Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας...Πηρα κι εγω το iPhone 3Gs 32G με εκδοση 3.1.3 νομιζω. Το κινητο το εχω παρει το λιγο μετα το Πασχα που μας περασε..Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις για να καταλαβω αν ειναι καλο να το σπασω η οχι..Κατ'αρχην σπαει ευκολα η οχι?Δευτερον αξιζει?Θελω να πω, αντε και το εσπασα.Τι υπηρεσιες μου παρεχει το σπασιμο αυτο, γενικα γτ ολοι το σπανε και κατα ποσο μετα το κιν θα ειναι λειτουργικο..Θελω να πω αν παει κατι στραβα κατα το jailbreak θα μπορεσω να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση?Επισης απ οτι διαβασα σε κατι αλλα forum αν το σπασω θα πρεπει να το εχω συνεχεια ανοιχτο αλλιως αν κλεισει θα πρεπει να το ξανασπασω..Δεν ξερω αυτο κατα ποσο ισχυειΤελος θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι το ιδιο το jailbreak με το ξεκλειδωμα του κινητου..Αυτα προσ το παρων..Αναμενω απαντησεις και σας ευχαριστω εκ των προτερων για το διαβασμα!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εφόσον είσαι και σε 3.1.3, η διαδικασία για να το σπάσεις είναι πανεύκολη...

Μπαίνεις απο τον safari στη σελίδα http://www.jailbreakme.com κάνεις slide και σε λίγα λεπτό είσαι με cydia.

Προσωπική μου άποψη, προχώρα άφοβα.

Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό στο jb, μόνο θετικά.

Θα βρείς εφαρμογές για ότι σου κατεβάσει ο νούς.

Δημοσ.

Για να σε ενδιαφέρει το unlock φαντάζομαι είναι απο το εξωτερικό η συσκευή ετσι?

Οσον αφορά το jailbreak καντο απειρες φορές αφοβα..δεν παθαίνει τπτ το κινητό..μπορείς οποτε γουσταρεις να το επαναφέρεις και να μην ξέρει κανείς οτι ήταν jailbroken!

Η αλήθεια ειναι οτι έχεις μεγάλες δυνατότητες με το jailbreak..αναφορά παράδοσης,εφαρμογές "free",themes,απόλυτος έλεγχος της συσκευής είναι κάποια που μου έρχονται στο μυαλό.

Αυτό που διάβασες για το κλεισιμο και "χασιμο" του jailbreak είναι λογικό να το άκουσες..ίσχυε σε κάποιες συσκευές..αλλα δε νομίζω να παίζει κατι τέτοιο.

Διάβασε στα φορουμς(iphonehellas.gr-τα πάντα εκει μεσα) και θα βρείς τα πάντα με λεπτομέρειες.Μη φοβασαι τπτ...

Δημοσ.
Εφόσον είσαι και σε 3.1.3, η διαδικασία για να το σπάσεις είναι πανεύκολη...

Μπαίνεις απο τον safari στη σελίδα http://www.jailbreakme.com κάνεις slide και σε λίγα λεπτό είσαι με cydia.

Προσωπική μου άποψη, προχώρα άφοβα.

Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό στο jb, μόνο θετικά.

Θα βρείς εφαρμογές για ότι σου κατεβάσει ο νούς.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου..Να σε ρωτησω τωρα κατι αλλο..Πρεπει οπωσδηποτε να εχεις Safari για να κανεις την δουλεια σου η μπορεις και απο Chrome η Mozilla?

Δημοσ.
Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου..Να σε ρωτησω τωρα κατι αλλο..Πρεπει οπωσδηποτε να εχεις Safari για να κανεις την δουλεια σου η μπορεις και απο Chrome η Mozilla?

Συνδέεσαι στη σελίδα για το jailbreak με το Safari μέσα από το iPhone! Όχι από τον υπολογιστή!

Δημοσ.

Σημερα με την 4.1 επαθα το εξης κουλο. Ενω ητανε 8 η ωρα μου ελεγε το κινητο 9 ενω ειχα ξυπνητηρη 8:15 και δεν ειχε χτυπήση και χτύπησε 9:15(Δηλαδη το ξυπνητηρι χτυπησε οταν επρεπε αλλα η ωρα ηταν 1 ωρα μπροστα). Οταν πηγα στις ρυθμισης της ωρας οταν εκλεινα την αυτοματη ρυθμιση ωρας μου εβγαζε την σωστη ωρα δηλαδη 1 ωρα πισω οταν ξαναβαζω την αυτοματη ρυθμιση ωρας με παει 1 ωρα μπροστα. Τι bug ειναι αυτο;

Δημοσ.

Χρειαζεσαι να κανεις κατι με το κινητο σου που δεν μπορεις χωρις jb (δεν το εχει το appstore ή το εχει αλλα σου φαινεται πολυ ακριβο)??

Αν ναι τοτε ψαξου για jb , αλλιως δεν υπαρχει λογος να το κανεις μονο και μονο επειδη "το εχουν κανει και οι αλλοι".

Δημοσ.

Ωραια παιδια..Εκανα το jb και κατεβασα το Cydia..Απο κει και περα πως δουλευουμε??Συγχωρηστε την αμαθεια μου αλλα φοβαμαι μην κανω κανα λαθος..Αν π.χ. θελα να βαλω φωτο πισω απο το μενου πως μπορω να το κανω αυτο με το Cydia???Επισης ενα αλλο που μου ερχεται στο μυαλο, πως μπορω να κανω υποφακελους??Με τον παραδοσιακο τον τροπο το δοκιμασα (drag 'n drop) αλλα συνεχεια μου φευγουν διπλα δηλ μου κανει ανακαταταξη των στοιχειων που εχω στο μενου..

---------- Προσθήκη στις 22:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:22 ----------

Για να σε ενδιαφέρει το unlock φαντάζομαι είναι απο το εξωτερικό η συσκευή ετσι?

Οσον αφορά το jailbreak καντο απειρες φορές αφοβα..δεν παθαίνει τπτ το κινητό..μπορείς οποτε γουσταρεις να το επαναφέρεις και να μην ξέρει κανείς οτι ήταν jailbroken!

Η αλήθεια ειναι οτι έχεις μεγάλες δυνατότητες με το jailbreak..αναφορά παράδοσης,εφαρμογές "free",themes,απόλυτος έλεγχος της συσκευής είναι κάποια που μου έρχονται στο μυαλό.

Αυτό που διάβασες για το κλεισιμο και "χασιμο" του jailbreak είναι λογικό να το άκουσες..ίσχυε σε κάποιες συσκευές..αλλα δε νομίζω να παίζει κατι τέτοιο.

Διάβασε στα φορουμς(iphonehellas.gr-τα πάντα εκει μεσα) και θα βρείς τα πάντα με λεπτομέρειες.Μη φοβασαι τπτ...

Οχι..Το κιν το πηρα απο δω..Απλως δεν ξερω ακομη ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στο unlock και στο jb..

Δημοσ.
Ωραια παιδια..Εκανα το jb και κατεβασα το Cydia..Απο κει και περα πως δουλευουμε??Συγχωρηστε την αμαθεια μου αλλα φοβαμαι μην κανω κανα λαθος..Αν π.χ. θελα να βαλω φωτο πισω απο το μενου πως μπορω να το κανω αυτο με το Cydia???Επισης ενα αλλο που μου ερχεται στο μυαλο, πως μπορω να κανω υποφακελους??Με τον παραδοσιακο τον τροπο το δοκιμασα (drag 'n drop) αλλα συνεχεια μου φευγουν διπλα δηλ μου κανει ανακαταταξη των στοιχειων που εχω στο μενου..

---------- Προσθήκη στις 22:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:22 ----------

Οχι..Το κιν το πηρα απο δω..Απλως δεν ξερω ακομη ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στο unlock και στο jb..

Unlock χρειάζονται τα iPhones που είναι κλειδωμένα σε συγκεκριμένη εταιρία και δεν μπορούν να δουλέψουν με άλλες κάρτες SIM. Όσα πωλούνται στην Ελλάδα δεν το χρειάζονται.

Φακέλους μπορείς να κάνεις και χωρίς jailbreak, αρκεί να βάλεις το firmware 4.1. Εφ' όσον έχει ήδη κυκλοφορήσει εργαλείο που κάνει jailbreak σε 4.1, και εφ' όσον το 4.1 είναι πολύ ανώτερο του 3.1.3 σε πολλούς τομείς, θα πρότεινα να κάνεις Update το iPhone 3GS σου μέσα από το iTunes σε 4.1 και μετά να το κάνεις ξανά jailbreak: θα ανοίξεις - από το pc σου το http://limera1n.com , θα κατεβάσεις το πρόγραμμα, θα το τρέξεις, και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του για να κάνεις jailbreak.

Δημοσ.
Unlock χρειάζονται τα iPhones που είναι κλειδωμένα σε συγκεκριμένη εταιρία και δεν μπορούν να δουλέψουν με άλλες κάρτες SIM. Όσα πωλούνται στην Ελλάδα δεν το χρειάζονται.

Φακέλους μπορείς να κάνεις και χωρίς jailbreak, αρκεί να βάλεις το firmware 4.1. Εφ' όσον έχει ήδη κυκλοφορήσει εργαλείο που κάνει jailbreak σε 4.1, και εφ' όσον το 4.1 είναι πολύ ανώτερο του 3.1.3 σε πολλούς τομείς, θα πρότεινα να κάνεις Update το iPhone 3GS σου μέσα από το iTunes σε 4.1 και μετά να το κάνεις ξανά jailbreak: θα ανοίξεις - από το pc σου το http://limera1n.com , θα κατεβάσεις το πρόγραμμα, θα το τρέξεις, και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του για να κάνεις jailbreak.

Εγω εχω ακομα την 3.1.2. Αξιζει αναβαθμιση σε 4?

-Βαραινει καθολου το κινητο?

-Το jailbreak ειναι tethered?

-Τα προγραμματα με τις ρυθμισεις τους διατηρουνται? Δηλαδη οτι εχω σε εφαρμογες, και high score απο games?

Δημοσ.
Εγω εχω ακομα την 3.1.2. Αξιζει αναβαθμιση σε 4?

-Βαραινει καθολου το κινητο?

-Το jailbreak ειναι tethered?

-Τα προγραμματα με τις ρυθμισεις τους διατηρουνται? Δηλαδη οτι εχω σε εφαρμογες, και high score απο games?

Και το ρωτάς!!Έφυγες για αναβάθμιση!!

-Δεν βαραίνει καθόλου ίσα ίσα ειδικά τώρα με την έλευση της 4.2 πετάει!

-Δεν ξέρω.

-Τα κρατάει όλα κανονικά.

Το θεωρώ μεγάλο κρίμα να έχεις 3gs και να μην έχεις βάλει ακόμα την 4.

Δημοσ.

Δηλαδη η 4 δεν ειναι ουτε λιγο πιο βαρια απο την 3? Επειδη το χω γεμισει εφαρμογες και ηδη το χω βαραινει και που δεν τρεχουν στο υποβαθρο. Φανταζομαι να εχω και εφαρμογες στο υποβαθρο να τρεχουν. Εχω 11 σελιδες με 5 σειρες εφαρμογες. Εχω δλδ ηδη 222 εφαρμογες.

Πως μπορω να αναβαθμισω χωρις να χασω εφαρμογες? Με itunes backup/restore? Ετσι μπορω να περναω δεδομενα και απο μια συσκευη σε μια αλλη? Δηλαδη να κλοναρει τα δεδομενα σε αλλο iphone και ισως και ipod?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...