therock Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 To GPS ενεργοποιειται με το που τρεξεις εφαρμογες που το καλουν? Μου κανει εντυπωση ε συσκευη που ειναι διαρκως ανοιχτη και να θες να τρεξεις εφαρμογη GPS και να αργει ή να μην κανει καλο κλειδωμα...
georgeadams Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ναι, ενεργοποιείται μόνο αν το ζητήσει κάποια εφαρμογή, για να μην τρώει μπαταρία χωρίς λόγο.
therock Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Πως μπορεις να χρησιμοποιησεις Mp3 σαν ringtone. Η μεθοδος που βρισκω λεει οτι γινεται με aac files τα οποια μετονομαζεις σε m4r.
mdr21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Πως μπορεις να χρησιμοποιησεις Mp3 σαν ringtone. Η μεθοδος που βρισκω λεει οτι γινεται με aac files τα οποια μετονομαζεις σε m4r. Παιρνεις το mp3 ringtone και με το δωρεαν iringer το εισαγεις στα itunes. Mε το που κανεις sync θα το βλεπεις στα ringtones του iphone σου.
therock Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Χωρις να εμπλεκεται το itunes ti μπορω να κανω? Επειδη κανω sync music με το mediamonkey, και τωρα που θελω να κανω sync ringtones, Μου λεει πως θα σβησει οτι εχω κανει sync με αλλες εφαρμογες. Τετοια κολληματα να μην ετρεγε η apple με τα sync, καλα που θα ταν...
mdr21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Χωρις να εμπλεκεται το itunes ti μπορω να κανω? Επειδη κανω sync music με το mediamonkey, και τωρα που θελω να κανω sync ringtones, Μου λεει πως θα σβησει οτι εχω κανει sync με αλλες εφαρμογες. Τετοια κολληματα να μην ετρεγε η apple με τα sync, καλα που θα ταν... http://www.mediamonkey.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=33727 http://www.google.gr/search?q=how+to+sync+ringtones+with+mediamonkey&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
therock Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δεν εβγαινε ακρη με μediamonkey. Anaγκαστικα με WinSCP τις αντεγραψα κατευθειαν στον φακελο των Ringtones. Απλως μενει να ρωτησω αν υπαρχει περιορισμος στο μεγεθος η στην διαρκεια γιατι αντεγραψα 4 κοματια και μονο το ενα βλεπει που ηταν και το μικροτερο (15sec).
georgeadams Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ναι, υπάρχει περιορισμός στα 20 ή 40 δευτερόλεπτα (δε θυμάμαι ποιό από τα 2).
therock Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Στα 40 ειναι, αλλα αυτες που εβαλα εγω ηταν μεχρι 29 μεγιστο, οποτε δεν καταλαβαινω τι φταει...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Aντιμετωπίζω ένα μικρό αλλά ενοχλητικό "πρόβλημα" με το iPhone 3GS (iOS 4.0.1 - non jb) και το bluetooth ακουστικό της SonyEricsson που χρησιμοποιώ (συγκεκριμένα, το HBH-PV708). Μερικές φορές πατάω κατά λάθος το κουμπί του ακουστικού (μία; δύο; τρεις φορές; δεν έχω παρατηρήσει) και ενεργοποιείται το iPod στο τηλέφωνο. Οπότε μπορεί να είμαι κάπου, να'χω ξεχάσει το ακουστικό στην τσέπη και ξαφνικά να ακούω να παίζει μουσική από το τηλέφωνο. Μήπως γνωρίζετε πώς απενεργοποιείται η λειτουργία bluetooth ελέγχει iPod στο iPhone;
Toufas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 δεν γινεται νομιζω, εχω το ιδιο με τα κανονικα ακουστικα :/
ALXIOA Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 θελω να αλλαξω το εικονοδιο της μπαταριας πανω δεξια..!! σε 3GS IPHONE JB ME IOS 4.!!! αλλαξα απο System/Library/Coreservices/Springboard.app αυτες τη εικονες Default_BatteryBG.png Default_BatteryCharged.png Default_BatteryCharging.png Default_BatteryInsides.png Default_BatteryLowBG.png Default_BG.png ολα τα παραπανω μαζι και τα ιδια αρχεια FSO και παλι δεν μου αλλαξε η βρωμομπαταρια πανω δεξια ..!! τι αλλο να δοκιμασω δεν ξερω..!!!! θελω να βαλω αυτην ... Uploaded with ImageShack.us πειτε καμια λυση-ιδεα γιατι θα το σπασω στο τελος..!! μια με το ενα..μια με το αλλο..!!!
Toudor14 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Απο την ημερα (πριν τρεις μερες η τεσσερις,δε θυμαμαι ακριβως) που εγκατεστησα το τελευταιο Update του Iphone 4.0.2 , to τηλεφωνο εχει κλασει απο μπαταρια !! Ειναι καινουριο και πολυ προσεγμενο,παντα το φορτιζω σωστα απο το pc και περιμενω να φορτισει παντα 100%..Δε μου εχει πεσει ποτε κατω και πριν βαλω αυτο το update η μπαταρια με τεζα χρηση ιντερνετ κρατουσε 2 μερες περιπου.. Τωρα κραταει 6-8 ωρες ΜΟΝΟ !!! Εντωμεταξυ αυτες τις μερες που ειναι κλασμενο , οταν το βαζω στο pc κανει σχεδον τεσσερις ωρες να φορτισει απο εκει που πριν φορτιζε σε δυο ωρες .. Τι σκατα συμβαινει,μπορει καποιος να μου πει ?? Επισης χτες εκει που αγκομαχουσε να φορτισει και περιπου στο 64% σταματησε να φορτιζει και οταν το επιασα εβραζε !! Μηπως το εχει επιρρεασιε η ζεστη ?? χαχαχα ! Πραγματικα δεν ξερω ! Το εχω κανα δυο μηνες! ειναι ολοκαινουριο.. Δεν εχω και τον φορτιστη ρευματος ,τον ξεχασα σε ενα ταξιδι πριν λιγες μερες και δε μπορς να το τεσταρω με τον φορτιστη να δω αν θα συμβει το ιδιο .. Αν μπορει καποιος να μου απαντησει τι ισως να φταιει ... Thanks ..
BladeRunner Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 πολυ γνωστο προβλημα του νεου ios 4 με το 3gs. παρα πολλοι λενε οτι τους τρωει απιστευτα την μπαταρια.καποιοι κανανε downgrade(?) μαλιστα. μπορω να σου παραθεσω και τα σχετικα links. οι κακες γλωσσες λενε οτι το κανανε επιτηδες να περασεις στο 4 αλλα εγω πιστευω οτι ηταν μια ακομα επανασταση του μηλου. υπομονη...λενε οτι θα βγει fix.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα