Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά το δικό σου είναι αυτό που στη λίστα των διαθέσιμων δικτύων wifi έχει το όνομα του μόντεμ-ρούτερ σου. Συνήθως το password είναι από κάτω από τη συσκευή σου (wep key, κάτι τέτοιο) αλλά όχι πάντα.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Πώς θα ξέρω ποιανού είναι; Από πού θα μάθω το δικό μου password?

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά δεν τα ξέρω ακόμα αυτά. Μόλις το πήρα!

ξερεις τι ειναι το wifi ?

Δημοσ.

Όταν πάω στο safari μου βγάζει...

"δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση του κινητού δικτύου δεδομένων

Δεν είστε συνδρομητής σε υπηρεσία δεδομένων κινητού δικτύου"

Τι σημαίνει αυτό;

Δημοσ.

Σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet διότι

1) Δεν έχει συνδεθεί σε κάποιο ασύρματο δίκτυο (wifi)

2) Άν έχεις data plan από τον παροχέα (cosmote, vodafone, wind κτλπ) δεν έχεις βάλει τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο cellular data στο κινητό.

Δημοσ.

Ευχαριστώ Whiteyez!

Ενεργοποίησα το πακέτο της vodafone για δωρεάν internet 60 MB με 3 ευρώ το μήνα και πήρα τηλέφωνο για να μου στείλουν σε sms τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω για να έχω πρόσβαση. Είμαι σε αναμονή ακόμα...

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όμως... Τα MB μειώνονται αν το μόνο που κάνεις είναι η περιήγηση και να γράφεις σε διάφορα fora? Δεν κατεβάζεις διάφορα πράγματα κλπ κλπ;

Δημοσ.
Ευχαριστώ Whiteyez!

Ενεργοποίησα το πακέτο της vodafone για δωρεάν internet 60 MB με 3 ευρώ το μήνα και πήρα τηλέφωνο για να μου στείλουν σε sms τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω για να έχω πρόσβαση. Είμαι σε αναμονή ακόμα...

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όμως... Τα MB μειώνονται αν το μόνο που κάνεις είναι η περιήγηση και να γράφεις σε διάφορα fora? Δεν κατεβάζεις διάφορα πράγματα κλπ κλπ;

Ότι κίνηση και να κάνεις στο internet μέσο του κινητού σου σε "τρώει" data, αναλόγος που μπαίνεις και τι κάνεις, εννοείται ότι με 60mb data plan δεν θα κατεβάζεις εφαρμογές και παιχνίδια, αυτό θα ήταν καλό να το κάνεις αν βρίσκεις wifi η να τα κατεβάζεις και να τα περνάς από τον υπολογιστή σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι λέει το iphone για navigation?

Μεχρι τώρα χρησιμοποιόυσα το Destinator σε Diamond

Τώρα που παράγγειλα το iphone 3gs θα έχω το ίδιο επίπεδο navigation?

Με ποιο πρόγραμμα?

Δημοσ.
Τι λέει το iphone για navigation?

Μεχρι τώρα χρησιμοποιόυσα το Destinator σε Diamond

Τώρα που παράγγειλα το iphone 3gs θα έχω το ίδιο επίπεδο navigation?

Με ποιο πρόγραμμα?

Καλό gps έχει. Όχι τέλειο. Προγράμματα πολλά και διάφορα, τώρα και destinator. Η διάφορα από το diamond είναι η ταχύτητα. Η μέρα με τη νύχτα. Όταν δεις πως τρέχουν τα προγράμματα πλοήγησης (ακόμα και με 3d κτήρια φορτωμένα) θα καταλάβεις.

Δημοσ.
Καλό gps έχει. Όχι τέλειο. Προγράμματα πολλά και διάφορα, τώρα και destinator. Η διάφορα από το diamond είναι η ταχύτητα. Η μέρα με τη νύχτα. Όταν δεις πως τρέχουν τα προγράμματα πλοήγησης (ακόμα και με 3d κτήρια φορτωμένα) θα καταλάβεις.

Το iphone ειναι γρηγοροτερο φανταζομαι.....

Το destinator δηλαδη θα το βρω για να το φορτωσω και στο iphone?

Ξερεις ποσο θα κοστιζει?

• Moderators
Δημοσ.
Το iphone ειναι γρηγοροτερο φανταζομαι.....

Το destinator δηλαδη θα το βρω για να το φορτωσω και στο iphone?

Ξερεις ποσο θα κοστιζει?

Κανε ενα search στο appstore για mls destinator.49.99 €.

Δημοσ.
Κανε ενα search στο appstore για mls destinator.49.99 €.

επειδή και εγώ ψάχνω για gps είδα το mls destinator αλλά δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές.βασικά στον έναν δουλεύει καλά και στον άλλον όχι...

έψαχνα το ndrive που είχε 39.99 αλλά δεν το βρήκα πουθενά..

Δημοσ.

Παίδες κατι παίχτηκε και εξαφανίστηκε η επιλογή tethering απτο μενού μου. Είμαι με vodafone, με carrier settings 4.1(χωρίς το update δλδ). Έχω δοκιμάσει reboot-power off-respring-reset network settings-εβγαλα τη sim και τη ξανάβαλα και τίποτα. WTF, και το χρειάζομαι πολύ για άλλες 15 μέρες. Καμιά ιδέα? Δεν είμαι για restore στο νησί!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...