tarantules Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Απο την ημερα (πριν τρεις μερες η τεσσερις,δε θυμαμαι ακριβως) που εγκατεστησα το τελευταιο Update του Iphone 4.0.2 , to τηλεφωνο εχει κλασει απο μπαταρια !! :lol::lol::lol: Sorry που γίνομαι κακός αλλά ναι το παραδέχομαι.Χαίρομαι να ακούω για προβλήματα με το iphone :lol::lol: Φιλαράκι εύχομαι να βγάλει κανένα καινούριο update η εταιρία και να διορθωθεί το πρόβλημα
Toudor14 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 :lol::lol::lol: Sorry που γίνομαι κακός αλλά ναι το παραδέχομαι.Χαίρομαι να ακούω για προβλήματα με το iphone :lol::lol:Φιλαράκι εύχομαι να βγάλει κανένα καινούριο update η εταιρία και να διορθωθεί το πρόβλημα Ασε τα γελια ρε γιδοκαβαλαρη και πες μου πως θα κανω downgrade στο τηλεφωνο.. Ξερει κανενας πως κανω downGrade?? Δεν το εχω σπασει το τηλ..Δεν του εχω κανει δηλαδη JailBreak..
kotlid Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Απο την ημερα (πριν τρεις μερες η τεσσερις,δε θυμαμαι ακριβως) που εγκατεστησα το τελευταιο Update του Iphone 4.0.2 , to τηλεφωνο εχει κλασει απο μπαταρια !! Ειναι καινουριο και πολυ προσεγμενο,παντα το φορτιζω σωστα απο το pc και περιμενω να φορτισει παντα 100%..Δε μου εχει πεσει ποτε κατω και πριν βαλω αυτο το update η μπαταρια με τεζα χρηση ιντερνετ κρατουσε 2 μερες περιπου.. Τωρα κραταει 6-8 ωρες ΜΟΝΟ !!! Εντωμεταξυ αυτες τις μερες που ειναι κλασμενο , οταν το βαζω στο pc κανει σχεδον τεσσερις ωρες να φορτισει απο εκει που πριν φορτιζε σε δυο ωρες .. Τι σκατα συμβαινει,μπορει καποιος να μου πει ?? Επισης χτες εκει που αγκομαχουσε να φορτισει και περιπου στο 64% σταματησε να φορτιζει και οταν το επιασα εβραζε !! Μηπως το εχει επιρρεασιε η ζεστη ?? χαχαχα ! Πραγματικα δεν ξερω ! Το εχω κανα δυο μηνες! ειναι ολοκαινουριο.. Δεν εχω και τον φορτιστη ρευματος ,τον ξεχασα σε ενα ταξιδι πριν λιγες μερες και δε μπορς να το τεσταρω με τον φορτιστη να δω αν θα συμβει το ιδιο .. Αν μπορει καποιος να μου απαντησει τι ισως να φταιει ... Thanks .. Ακουσα οτι πολλοι ειχαν προβλημα με την μπαταρια οι οποιοι περασαν το skype στο iphone και το οποιο δεν κλεινει αλλα τρεχει απο πισω (multitasking) το οποιο τρωει πολυ μπαταρια Μηπως εβαλες το skype?
angmar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Πριν βάλεις την 4.0.2 τι είχες πάνω; 4.0.1, 4 ή 3.1.3; Πως διάολο λες ότι κρατούσε 2 μέρες με χρήση ίντερνετ και μάλιστα "τέζα"; Το δικό μου κρατάει με το ζόρι μια μέρα χωρίς πολλά πολλά... Αν δεν έχεις κάνει ποτέ jailbreak και κατά συνέπεια δεν έχεις πατήσει ποτέ το make my life easier στο cydia τότε το downgrade δυστυχώς δε γίνεται.
Toudor14 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Λοιπον.. Το προβλημα λυθηκε ! Εκανα reset all settings και το τηλεφωνο δουλευει ντουφεκι και παλι! Δεν εφταιγε το νεο update τελικα..Προφανως καποιο απο τα αpps ειχε κολλησει στο backGround και ρουφαγε μπαταρια σα μουρλο.. Προφανως ηταν το skype οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος πριν , αλλα οχι επειδη ηταν συνδεδεμενο , αλλα επειδη τις τελευταιες μερες ειχε κρασαρει και δε δουλευε καλα..Το εσβησα και το ξανακατεβασα επισης.. Ολα οκ τωρα.
kirileman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 :lol::lol::lol: Sorry που γίνομαι κακός αλλά ναι το παραδέχομαι.Χαίρομαι να ακούω για προβλήματα με το iphone :lol::lol: Φιλαράκι εύχομαι να βγάλει κανένα καινούριο update η εταιρία και να διορθωθεί το πρόβλημα Saved for future use (για την επόμενη φορά που θα διανοηθείς να κατηγορήσεις τον οποιονδήποτε για τρολάρισμα)!
gatoulis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 έχω παρατηρήσει καμία φορά μετά από κλήση, μου κολλάει το ιphone.(κυρίως όταν κλείνουν οι άλλοι το τηλέφωνο πρώτοι)σας έχει τύχει?δλδ μαυρίζει η οθόνη και μετά από 5 δευτερόλεπτα ακούγεται ο ήχος που κλειδώνει. 16g οχι jb.
therock Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Προσπαθησα να διαγραψω κατι custom ηχους που ειχα βαλει στο κινητο,με το ibluenova, και μαζι με αυτους μου εσβησε και τους default, και τωρα μου δειχνει μονο το Marimba σαν μελωδια. Τι μπορω να κανω τωρα?
klainmaingr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Καλησπέρες. Με έφερε ένας φίλος το 3gs του σε μόνιμο dfu mode (άγνωστο πως μπήκε) για να το φτιάξω. Με την ευκαιρία λέω να του κάνω και jailbreak. Δεν ξέρω σε ποια έκδοση ήταν και φυσικά ούτε αυτός (αν και έμπαινε itunes και φοβάμαι μήπως έκανε update σε ios4). Jailbreak δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει ποτέ. Τώρα κατεβάζω την 3.0 για να κάνω restore σε αυτην, ωστε να κάνω jailbreak εκεί, μετά update σε 3.1.3 και ξανά jailbreak ώστε να είμαι οκ και σίγουρος μιας και δεν ξέρω το "ιστορικό" του τηλεφώνου. Κάνω τζάμπα βήματα; ---------- Προσθήκη στις 15:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:48 ---------- For the record: Έβαλα χωρίς πρόβλημα την 4.01 και έκανα σε δευτερόλεπτα jb με το jailbreakme.com Απλά γαμάτο όμως.
Penthesilea Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Έχω ενεργοποιήσει το πρόγραμμα της vodafone που δίνεις 3E το μήνα κι έχεις κάποια διαθέσιμα ΜΒ, για internet. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει χρέωση στην κάρτα μου αν μπαίνω στο app facebook (ή και στο safari), γιατί παρατήρησα πως μειώνεται και μηδενίζεται η κάρτα μου.
Penthesilea Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Έχω ενεργοποιήσει το πρόγραμμα της vodafone που δίνεις 3E το μήνα κι έχεις κάποια διαθέσιμα ΜΒ, για internet. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει χρέωση στην κάρτα μου αν μπαίνω στο app facebook (ή και στο safari), γιατί παρατήρησα πως μειώνεται και μηδενίζεται η κάρτα μου.
tsak4 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Έχω ενεργοποιήσει το πρόγραμμα της vodafone που δίνεις 3E το μήνα κι έχεις κάποια διαθέσιμα ΜΒ, για internet. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει χρέωση στην κάρτα μου αν μπαίνω στο app facebook (ή και στο safari), γιατί παρατήρησα πως μειώνεται και μηδενίζεται η κάρτα μου. Λογικά χρεώνεσαι γιατί κατεβάζεις δεδομένα. δοκίμασε να μπεις από safari στην σελίδα 0.facebook.com κάποια στιγμή το είχε βγάλει διπλά στο wall μου και έλεγε ότι είναι χωρίς χρέωση οποία εταιρία κινητής και να έχεις ( για cosmote δεν είμαι σίγουρος ).
tsak4 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Έχω ενεργοποιήσει το πρόγραμμα της vodafone που δίνεις 3E το μήνα κι έχεις κάποια διαθέσιμα ΜΒ, για internet. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει χρέωση στην κάρτα μου αν μπαίνω στο app facebook (ή και στο safari), γιατί παρατήρησα πως μειώνεται και μηδενίζεται η κάρτα μου. Λογικά χρεώνεσαι γιατί κατεβάζεις δεδομένα. δοκίμασε να μπεις από safari στην σελίδα 0.facebook.com κάποια στιγμή το είχε βγάλει διπλά στο wall μου και έλεγε ότι είναι χωρίς χρέωση οποία εταιρία κινητής και να έχεις ( για cosmote δεν είμαι σίγουρος ).
Penthesilea Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Το τσέκαρα χθες και σήμερα. Τελικά μου χρεώνει μονάδες όταν μπαίνω στο app facebook και στο safari. Και κάνω απλή περιήγηση, δεν κατεβάζω τίποτα. Δεν θα έπρεπε να μειώνονται τα MB??? Πώς στο καλό χρεώνεται η κάρτα; Θα δοκιμάσω να μπω στο o.facebook να δω αν χρεώνει. Αν ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει ας μου πει παρακαλώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα