haHa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Τέλος ο νόμος για τη χρέωση στα updates ισχύει (εκτός από την άμεση ή όχι καταγραφή του κέρδους) όταν προσθέτεις νέα χαρακτηριστικά που δεν υπήρχαν τη στιγμή που το αγόρασες και όχι όταν γενικότερα αναβαθμίζεις ένα firmware πχ σε θέματα σταθερότητας και ασφάλειας μόνο. Οτι ακριβως γινεται με τη Microsoft με το Zune/Xbox360 και τη Sony με το PSP και το PS3 που βγαζουν firmware που προσθετουν πλειαδα νεων features που δεν υπηρχαν την στιγμη αγορας,αλλα φυσικα δεν χρεωνουν τα updates.. Η apple ομως το κανει κ επικαλειται ενα νομο.. Το λογο ομως που το ρεωνει υπερογκα αντι συμβολικου ποσου δεν τον μαθαμε ουτε μας τον ειπε η apple. Δεν θα το αναλύσω άλλο γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχθείτε τίποτα, οπότε κακώς χάνω το χρόνο μου! Oπως νομιζεις.. Το πιο αστειο ειναι οτι κατηγορεις τους αλλους οτι δεν παραδεχονται τιποτα, αλλα ακομα λες οτι η apple χρεωνει το update $9.99 (κ το προηγουμενο $19.99) λογω του νομου ενω θα μπορουσε καλλιστα να χρεωνει ενα συμβολικο ποσο κ ετσι παλι θα ηταν συμφωνη με το νομο... Φυσικα δεν πιστευω οτι θα απαντησεις.. Δεν ειναι πρωτη φορα που πετας ανακριβειες κ μετα εξαφανιζεσαι.. Τουλαχιστον μην παραπληροφορουμε τον κοσμο. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2009 από haHa
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δεν ειναι πρωτη φορα που πετας ανακριβειες κ μετα εξαφανιζεσαι.. Τουλαχιστον μην παραπληροφορουμε τον κοσμο. Το αυτό...
mourlos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 φίλτατε Billdanos διαβασα ολες τις σελιδες του θρεντ.πριν πω κατι. δεν αντιλεγω καλο το τηλεφωνο....αλλα μην μας τρελανεις κιολας.... αντι φαν μποι δεν ειμαι....ουτε ξερω σε ποιους απευθηνεσαι. απλα δεν γεινεται να είναι στραβος ο γιαλος ε? και σαν κάτοχος Itouch 32Gb δεν παίζει με την καμμια να του δώσω τα 9,99 γιατι το θεωρώ κοροϊδία όπως κοροϊδία θα θεωρούσα αν η ΜΣ χρέωνε τα ΣΠ
runner1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Επιτέλους η Apple διόρθωσε αρκετά από τα αυτονόητα!Όπου σεσ συνδυασμό με την ευχρηστία είναι τώρα όντως μια πολύ πιο δελεαστική συσκευή!!! Όμως δεν είναι δυνατόν σε ένα τεχνολογικό φόρουμ να ακούω κάποιες απόψεις του στυλ.....απαξιώνω την τεχνολογία/χαρακτηριστικό που έχει μια άλλη συσκευή γιατί δεν το έχει το δικό μου και πλασάρω κάτι άλλο για να πω ότι κάνω την δουλειά μου!!!Ένα κινητό το οποίο κοστίζει τόσα λεφτά είναι απαράδεκτο να μην έχει πχ. αναφορές παράδοσης,δεύτερη κάμερα για βίντεο κλήσεις (αφού πλασάρετε κιόλας σαν κινητό 3G και μην μου πει κανείς ότι η βίντεο κλήση δεν είναι μία από τις χαρακτηριστικές υπηρεσίες των 3G δικτύων!!!!),φλας (βάλτε ένα απλό λαμπάκι βρε αδερφέ!!),ένα ράδιο που υπάρχει ακόμα και σε πλαστικά μπρελοκάκια που πουλάνε οι πλανόδιοι, και και και.....!Είναι επίσης δυνατόν να μην έχει ξεκλείδωτο bluetooth????Ήμαρτον! Τόσο καιρό που υπήρχαν χρήστες που έκραζαν για τα προβλήματα του IPHONE τους την έλεγαν κάποιοι γιατί και καλά η Apple ξέρει τι κάνει.....και τώρα που η Apple τα ενσωμάτωσε........της λέμε μπράβο,και τι επαναστατικές τεχνολογίες και τέτοια κουραφέξαλα!! Μετά καλά κάνουν κάποιοι και μιλάνε για fanboys κ.α.! ΑΑΑΑΑΑ......και billdanos....πολλά από αυτά που είπα,σχετίζονται με τα λεγόμενά σου.Μην προσπαθείς να με πείσεις με επιχειρήματα του στυλ......ποιος στέλνει MMS όταν υπάρχουν τα mail.......τα mms είναι ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/FEATURE!!!!Αν δεν υπάρχει είναι έλλειψη!Απλά μαθηματικά!Όπως και η δεύτερη κάμερα! Και για να προλάβω διάφορους......ΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ MMS (υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που δεν ασχολούνται με mail στα κινητά,και εντελώς πληροφοριακά είναι ελάχιστοι αυτοί που το κάνουν με τα mails μέσω του κινητού) και ΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΗΣΗ πολύ συχνά!Και εγώ με την κοπέλα μου και η παρέα μου και όχι μόνο...!!! ΑΑΑΑΑ και εντελώς ενημερωτικά γιατί κινδυνεύω να με πουν κάποιοι αντιfanboy επειδή λέω τα πράγματα όπως είναι.......πάντοτε διαλέγω συσκευές που με τα λεφτά που δίνω έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες!Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να πάρω μια συσκευή η οποία σαν hardware κοστίζει 300€ αλλά επειδή έχει το multitouch,ή πολύ καλή ευχρηστία (δηλαδή μιλάμε για software έπειτα) να δώσω άλλα 200€-300€!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 φίλτατε Billdanos διαβασα ολες τις σελιδες του θρεντ.πριν πω κατι.δεν αντιλεγω καλο το τηλεφωνο....αλλα μην μας τρελανεις κιολας.... αντι φαν μποι δεν ειμαι....ουτε ξερω σε ποιους απευθηνεσαι. απλα δεν γεινεται να είναι στραβος ο γιαλος ε? και σαν κάτοχος Itouch 32Gb δεν παίζει με την καμμια να του δώσω τα 9,99 γιατι το θεωρώ κοροϊδία όπως κοροϊδία θα θεωρούσα αν η ΜΣ χρέωνε τα ΣΠ Φίλτατε mourle (πας γυρεύοντας και συ με τέτοιο nick ), αν διάβαζες όσα έχω γράψει κατά καιρούς θα έβλεπες πως από την αρχή είπα πως το iphone δεν είναι η ΤΕΛΕΙΑ συσκευή και πως προφανώς υπάρχουν άλλες που ενσωματώνουν πολλαπλάσια χαρακτηριστικά! Η διαφορά στο iphone είναι πως αυτά που κάνει, τα κανει με μοναδικό,εύχρηστο, σταθερό κλπ κλπ τρόπο! Με ενοχλεί ομως που υπάρχουν κάποιοι που σε προσωπικό επίπεδο δεν τους κάνει και προσπαθούν να πείσουν και όλους τους υπόλοιπους! Και όταν τους εξηγείς ορισμένα πράγματα αρνούνται να τα δεχτούν! Ε δεν φταίω εγώ για αυτό! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:19 ---------- Και για να προλάβω διάφορους......ΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ MMS (υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που δεν ασχολούνται με mail στα κινητά,και εντελώς πληροφοριακά είναι ελάχιστοι αυτοί που το κάνουν με τα mails μέσω του κινητού) και ΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΗΣΗ πολύ συχνά!Και εγώ με την κοπέλα μου και η παρέα μου και όχι μόνο...!!! Αντίστοιχα εγώ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ email, ΔΕΝ χρησιμοποιώ MMS και ΔΕΝ κάνω βίντεο κλήσεις (ανέκαθεν δεν τα χρησιμοποιούσα και όχι λόγω του iphone)! Πρέπει λοιπόν να παραδεχτώ πως το iphone δεν είναι καλό και δεν μου κάνει???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Παρακαλώ πολύ να σταματήσουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και κόντρες μεταξύ των μελών. Μηνύματα που απλώς επικρίνουν την άποψη ή το μήνυμα ενός μέλους χωρίς να προσθέτουν κάτι στην εξέλιξη της συζήτησης θα θεωρούνται flame posts και θα διαγράφονται.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Παρακαλώ πολύ να σταματήσουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και κόντρες μεταξύ των μελών. Μηνύματα που απλώς επικρίνουν την άποψη ή το μήνυμα ενός μέλους χωρίς να προσθέτουν κάτι στην εξέλιξη της συζήτησης θα θεωρούνται flame posts και θα διαγράφονται. Έλα μωρέ αφού κατά βάθος αγαπιόμαστε!
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Άποψη μου είναι ότι έχεις μπερδέψει την ανάλαφρη συζήτηση με προσπάθεια ισοπέδωσης του iphone. Και που δεν έχει ράδιο πάλι θα το πάρουμε, πάλι θα το χρησιμοποιήσουμε αλλά είναι κακό που δεν έχει. Που χρεώνονται τα updates στο touch δεν θα μας κάνει να μην το πάρουμε, αλλά είναι κακό...
chri Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ξέρει κανείς αν υποστηρίζει HTTP e-mail accounts? (Hotmail, Yahoo, Gmail)
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ξέρει κανείς αν υποστηρίζει HTTP e-mail accounts? (Hotmail, Yahoo, Gmail) Yahoo και Gmail υποστήριζε από την αρχή... hotmail υποστηρίζει πλέον μετά από τις αλλαγές που έκανε η microsoft, εδώ και κάνα 2 μήνες
doctorm Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Εδώ πόσο θα κάνει παιδιά ? ιδιες τιμες με τωρα 499 ευρω και 569 ευρω το 16GB και 32GB αντιστοιχα
xfighter46 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ιδιες τιμες με τωρα 499 ευρω και 569 ευρω το 16GB και 32GB αντιστοιχα το 8GB ποσο 8α κοστιζει?
georgeadams Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Έλα ντε! Φαντάζομαι, αν πάει αναλογικά με τις τιμές που ανακοίνωσαν στην Αμερική, θα κοστίζει 100 ευρώ φθηνότερα απ' όσο κοστίζει τώρα.
Dj Jacob Z Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 xfighter46 νομίζω(δεν το έψαξα)δεν θα υπάρχει 8Gb.Φίλε doctorm καλύτερα από Αμερική τότε ή παίζει κάποιο πρόβλημα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα