Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ε? Αυτο ειναι για πληκτρολογια απο 0 εως 9...

ναι ρε συ.Υπαρχουν κινητα που σου δειχνουν στην οθονγ τους πληκτρολογιο οπως ειναι του keyboard .πχ νοκια 5800,αυτο εχει τετοιο ή οχι?

Δημοσ.

Παιδια ξερετε μηπως απο που μπορω να αγορασω ενα απο τα παρακατω προστατευτικα για 3GS απο Ελλαδα ομως ?? Ποια μαγαζια τα πουλανε ?

1) http://www.bodyguardz.com/apple-iphone-3g-3gs-cases-screen-protectors-covers-shields-skins-films.html

2) http://www.zagg.com/invisibleshield/apple-iphone-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php

Δημοσ.

Παιδια το need for speed undercover στο iphone μου ειναι λιγο uncalibrated , δηλαδη για να πηγαινει ευθεια πρεπει να το γερνω λιγο προς τα δεξια. Εψαξα και ειδα πως δεν εχει recalibration το app. Υπαρχει τροπος να κανω κατι αλλο για να στρωσει ?

Δημοσ.

Παιδια το need for speed undercover στο iphone μου ειναι λιγο uncalibrated , δηλαδη για να πηγαινει ευθεια πρεπει να το γερνω λιγο προς τα δεξια. Εψαξα και ειδα πως δεν εχει recalibration το app. Υπαρχει τροπος να κανω κατι αλλο για να στρωσει ?

Δημοσ.
απεγκατασταση προγραμματων στο iphone μπορω να κανω?Αν ναι απο που?

Πάτα στο εικονίδιο του προγράμματος που θέλεις να αφαιρέσεις μέχρι να αρχίσει να "τρέμει" και θα δεις ένα στρόγγυλο με ένα "χ" πάνω. Πάτα το και θα απεγκατασταθεί

Δημοσ.

Κράτα πατημένο ένα εικονίδιο μέχρι να αρχίσουν να τρεμοπαίζουν.

Πάτα (x) στην εφαρμογή που θέλεις να σβήσεις. Keep going.

Δημοσ.
Κράτα πατημένο ένα εικονίδιο μέχρι να αρχίσουν να τρεμοπαίζουν.

Πάτα (x) στην εφαρμογή που θέλεις να σβήσεις. Keep going.

ΧΑ! φάε την σκόνη μου :P

Δημοσ.

Γεια χαρα. Θα μου δωσουν ενα iphone 3gs 32gb το οποιο δυστηχως εχει προβλημα με την μπαταρια, την οποια και θελω να αλλαξω.

Η αρχικη ιδεα ηταν να παρω μια ιδια, αλλα σκεφτομουν πως μπορω να βαλω καποια μεγαλυτερη. Το προβλημα εδω ομως ειναι, πως η αγορα ειναι γεματη απο κινεζικες μπαταριες κακιστης ποιοτητας, οπου στην καλυτερη περιπτωση δεν θα εχω τον υποτιθεμενο χρονο ζωης σε ενεργεια.

Εχει καποιος να προτινει καποια συγκεκριμενη, μεγαλυτερη μπαταρια; Καποιο εμπιστο site με καλες μπαταριες επισης υπαρχει;

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος οδηγος για itunes?Πως μπορω να τοποθετω ηχουν videos κτλ?Επιπλεον προγραμματα πως τα τοποθετω μεσα?Ειναι jailbroken και εχει cydia .Και ακομα κατι.Πως μπορω να στειλω ενα τραγουδι σε ενα αλλο κινητο?Απο το ipod που εχει δεν εχει τετοια δυνατοτητα.Με bluetooth παντα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το εξής θέμα με το 3GS μου, το οποίο το έχω από χτες. Δεν μπορώ να μπω στο Internet μέσω 3G. Κάθε φορά που προσπαθώ μου λέει ότι δεν μπορεί να ανοίξει την σελίδα γιατί δεν είναι συνδεδεμένο στο internet. Καμιά φορά, πολύ σπάνια, ανοίγει την πρώτη σελίδα που δοκιμάζω και μετά αρχίζει τα ίδια (δηλαδή σαν να συνδέεται με 3G στιγμιαία και μετά πάπαλα).

Σήμα στο σημείο που είμαι έχω, ενώ και οι ρυθμίσεις για το mobile internet είναι σωστές. Με το 2G και την ίδια sim έμπαινα κανονικά.

Καμιά ιδέα? :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...