gatoulis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 κατέβασα ένα παιχνίδι απο το appstore και ενώ ξεκίνησε να κατέβει μου έχει μείνει σε αναμονή.ενώ πάω στο appstore να το ξανακατεβάσω μου λέει ότι έχει εγκατασταθεί...τι μπορώ να κάνω? ειναι σε αναμονή όχι παύση.
dimitris2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασε να κλείσεις από το multitasking το app store, κλείσε και άνοιξε τη συσκευή και κάνε άλλη μία προσπάθεια.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ρε παιδια ειναι σχετικα ασφαλες να ανοιξω το κιν και να καθαρισω την οθονη απο τα σκουπιδακια + να αλλαξω μπαταρι αη θα μου μεινει στο χερι? εχω δει κατι tutorials στο youtube αλλα ακομα το σκεφτομαι... επισης απο που αν ειναι μπορω να προμηθευτω μια μπαταρια για 3gs (original παντα...)? Δεν ειναι ασφαλες,αν δεν γνωριζεις ,μην το κανεις.
isspro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ειναι ασφαλες,αν δεν γνωριζεις ,μην το κανεις. οκ, ξερεις τοτε που μπορω να απευθυνθω για να μου το κανει καποιος που ειναι εξειδικευμενος?
lagoudakis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Εχω ακουσει καλα λογια για αυτους http://www.iphonerepair.gr/ σε 2 ωρες το εχεις πισω ισως και πολυ πιο γρηγορα,γενικα προτιμησε μαγαζια που ασχολουνται μονο με iphone
therock Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 To 9volto ομως απο οσο ξερω ειναι απο τα πρωτα που εχουν ασχοληθει με τα iphone, ασχετα που τωρα εχει γεμισει η αγορα με εξουσιοδοτημενους και μη των iphone.
isspro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δες 9volto.gr Εχω ακουσει καλα λογια για αυτους http://www.iphonerepair.gr/ σε 2 ωρες το εχεις πισω ισως και πολυ πιο γρηγορα,γενικα προτιμησε μαγαζια που ασχολουνται μονο με iphone ευχαριστω παιδια!
gatoulis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασε να κλείσεις από το multitasking το app store, κλείσε και άνοιξε τη συσκευή και κάνε άλλη μία προσπάθεια. ευχαριστώ αδερφέ όλα οκ.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Όπως είδαμε και στην παρουσίαση του Ipad 2, το personal hotspot και επίσημα δε θα είναι διαθέσιμο για το 3GS.
lagoudakis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 To 9volto ομως απο οσο ξερω ειναι απο τα πρωτα που εχουν ασχοληθει με τα iphone, ασχετα που τωρα εχει γεμισει η αγορα με εξουσιοδοτημενους και μη των iphone. εχω ασχημη εμπειρια απο το συγκεκριμενο....
therock Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 εχω ασχημη εμπειρια απο το συγκεκριμενο.... Σχετικα με iPhone?
lagoudakis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Σχετικα με iPhone? οχι,με αλλη συσκευη,συγκεκριμενα για να αλλαξουν cover μου χρεωσαν 60 ευρω εργασια(τα cover τους τα πηγα εγω) συν οτι εκαναν 1-2 σημαδια,μικρα αλλα δεν επιτρεπεται
tsakonas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 gps fix έχει βγει για μας πούυ το χάσαμε μετά το baseband update? έχω χάσει τη μπάλα ψάχνοντας, ο καθένας λέει τα δικά του. αν ξέρει κανεις ας μας πει τι παίζει
tsakonas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 τελικά με το SAM activation ξεκόλλησε το gps..καμια φορα θέλει enable-disable το wifi για να ξεκολλήσει αλλα όλα ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα