IKARIWTHS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 παιδια,να σας κανω μια αστεια ερωτηση?εχω το 3gs μια εβδομαδα τωρα,εχω σα λειτουργικο το ιος 4.1 ,σα γλωσσα τηλεφωνου τα ελληνικα,σα γλωσσα πληκτρολογιου και ελληνικα και αγγλικα.στο ρυθμισεις-γενικα-πληκτρολογιο-διεθνη πληκτρολογια,τα ελληνικα ειναι πανω απο τα αγγλικα,παρολαυτα ομως οποτε παω να γραψω μηνυμα εχει πρωτα αγγλικους χαρακτηρες και πρεπει να το αλλαξω εγω σε ελληνικους! πως το διορθώνω?
dimitris2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα, χθες έγινε ένα κουλό με το iphone, είχα ανοιχτό το windows live messenger και απλά κλείδωσα το κινητό και το άφησα για καμιά ώρα. Όταν το ξαναπήρα στα χέρια μου δεν άνοιγε, μαύρη οθόνη, ούτε με το home button ούτε με το lock button δεν ανταποκρινόταν. Πίστευα ότι έπεσε από μπαταρία, μέχρι που με ειδοποίησαν ότι με καλούν και δεν το σηκώνω. Τότε έκανα 2-3 φορές restart και ξαναάνοιξε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Έχω την 4.2 GM, χωρίς να έχω διαβάσει παρόμοιο περιστατικό από άλλους χρήστες της 4.2 ...
beisnikosspi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Παιδια θέλω να ρωτήσω πως γίνεται να διόρθωσω κάποιες λέξεις του auto correction γιατί καταντάει σπαστικο... Βασικά το πρόβλημα είναι τα κεφάλαια γράμματα της λέξης που χωρίς να προηγείται τελεια δηλώνουν παρών. Ένα παράδειγμα είναι η λέξη "Εγω". Γνωρίζει κανεις;
Mercyful_Fate Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Παιδια θέλω να ρωτήσω πως γίνεται να διόρθωσω κάποιες λέξεις του auto correction γιατί καταντάει σπαστικο... Βασικά το πρόβλημα είναι τα κεφάλαια γράμματα της λέξης που χωρίς να προηγείται τελεια δηλώνουν παρών. Ένα παράδειγμα είναι η λέξη "Εγω". Γνωρίζει κανεις; Εγω συνήθως απλώς ακυρώνω την προτεινόμενη διόρθωση, κάνοντας tap πάνω στην διόρθωση όταν την εμφανίζει στο κείμενο.
thes1os Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Περιμένω σε 2 ημέρες να μου έρθει το iphone 3GS. Θα ήθελα να με βοηθήσετε να κάνω κάποια πράγματα σωστά χωρίς κόπο. Πώς περνάω όλες τις επαφές μου απο ΝΟΚΙΑ Ν78 σε iPHONE 3GS; Έχω κάνει export τις επαφές απο το ΝΟΚΙΑ σε μορφή αρχείου .csv και .vcf Θα τις κάνει με κάποιο τρόπο import? Το κινητό θα είναι με jailbreak. Χρειάζεται - θα χρειαστεί να κάνω account στο AppleStore? Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2010 από thes1os
beisnikosspi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Εκτός απο αυτο; Ψάχνω τρόπους να κάνω λιγότερα tap Όχι περισσότερα!
Mercyful_Fate Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Πώς περνάω όλες τις επαφές μου απο ΝΟΚΙΑ Ν78 σε iPHONE 3GS; Έχω κάνει export τις επαφές απο το ΝΟΚΙΑ σε μορφή αρχείου .csv και .vcf Λογικά αν τις εισάγεις στο Outlook (Windows)/Address Book (Mac) θα στις περάσει.
thes1os Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν έχω καν το Outlook... To adress Book των windows θα κάνει; (τις πέρασα προς το παρόν εκεί, άρα σαν να τις έχω στο Outlook είναι) Anyway, είδομεν στην πράξη. Σκεφτόμουν μήπως υπάρχει καμία εφαρμογή για το iPhone ή λειτουργία του που να δέχεται (import) αρχεία .csv ή .vcf. Οπότε θα δοκιμάσω για sync με Outlook, σωστά; Μην περάσω τις επαφές μία - μία... Δεν μπορεί... Οι περισσότεροι τί κάνατε όταν πήρατε iPhone? Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2010 από thes1os
georgeadams Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω καν το Outlook... To adress Book των windows θα κάνει; (τις πέρασα προς το παρόν εκεί, άρα σαν να τις έχω στο Outlook είναι) Ναι κάνει. Μπορείς να το επιλέξεις στο iTunes, αφού συνδέσεις το iPhone σου:
therock Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Πως μπορω να πω στο Iphone, Να μην παιρνει συγκεκριμενες διευθυνσεις δικτυου οταν συνδεεται στο ασυρματο. Επειδη μπορει να ανοιξω καποιον υπολογιστη που να εχει την συγκεκριμενη και αν εχω θεμα με διενεξη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Πως μπορω να πω στο Iphone, Να μην παιρνει συγκεκριμενες διευθυνσεις δικτυου οταν συνδεεται στο ασυρματο. Επειδη μπορει να ανοιξω καποιον υπολογιστη που να εχει την συγκεκριμενη και αν εχω θεμα με διενεξη. Γιατι δεν δινεις μια static ip στο iphone,μεσα απο το interface του router σου?
DimAslan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Σχετικά με το θέμα του bluetooth τί γίνεται; Εννοώ σε σπασμένο... Σόρι που δεν ψάχνω παντού, αλλά το ψάχνω για γνωστό όχι για μένα... Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να στέλνει με bluetooth όπως παλιότερα το ibluenova; Ευχαριστώ.
therock Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Γιατι δεν δινεις μια static ip στο iphone,μεσα απο το interface του router σου? Μα μπορει σε οποιοδηποτε αλλο υπολογιστη να χρησιμοποειται η εκαστοτε Ip, οποτε θα λυσει το προβλημα μονο σε εναν υπαρχον αυτη η μεθοδος.
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Αν μιλαμε για το δικο σου δικτυο,απο τη στιγμη που θα την δεσμευσεις στο router σου,κανενα pc/συσκευη δεν θα παρει την συγκεκριμενη ip. Προφανως σε αλλα ασυρματα οπου δεν εχει δηλωθει συγκεκριμενη ip για το iphone σου,θα παρεις οποια ip σου δινει ο dhcp του εκαστοτε δικτυου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα