alexjm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μία ερώτηση, εάν και νόμιζα ότι το ήξερα, ένας φίλος βάλθηκε να με μπερδέψει. Το iphone 3gs που έχω από Ελλάδα (vodafone) κανονικά δεν θα παίζει Αγγλία με άλλες εταιρίες; Για παράδειγμα την three, ή θα πρέπει να το κάνω unlock πριν φύγω με κάποιο τρόπο;
*Cassandra* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω ένα iphone και του έχει καεί το ένα ηχείο. Πόσο κοστίζει η αλλαγή, αν δεν έχεις εγγύηση; Και κάτι άλλο... Ξέρω κάποιον που έχει ένα iphone κι επειδή δεν ήξερε του το έκανε ένα παιδί jailbreak κι από τότε για να ανοίξει την συσκευή πρέπει να συνδέει την συσκευή σε ένα πρόγραμμα του υπολογιστή για να ανοίξει. Είναι φυσιολογικό αυτό; Όλα τα jaibreaked κινητά έτσι είναι;
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μία ερώτηση, εάν και νόμιζα ότι το ήξερα, ένας φίλος βάλθηκε να με μπερδέψει.Το iphone 3gs που έχω από Ελλάδα (vodafone) κανονικά δεν θα παίζει Αγγλία με άλλες εταιρίες; Για παράδειγμα την three, ή θα πρέπει να το κάνω unlock πριν φύγω με κάποιο τρόπο; Αν είναι unlocked λογικά θα παίζει όποια εταιρεία και χρησιμοποιήσεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Και κάτι άλλο... Ξέρω κάποιον που έχει ένα iphone κι επειδή δεν ήξερε του το έκανε ένα παιδί jailbreak κι από τότε για να ανοίξει την συσκευή πρέπει να συνδέει την συσκευή σε ένα πρόγραμμα του υπολογιστή για να ανοίξει. Είναι φυσιολογικό αυτό; Όλα τα jaibreaked κινητά έτσι είναι; Οχι ολα δεν ειναι ετσι,απλα το συγκεκριμενο ειδος λεγεται tethered jailbreak και ειναι ενας τροπος για να πετυχεις το jailbreak.Κανενα προβλημα παντως,ειναι φυσιολικο. Τωρα για το αν γινεται να γινει το jailbreak με αλλο τροπο και να γλυτωσει αυτο βαλε-βγαλε,θα πρεπει να μας πεις τα χαρακτηριστικα του iphοne(firmware,bootrom,baseband κλπ)
*Cassandra* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Θα πρέπει να τον ρωτήσω, αν θέλει κιόλας... Σ' ευχαριστώ πολύ!!!
georgeadams Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω ένα iphone και του έχει καεί το ένα ηχείο. Πόσο κοστίζει η αλλαγή, αν δεν έχεις εγγύηση; Τα iPhone δεν έχουν δύο ηχεία αλλά μόνο ένα. Από τις δύο "τρύπες" που μοιάζουν με ηχεία στο κάτω μέρος του iPhone, δεξιά και αριστερά από το βύσμα του καλωδίου φόρτισης, η μία είναι το ηχείο και η άλλη το μικρόφωνο: (η εικόνα είναι από το iPhone 4 αλλά τα ίδια ισχύουν και για τα υπόλοιπα μοντέλα)
therock Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Τα iPhone δεν έχουν δύο ηχεία αλλά μόνο ένα. Από τις δύο "τρύπες" που μοιάζουν με ηχεία στο κάτω μέρος του iPhone, δεξιά και αριστερά από το βύσμα του καλωδίου φόρτισης, η μία είναι το ηχείο και η άλλη το μικρόφωνο: (η εικόνα είναι από το iPhone 4 αλλά τα ίδια ισχύουν και για τα υπόλοιπα μοντέλα) Ωπα, καλο και αυτο...
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής θέμα με το 3GS μου, το οποίο το έχω από χτες. Δεν μπορώ να μπω στο Internet μέσω 3G. Κάθε φορά που προσπαθώ μου λέει ότι δεν μπορεί να ανοίξει την σελίδα γιατί δεν είναι συνδεδεμένο στο internet. Καμιά φορά, πολύ σπάνια, ανοίγει την πρώτη σελίδα που δοκιμάζω και μετά αρχίζει τα ίδια (δηλαδή σαν να συνδέεται με 3G στιγμιαία και μετά πάπαλα). Σήμα στο σημείο που είμαι έχω, ενώ και οι ρυθμίσεις για το mobile internet είναι σωστές. Με το 2G και την ίδια sim έμπαινα κανονικά. Καμιά ιδέα? Any suggestions?
kirileman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Any suggestions? Έχεις βάλει κάνα πρόγραμμα που ανοιγοκλείνει το data; Μια μέρα το είχα ξεχάσει κλειστό από τα κουμπάκια του smartscreen και μου κανε τα ίδια.
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Έχεις βάλει κάνα πρόγραμμα που ανοιγοκλείνει το data; Μια μέρα το είχα ξεχάσει κλειστό από τα κουμπάκια του smartscreen και μου κανε τα ίδια. όχι, τουλάχιστον όχι εν γνώσει μου...
haHa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Any suggestions? Παρομοιο προβλημα ειχα κ εγω οταν πηγα απο μια συσκευη σε αλλη.(οπως πηγες απο 2g σε 3gs) Ισως εφταιγε οτι στο προηγουμενο κινητο ειχες βαλει carrier logos κλπ, αλλα τωρα εισαι σε αλλο firmware (4.x). Ολα αυτα με την προυποθεση οτι εκανες restore απο το itunes ωστε να περαστουν οι ρυθμισεις που ειχες στο 2g. Αν εκανες κατι τετοιο, προτεινω να περασεις ξανα το firmware και μετα να κανεις setup as a new phone και οχι restore τις ρυθμισεις κλπ απο προηγουμενο backup. Κανεις κ ενα sync και δεν χανεις τιποτα, παρα μονο τα παλιοτερα sms.
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Παρομοιο προβλημα ειχα κ εγω οταν πηγα απο μια συσκευη σε αλλη.(οπως πηγες απο 2g σε 3gs)Ισως εφταιγε οτι στο προηγουμενο κινητο ειχες βαλει carrier logos κλπ, αλλα τωρα εισαι σε αλλο firmware (4.x). Ολα αυτα με την προυποθεση οτι εκανες restore απο το itunes ωστε να περαστουν οι ρυθμισεις που ειχες στο 2g. Αν εκανες κατι τετοιο, προτεινω να περασεις ξανα το firmware και μετα να κανεις setup as a new phone και οχι restore τις ρυθμισεις κλπ απο προηγουμενο backup. Κανεις κ ενα sync και δεν χανεις τιποτα, παρα μονο τα παλιοτερα sms. Αυτό όμως δεν είναι και ότ βολικότερο... και τα παλιά sms δεν είναι και αμελητέα απώλεια! Έκανα και reset τα network settings, αλλά τζίφος!!!
margaritagr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια να ρωτησω κατι Πηρα ενα καινουργιο λαπτοπ, στο οποιο κατεβασα το itunes & θελω να συνδεσω το μηλο. Θα εχω προβλημα μετα με τον προηγουμενο υπολογιστη?? ως προς την αναγνωριση της συσκευης η κατι τετοιο?
*Cassandra* Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Τα iPhone δεν έχουν δύο ηχεία αλλά μόνο ένα. Από τις δύο "τρύπες" που μοιάζουν με ηχεία στο κάτω μέρος του iPhone, δεξιά και αριστερά από το βύσμα του καλωδίου φόρτισης, η μία είναι το ηχείο και η άλλη το μικρόφωνο: (η εικόνα είναι από το iPhone 4 αλλά τα ίδια ισχύουν και για τα υπόλοιπα μοντέλα) lol Δεν το ήξερα και νόμισα ότι είναι ηχεία και τα δύο. Και λέω 2-3 μήνες το έχω, πότε πρόλαβε και κάηκε. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!
Mercyful_Fate Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι φυσιολογικό με ανοικτό wifi και 3g, με λίγο μουσική (μία-μιάμιση ώρα συνολικά) και 4-5 τηλέφωνα η μπαταρία να κρατάει περίπου μια μέρα? Και όταν λέμε μια μέρα, εννοούμε να ξεκινάει 8 το πρωϊ με 100% και να φτάνει 7 το απόγευμα με 25%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα