Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τσέκαρα χθες και σήμερα. Τελικά μου χρεώνει μονάδες όταν μπαίνω στο app facebook και στο safari. Και κάνω απλή περιήγηση, δεν κατεβάζω τίποτα. Δεν θα έπρεπε να μειώνονται τα MB??? Πώς στο καλό χρεώνεται η κάρτα;

Θα δοκιμάσω να μπω στο o.facebook να δω αν χρεώνει. Αν ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει ας μου πει παρακαλώ.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό είναι εντελός κουλό, καλύτερα να επικοινωνήσεις και με vodafone μεριά για να τους πείς ότι έχεις πρόβλημα. Κανονικά δεν πρέπει να σε χρεώνει την κάρτα.

Δημοσ.

Αυτό είναι εντελός κουλό, καλύτερα να επικοινωνήσεις και με vodafone μεριά για να τους πείς ότι έχεις πρόβλημα. Κανονικά δεν πρέπει να σε χρεώνει την κάρτα.

Δημοσ.
Το τσέκαρα χθες και σήμερα. Τελικά μου χρεώνει μονάδες όταν μπαίνω στο app facebook και στο safari. Και κάνω απλή περιήγηση, δεν κατεβάζω τίποτα. Δεν θα έπρεπε να μειώνονται τα MB??? Πώς στο καλό χρεώνεται η κάρτα;

Θα δοκιμάσω να μπω στο o.facebook να δω αν χρεώνει. Αν ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει ας μου πει παρακαλώ.

να μπαίνεις από 3G,αλλιώς στου τραβάει μονάδες,τώρα αν είπα μ@@κία δεν ξέρω.πάντως μια φορά και εγώ το έπαθα έμπαινα χωρίς 3G.;μετά το πήρα πρέφα..

Δημοσ.

να μπαίνεις από 3G,αλλιώς στου τραβάει μονάδες,τώρα αν είπα μ@@κία δεν ξέρω.πάντως μια φορά και εγώ το έπαθα έμπαινα χωρίς 3G.;μετά το πήρα πρέφα..

Δημοσ.
Ρε, σταματήστε τις ράδιο-αρβύλες! :-)

Τα GPRS, EGDE και 3G διαφέρουν μόνο στην ταχύτητα, όχι στη χρέωση!

αφεντικό χαλάρωσε,είπα ότι μπορεί να κάνω και λάθος.

Δημοσ.
Ρε, σταματήστε τις ράδιο-αρβύλες! :-)

Τα GPRS, EGDE και 3G διαφέρουν μόνο στην ταχύτητα, όχι στη χρέωση!

αφεντικό χαλάρωσε,είπα ότι μπορεί να κάνω και λάθος.

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί κάποιος με JB να αναφέρει την διάρκεια της μπαταρίας; Εμένα με πχ με 1ωρα τηλέφωνο και μισή Internet θέλει φόρτισμα. Είχα πολλούς μήνες να του κάνω JB και μου φάνηκε μεγάλη διαφορά. Ιδέα μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...