SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 η 4.2 εχει γινει jailbroken?Αν ναι αξιζει αναβαθμισει απο 4.1 σε 4.2 η οχι[δεν εχω παραπονο απο την 4.1]
mdr21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 με Ελληνικα μικρα γραμματα χρεωνεσαι sms ανα 70 χαρακτηρες και οχι ανα 160 ! Στο υπενθυμιζω για να μην τρεχεις να κανεις καταγγελιες μετα στο τρομακτικο!!
beisnikosspi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 με Ελληνικα μικρα γραμματα χρεωνεσαι sms ανα 70 χαρακτηρες και οχι ανα 160 ! Στο υπενθυμιζω για να μην τρεχεις να κανεις καταγγελιες μετα στο τρομακτικο!! Ναι το γνωρίζω αυτο! What's up Έχω οποτε δεν με νοιάζει η χρέωση! Απλώς μου κάνει εντύπωση γιατί δεν μπορω να βρω τη ρύθμιση..!
beisnikosspi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ναι το γνωρίζω αυτο! What's up Έχω οποτε δεν με νοιάζει η χρέωση! Απλώς μου κάνει εντύπωση γιατί δεν μπορω να βρω τη ρύθμιση..! Χαχα! Είδες που δεν υπαρχει; Κ εσυ την 4.2 τρεχεις;
gsmeros Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 ΕνΑς φίλος μου έπαθε το εξής με το 3gs του.του κολησε και δεν ανοίγει και έχει μείνει στο εικονίδιο με το μήλο , το iTunes δε το αναγνωρίζει οπότε τι πρπεπει να κάνει για να γίνει restore?
therock Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 ΕνΑς φίλος μου έπαθε το εξής με το 3gs του.του κολησε και δεν ανοίγει και έχει μείνει στο εικονίδιο με το μήλο , το iTunes δε το αναγνωρίζει οπότε τι πρπεπει να κάνει για να γίνει restore? Ας κρατησει πατημενο το Power+Home για να γινει hard reset.
kdiamant Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή χρονιά! Απο τότε που μεταφέρθηκα στην Q μου εμφανίζεται ένα μήνυμα ενοχλητικό όταν παώ να κάνω κληση που γράφει "Incoming forwarding active". Πώς το αφαιρώ? Ευχαριστώ! Υ.Γ.: Έχω iPhone 3GS με iOS 4.2.1 Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2011 από kdiamant
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Παιδια για αλλαγη κεραιας gps που να παω?Ολοι μου ζητανε 80 + για να το φτιαξουν [βρισκει σημα αλλα θελει 3 λεπτα,και πολλες φορες κανει τα δικα του].
therock Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μπορεις να απενεργοποιησεις το δικτυο τηλεφωνου, αλλα να εχεις 3g για ιντερνετ, ή αναγκαστικα μονο με φραγη κλησεων γινεται κατι τετοιο?
therock Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Κανας Browser ρε παιδια που να επιτρεπει οσες καρτελες θες? Λογω μνημης ειναι ο περιορισμος? Εβαλα σημερα και τον skyfire, αλλα ακι αυτος με το που φτασεις τις 8 αρχιζει και σου φορτωνει τις νεες σελιδες σε προηγουμενες καρτελες...
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Κανας Browser ρε παιδια που να επιτρεπει οσες καρτελες θες? Λογω μνημης ειναι ο περιορισμος? Εβαλα σημερα και τον skyfire, αλλα ακι αυτος με το που φτασεις τις 8 αρχιζει και σου φορτωνει τις νεες σελιδες σε προηγουμενες καρτελες... Δεν ειναι περιορισμος του browser.Οπως σωστα υπεθεσες, λογο μνημης γινεται το συγκεκριμενο.
therock Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ναι αλλα λογικα ο ιδιος ο browser θα εχει software περιορισμο. Perfect Browser και Atomic, εχουν και αυτοι οριο στις 8?
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ναι αλλα λογικα ο ιδιος ο browser θα εχει software περιορισμο. Perfect Browser και Atomic, εχουν και αυτοι οριο στις 8? Θα σε γελασω μια και δεν τους εχω χρησιμοποιησει.Μπορεις να κανεις μια δοκιμη ομως μονος σου:Κανε εγκατασταση τα sbssettings και παρακολουθα τη ram καθε φορα που ανοιγεις καποιο tab ενω εχεις ανοιχτο μονο τον x browser.Στη συνεχεια κανε το ιδιο πειραμα αλλα ασε κατι ανοιχτο να καταναλωνει μερος της ram (πχ το ipod με μουσικη). Θα βρεις σε ποιο οριο της ram αρχιζουν και κλεινουν τα tabs ή αν εχει ο x browser περιορισμο στον n αριθμο tabs. Φασαρια θα μου πεις και δικιο θα χεις
therock Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Την Ραμ την παρακολουθω και δεν εχω προβλημα για λιγο trial and error, απλως οι browser που αναφερω, ειναι για iOS4, Kai εγω ειμαι ακομα στην 3.1.2 και δεν μπορω να τους περασω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα