Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ενδιαφερον, εχω δηλαδη 1.5 Gb το μηνα δεδομενων με γρηγορο 3G ιντερνετ.. εχω 300 sms το μηνα.. και εγω θα παω να χρεωθω παραπανω για να στειλω μια φωτογραφια με mms.. Υπαρχει καποιο κρυφο σημειο ή μονο εμενα μου φενεται μλκια το σκηνικο με τα mms? Τώρα αν εγώ μιλήσω πάλι και πω "τι να τα κάνεις τα mms από τη στιγμή που έχεις το email"... θα με πουν φαν μποϋ και θα πέσουν να με φάνε! Οπότε ο,τι σε φωτίσει η ανώτερη δύναμη στην οποία πιστεύεις!
Radiatedsoul Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Βασικα και εγω με email δουλευω, αλλα δε ξερω για να λενε ολοι για mms ισως υπαρχει καποιο κρυφο σημειο που τα κανει ποιο ευχρηστα απο το email.. γιαυτο ρωτησα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Βασικα και εγω με email δουλευω, αλλα δε ξερω για να λενε ολοι για mms ισως υπαρχει καποιο κρυφο σημειο που τα κανει ποιο ευχρηστα απο το email.. γιαυτο ρωτησα Δεν υπάρχει κρυφό σημείο! Απλά έμαθαν τόσα χρόνια να δουλεύουν με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες στα κινητά, που αρνούνται να δεχτούν ...την εξέλιξη! PS: Πόσο είπαμε κοστίζει το κάθε mms?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Υπάρχουν ακόμα τα MMS σαν υπηρεσία; Αμέ! Και τα flash sms επίσης! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:01 ---------- Και για να σοβαρευτώ και λίγο μιας και ξεφύγαμε αρκετά (δε φταίω εγώ ): Μάθαμε τα πλήρη specs του 3GS? CPU, Graphics, Ram κλπ κλπ???
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Τώρα που είπατε για ράδιο και θυμήθηκα την διαμάχη, η πυξίδα γιατί θεωρείται από μερικούς τόσο άχρηστο χαρακτηριστικό; Φανταστείτε για παράδειγμα ένα 3D action shooter όπου η κάμερα θα κινείται ανάλογα με το που είσαι στραμμένος! Οπότε θα παίζεις όρθιος και θα γυρνάς το σώμα σου μαζί με το iPhone και θα είναι σαν να "κοιτάς" σε ένα φυσικό περιβάλλοντα χώρο γύρω σου (με λίγη φαντασία). "Πίσω σου!" και θα γυρνάς πραγματικά πίσω σου! Και κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σκεφτούν και άλλες ιδέες. edit: Πες και κανένα "έκανα λάθος" ρε alex, δε θα πάθεις τίποτα. Αναφέρομαι στην συζήτηση με τον billdanos, όχι στο δικό μου ποστ.
alexzzz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 δεν θα μπω καν στον κόπο να σχολιάσω το "η apple το έκανε... τρέξατε όλοι να συμπαρασταθείτε" και θα πω απλά ότι η συζήτηση αγαπητέ μάνουελ γίνεται σε επίπεδο σύγκρισης του να είχε ράδιο και του ότι έχει πυξίδα... βέβαια και φακό να είχε αντί για gps όλο και κάτι καλό θα βρίσκατε...
Freakster Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2762900&postcount=176 Ευχαριστώ πολύ για τις ρυθμίσεις! Αλλά ακόμα δε καταλαβαίνω πως θα προσθέσω μια εικόνα στο μήνυμα μου.. Copy paste?
Whiteyez Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 βέβαια και φακό να είχε αντί για gps όλο και κάτι καλό θα βρίσκατε... Το μόνο που δεν ακούσαμε είναι ότι μοντέλα 5 χρόνων της Νοκια είχαν φακό, και το iphone γιατί δεν έχει?
chri Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Θα είναι ψιλοήττα πάντως αν δεν υποστηρίζει-συνδέεται με το ράδιο που είνα πάρει γιά το ipod. Αλήθεια υποστηρίζει e-mail σε http accounts? (π.χ. Hotmail, Yahoo, Gmail)
polakis21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά πλάκα μας κάνετε? Ποιός από εσάς χρησιμοποιεί βίντεο κλήση? Εγώ προσωπικά δεν την χρησιμοποιώ ποτέ! Και ούτε πρόκειται. Αν θέλετε δείτε τον άλλο μέσω messenger από το pc...
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά πλάκα μας κάνετε? Ποιός από εσάς χρησιμοποιεί βίντεο κλήση? Εγώ προσωπικά δεν την χρησιμοποιώ ποτέ! Και ούτε πρόκειται. Αν θέλετε δείτε τον άλλο μέσω messenger από το pc... Πριν απο λιγες μερες καποιο παιδι ρωτουσε στο forum αν θα εχει καμερα το 3gs γιατι ειναι κωφος και χρησιμοποιει βιντεοκλησεις.Υπαρχει κοσμος που την χρειαζεται.Μειοψηφια το συγκεκριμενο παραδειγμα σιγουρα,αλλα υπαρχει.
haHa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) ... Sarbanes-Oxley Act: "...the generally accepted reasoning for the $20 iPod touch upgrade fee is the accounting requirements of the Sarbanes-Oxley Act: iPhone and Apple TV updates are free since revenue from those products is realized as a subscription over a period of time, but iPod touch updates can't be free since Apple just records that revenue directly." Το ότι κάποιος σας εξηγεί για ποιο λόγο χρεώνονται τα updates στο touch και όχι στο iphone, για σας είναι φαν-μποϊσμός και τρίχες κατσαρές...... Ερωτηση: ο νομος αυτος οριζει κ ποσο θα χρεωνονται περιπου (πχ απο ποσοστα κλπ) τα updates? Ή ειναι στην ευχερια του κατασκευαστη(στην παρουσα περιπτωση η apple)? Νομιζω οτι ειναι στην διακριτικη ευχερια της apple... Και αποφασισε να το χρεωσει $9.95(την προηγουμενη φορα ηταν μαλιστα $19.99) αντι πχ για $1 ή για $0.02 ........ Hint: η Αpple ειχε αρνηθει να σχολιασει γιατι ηταν τοσο υψηλο το προηγουμενο upgrade cost για το ipod touch ($19.99) , που αρχικα ελεγε οτι ηταν μονο λογω αυτου του νομου. Ταυτοχρονα , ειναι καπως περιεργο γιατι τα εσοδα απο το touch υπολογιζονται την στιγμη της πωλησης ενω για το appletv/iphone (που εκει δεν χρεωνουν τα updates) υπολογιζονται σε 24μηνη βαση.. Ειναι μια καλη δικαιολογια για να χρεωσουν κατι που δεν χρειαζοταν κ μαλιστα οχι με ενα συμβολικο ποσο... (που κ παλι θα ηταν νομιμη) Ακομα, μην ξεχναμε οτι εδω στην Ευρωπη δεν ισχυει αυτος ο νομος, οποτε θα μπορουσε καλλιστα να μην χρεωνει και να μην τον επικαλειται..(οπως πχ εχει αλλες χρεωσεις στο iTunes στην Ευρωπη,αλλες στην Αλασκα που δεν παιζει ΦΠΑ κλπ ) Αρα το να χρεωνει το update στην Ευρωπη επικαλουμενη ενα νομο που πολυ απλα δεν υπαρχει στην Ευρωπη, ειναι τουλαχιστον αστειο... Tελος αλλες εταιριες , πχ η Microsoft με το Zune/Xbox360 , η Sony με το PSP και το PS3 οταν προσφερουν νεο firmware με πλειαδα νεων features δεν τα χρεωνουν κ ουτε εχουν προβλημα με αυτον το νομο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:39 ---------- απλά αφήνουν τους άλλους να εκτίθονται από μόνοι τους... και το κάνουν τόσο καλά.... Τι ελεγες? Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2009 από haHa
polakis21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Εάν κάποιος έχει πρόβλημα, μπορεί να πάρει άπειρα τηλέφωνα που έχουν βίντεο κλήση, και να αφήσει το iphone... Και μιλάμε για το 1-2% του κόσμου έτσι...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Πριν απο λιγες μερες καποιο παιδι ρωτουσε στο forum αν θα εχει καμερα το 3gs γιατι ειναι κωφος και χρησιμοποιει βιντεοκλησεις.Υπαρχει κοσμος που την χρειαζεται.Μειοψηφια το συγκεκριμενο παραδειγμα σιγουρα,αλλα υπαρχει. Υπάρχουν ειδικές συσκευές/αξεσουάρ για άτομα με προβλήματα ακοής και όρασης! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:43 ---------- Ακομα, μην ξεχναμε οτι εδω στην Ευρωπη δεν ισχυει αυτος ο νομος, οποτε θα μπορουσε καλλιστα να μην χρεωνει και να μην τον επικαλειται..(οπως πχ εχει αλλες χρεωσεις στο iTunes στην Ευρωπη,αλλες στην Αλασκα που δεν παιζει ΦΠΑ κλπ ) Αρα το να χρεωνει το update στην Ευρωπη επικαλουμενη ενα νομο που πολυ απλα δεν υπαρχει στην Ευρωπη, ειναι τουλαχιστον αστειο... Tελος αλλες εταιριες , πχ η Microsoft με το Zune/Xbox360 , η Sony με το PSP και το PS3 οταν προσφερουν νεο firmware με πλειαδα νεων features δεν τα χρεωνουν κ ουτε εχουν προβλημα με αυτον το νομο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:39 ---------- Τι ελεγες? Η Apple είναι εταιρία στην Αμερική και τα κέρδη της από τις πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, καταγράφονται εκεί! Αλλά από οτι φαίνεται ξέρεις πολύ καλά και τα λογιστικά θέματα στις ΗΠΑ, οπότε ότι πεις! Τέλος ο νόμος για τη χρέωση στα updates ισχύει (εκτός από την άμεση ή όχι καταγραφή του κέρδους) όταν προσθέτεις νέα χαρακτηριστικά που δεν υπήρχαν τη στιγμή που το αγόρασες και όχι όταν γενικότερα αναβαθμίζεις ένα firmware πχ σε θέματα σταθερότητας και ασφάλειας μόνο. Δεν θα το αναλύσω άλλο γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχθείτε τίποτα, οπότε κακώς χάνω το χρόνο μου! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:46 ---------- Ευχαριστώ πολύ για τις ρυθμίσεις! Αλλά ακόμα δε καταλαβαίνω πως θα προσθέσω μια εικόνα στο μήνυμα μου.. Copy paste? Αφού βάλεις τις ρυθμίσεις, πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση στο τηλέφωνο. Μετά αν μπεις στα sms και πας να δημιουργήσεις νέο, στο κάτω μέρος εμφανίζεται εικονίδιο της φωτογραφικής μηχανής και μπορείς είτε να τραβήξεις μια νέα, είτε να χρησιμοποιήσεις μία από το library.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα