Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδιά έφαγε σαβούρα το Iphone και έσκασε με την οθόνη στο πάτωμα με αποτέλεσμα να έχει ασπρίσει η οθόνη και να έχει βγάλει γραμμές, τι το κάνουμε τώρα αυτό?

για επισκευή που τα στέλνουμε??

Δημοσ.
ρε παιδιά έφαγε σαβούρα το Iphone και έσκασε με την οθόνη στο πάτωμα με αποτέλεσμα να έχει ασπρίσει η οθόνη και να έχει βγάλει γραμμές, τι το κάνουμε τώρα αυτό?

Από πρόσφατη προσωπική εμπειρία σου λέω, αν έχεις Vodafone, να μην το στείλεις καν είναι δεν είναι εντός εγγύησης.

Εγώ έστειλα το δικό μου (εντός εγγύησης) στο service στις 2 Αυγούστου επειδή μου παρουσίαζε πρόβλημα με την μπαταρία του, δεν διαρκούσε ούτε 20 ώρες με ελάχιστη χρήση, και επειδή επρόκειτο να αγοράσω το καινούριο και αυτό θα το έδινα σε συγγενικό μου πρόσωπο, ζήτησα να μου αλλάξουν και το πίσω κάλλυμα, το οποίο είχε κάποιες ρωγμές-γρατζουνιές (μη φανταστείς τίποτα τραγικό) εκεί που είναι το κουμπάκι για να το βάλεις στο αθόρυβο και άλλη μια κάτω εκεί που έχει την εγκοπή για να φορτίσει. Μετά από 2 εβδομάδες και χωρίς να έχω καμία ενημέρωση σχετικά με το σε ποιά κατάσταση βρισκόταν το κινητό μου, αποφασίζω να πάρω εγώ τηλέφωνο και με ενημερώνουν ότι υπάρχει κόστος επισκευής. Φαντάστηκα κι εγώ ότι ήταν το κάλλυμα, το οποίο, φυσικά, και θα πλήρωνα καθώς γνώριζα ότι δεν καλύπτει η εγγύηση. Με ενημερώνουν, λοιπόν, ότι το κόστος είναι 221€, όχι για να το επισκευάσουν, αλλά να μου στείλουν κάποιο άλλο καινούριο, χωρίς, όμως, να είναι στο κουτί του, μόνο τη συσκευή. Και απαιτώ να μάθω για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό σε ένα κινητό ΕΝΤΟΣ εγγύησης. Και με ύφος μπλαζέ μου λέει ο τύπος ότι ξέρετε το πρόβλημα με τη μπαταρία προήλθε από την πτώση του κινητού καθώς, λέει, το κάλλυμα έχει ρωγμές και γδαρσίματα! Και μένω! Του λέω, αφού το κινητό έχει αυτά τα γδαρσίματα από τότε σχεδόν που το πήρα και το πρόβλημα με την μπαταρία μου το εμφανίζει το τελευταίο τρίμηνο. Και μου λέει ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση διότι έχει προκληθεί από κακή χρήση της συσκευής κλπ και ότι αυτά δεν επισκευάζονται, αλλά σ' όλες τις περιπτώσεις έτσι γίνεται, τα πετάνε και στέλνουν άλλα κι εσύ πληρώνεις μόνο τη μισή τιμή, αυτή είναι, λέει, η πολιτική της Apple.

Και αφού δεν αποδέχομαι το κόστος, καθώς το έβρισκα εξωφρενικό, τους λέω να μου το στείλουν πίσω και μου λένε ότι σε 2 μέρες θα είναι στο κατάστημα. Στις 23 τους παίρνω να δω αν έχει φτάσει και μου λένε ότι δεν ξέρουν που βρίσκεται η συσκευή! Μην τα πολυλογώ, την συσκευή την παρέλαβα στις 28 του μηνός και ανεπισκεύαστη... Φυσικά, μέχρι να γίνει όλη αυτή η διαδικασία, είχε παρέλθει και η εγγύηση του κινητού. Τυχαίο? Δε νομίζω... :P

Μακριά από τη Vodafone σε θέματα service, ειδικά αν είστε σίγουροι ότι έχουν προκληθεί από εσάς. Είναι απαράδεκτοι!

Δημοσ.

Ψαξε σε παλιοτερα τοπικ με σπασμενη οθονη Iphone ,εχει πολλα.

Εννοειται ΔΕΝ το πας σε vodafone/cosmote δοκιμαζεις στο 9βολτο και στο texnikoi.gr νομιζω.

Δες τα παλιοτερα τοπικ!

Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεως:

3GS 16GB σε άριστη κατάσταση αλλά με οθόνη με απειροελάχιστες* γρατζουνίτσες πόσο θα το πουλούσατε?

*Το πόσο απειροελάχιστες είναι δεν ξέρω ακόμα... Όταν λάβω φωτό θα ποστάρω.

Δημοσ.
Ερώτηση κρίσεως:

3GS 16GB σε άριστη κατάσταση αλλά με οθόνη με απειροελάχιστες* γρατζουνίτσες πόσο θα το πουλούσατε?

*Το πόσο απειροελάχιστες είναι δεν ξέρω ακόμα... Όταν λάβω φωτό θα ποστάρω.

400£ ok? B)

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα 3GS 4.0.1 και ενα 3G 3.1.3 . Στο 3gs εχω σημα ~1-3 γραμμες (3g off) και μολις αλλαζω την sim και την βαζω στο 3G , στο ιδιο σημειο παντα, εχω 5 γραμμες(3g off). Tι παιζει ?? :fear:

Δημοσ.
Παιδια εχω ενα 3GS 4.0.1 και ενα 3G 3.1.3 . Στο 3gs εχω σημα ~1-3 γραμμες (3g off) και μολις αλλαζω την sim και την βαζω στο 3G , στο ιδιο σημειο παντα, εχω 5 γραμμες(3g off). Tι παιζει ?? :fear:

Στο 3GS χωρίς ενεργό 3G έχεις 1-3 μπάρες .στο δικό μου έχει 5 χωρίς 3G και με 3G 3-4

Δημοσ.

Στο 4.0.1 η ένδειξη του σήματος (οι μπάρες) υπολογίζεται διαφορετικά και είναι πιο ρεαλιστική. Για παράδειγμα, αν έχεις σήμα -90db στο 3.1.3 σου δείχνει 5 μπάρες ενώ στο 4.0.1 μόνο 3. Ρίξε μια ματιά στο σχετικό διάγραμμα:

post-1841-129063117308_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...