kirileman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι φυσιολογικό με ανοικτό wifi και 3g, με λίγο μουσική (μία-μιάμιση ώρα συνολικά) και 4-5 τηλέφωνα η μπαταρία να κρατάει περίπου μια μέρα? Και όταν λέμε μια μέρα, εννοούμε να ξεκινάει 8 το πρωϊ με 100% και να φτάνει 7 το απόγευμα με 25%. Oh yes!!!...
haHa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι φυσιολογικό με ανοικτό wifi και 3g, με λίγο μουσική (μία-μιάμιση ώρα συνολικά) και 4-5 τηλέφωνα η μπαταρία να κρατάει περίπου μια μέρα? Και όταν λέμε μια μέρα, εννοούμε να ξεκινάει 8 το πρωϊ με 100% και να φτάνει 7 το απόγευμα με 25%. Οχι ιδιαιτερα... Μπορει να εχει κουρασμενη μπαταρια.
margaritagr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια να ρωτησω κατι Πηρα ενα καινουργιο λαπτοπ, στο οποιο κατεβασα το itunes & θελω να συνδεσω το μηλο. Θα εχω προβλημα μετα με τον προηγουμενο υπολογιστη?? ως προς την αναγνωριση της συσκευης η κατι τετοιο? ας μου πει οποιος ξερει γιατι αυτες τις μερες εχω μονο τον νεο & θελω να περασω καποιες εφαρμογες..
Mercyful_Fate Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 ας μου πει οποιος ξερει γιατι αυτες τις μερες εχω μονο τον νεο & θελω να περασω καποιες εφαρμογες.. Όχι, δε νομίζω. Γιατί να έχεις πρόβλημα?
Members gsarig Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 ας μου πει οποιος ξερει γιατι αυτες τις μερες εχω μονο τον νεο & θελω να περασω καποιες εφαρμογες.. Κι εγώ δε νομίζω να έχεις θέμα... αν κάνεις λίγη υπομονή όμως μπορώ να το δοκιμάσω στο λάπτοπ αργότερα και να σου πω (θα μου χρειαστεί έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή)
margaritagr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις, το εβαλα κ το αναγνωρισε. Το θεμα ειναι οτι αν παω να κανω συγχρονισμο, θα μου αφαιρεσει τις εφαρμογες που εχω ηδη μεσα στο κινητο καθως δεν ειναι αποθηκυμενες στο νεο λαπτοπ..Οποτε??
Members gsarig Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις, το εβαλα κ το αναγνωρισε. Το θεμα ειναι οτι αν παω να κανω συγχρονισμο, θα μου αφαιρεσει τις εφαρμογες που εχω ηδη μεσα στο κινητο καθως δεν ειναι αποθηκυμενες στο νεο λαπτοπ..Οποτε?? Εδώ έχει οδηγίες για το πώς θα το αποφύγεις: http://www.andrewgrant.org/2008/03/30/how-to-sync-an-iphone-with-two-or-more-computers.html δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά από ότι διαβάζω φαίνεται να δουλεύει
therock Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω το lockbox το απλο περασμενο, και λεω να περασω το lockbox pro. Θα χασω δεδομενα απο τα οσα υπαρχουν, θα γραφτει δηηλαδη απο πανω απο το υπαρχον, ή θα συνυπαρχει με την κανονικη εκδοση?
Mercyful_Fate Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι φυσιολογικό με ανοικτό wifi και 3g, με λίγο μουσική (μία-μιάμιση ώρα συνολικά) και 4-5 τηλέφωνα η μπαταρία να κρατάει περίπου μια μέρα? Και όταν λέμε μια μέρα, εννοούμε να ξεκινάει 8 το πρωϊ με 100% και να φτάνει 7 το απόγευμα με 25%. Φαίνεται πως με το 3G κλειστό η μπαταρία απογειώνεται. Κατά τις 12 το μεσημερί (ίσως και νωρίτερα) ήταν στο 100% και τώρα (με wifi/gprs ανοικτό, μία ώρα μουσικής και 3-4 τηλέφωνα) είναι στο 72%.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ ωραιο κινητο αλλα εχει και προβληματα.Μην τολμησετε και παιξετε παραπανω απο 10 λεπτα καποιο παιχνιδι.Ειδικα οταν ανοιγω το gps μετα απο 10 λεπτα εχει πεσει 15 % η μπαταρια. Παντως καλο θα ειναι να φορτιζετε το κινητο οταν φτανει κατω απο 20% ,και να το φοριτζετε full,θα δειτε καποια διαφορα .
georgeadams Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Το GPS, σε οποιαδήποτε συσκευή - όχι μόνο σε iPhone, είναι γνωστό ότι "ξεζουμίζει" τη μπαταρία.
therock Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως καλο θα ειναι να φορτιζετε το κινητο οταν φτανει κατω απο 20% ,και να το φοριτζετε full,θα δειτε καποια διαφορα . Ναι αμε τι να σου πω. Εγω που το φορτιζουν παντα σχεδον στο 0% τιποτα δεν βλεπω. Λιγοτερο απο μερα κραταει. Ειδικα Μια μερα τον Ιουνιο που επαιζα το 1112, το ειχα φορτισει 4 φορες απο το 0 στο 100%. Μιλαμε δραμα κατασταση.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο που περιγραφεις δεν νομζιω να γινετε σε ολους ,οποτε μηπως εχει τιποτα η μπαταρια σου?
Mercyful_Fate Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Κλείστε κατ' αρχήν τα location services και κατα δεύτερο λόγο το 3G, και θα δείτε μεγάλη διαφορά στη διάρκεια μπαταρίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα