδουνιζει καποιο πλαστικο κομματι στο πισω μερο και προς τα πανω... Η αληθεια ειναι πως τωρα που του περασα το λογισμικο του 4, και "ξανανιωσε" το λυπαμαι, γιατι εγινε αλλο κινητο. Αν ημουν ακομα στην 3, θα ετριβα τα χερια μου απο ευχαριστηση που εφαγε την πτωση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα