Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η αλλαγή δηλαδή έγινε με το που έκανες αναβάθμιση σε ios4? Επειδή είναι ύποπτο θα σου πρότεινα να κατέβεις σε 3,1,3 και να ελέγχεις απο τα settings αν έχεις διαφορά στο πόσα data λαμβάνει η συσκευή

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδιά, έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος ασυνήθιστα υψηλό data traffic?

Έπαθα εγκεφαλικό με τον τελευταίο λογαριασμό, όπου μου έβγαλε 28 ευρώ ΕΠΙΠΛΕΟΝ χρέωση, ενώ έχω 750 ΜΒ το μήνα προπληρωμένο traffic.

Κοιτάζοντας την ανάλυση του λογαριασμού, μου έδειχνε κάτι 25ΜΒ και 40ΜΒ, που δεν μπορώ να διανοηθώ πως τα έχω κάνει, όταν άλλους μήνες είχε γύρω στα 250ΜΒ σύνολο το μήνα.

Έχω το 3GS με iOS4, non jailbroken, με Cosmote.

Έχω 4 email accounts (MobileMe, 2 Gmail, 1 Exchange) όλα σεταρισμένα με push.

Τα οποία τα είχα πολλούς μήνες έτσι, οπότε δεν μπορεί να οφείλεται στο email traffic.

Έφαγα το internet για παρόμοιο πρόβλημα και βρήκα μόνο αυτή την αναφορά μέχρι τώρα:

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1045977.html

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω ποιες εφαρμογές καταναλώνουν τα data?

ο μετρητής του κινητού συμφωνεί με τον λογαριασμό; κάνεις και tethering που από κάτι φήμες άκουσα ότι πλέον χρεώνετε;

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν βοηθάω κι εγώ με τα στοιχεία που έχω:

- την τελευταία από τις 4 εβδομάδες του λογαριασμού, έχω αλλάξει συσκευή. Πήγα από το 3G στο 3GS. Οπότε δεν μπορώ να κάνω σωστή σύγκριση. Το μέσο ημερήσιο traffic πάντως είναι πάνω κάτω το ίδιο, τις 3 πρώτες βδομάδες με την 4η.

- Επειδή ποτέ δεν πλησίαζα το όριο των 750ΜΒ, (είχα συνήθως γύρω στα 400ΜΒ με max τα 500ΜΒ) δεν μηδένιζα τον μετρητή. Οπότε δεν μπορώ να αντιπαραβάλλω τον μετρητή με τον λογαριασμό.

Το σίγουρο είναι ότι δεν έχω αλλάξει συνήθειες χρήσης, ούτε χρησιμοποιώ κάποια καινούρια εφαρμογή.

Με παραξενεύει ας πούμε πως έχει καταγραφεί traffic 21MB σε πρωινή ώρα καθημερινής, που είμαι ακόμη σπίτι και δεν έχω πάει στη δουλειά. Και στο σπίτι δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ σήμα. Πώς διάολο έγραψε τέτοιο traffic?

Βάζοντας το top 10 του data traffic, βλέπω παρανοϊκά νούμερα:

18/6/2010 7:57:58 μμ 213.386

25/6/2010 7:40:52 μμ 109.880

11/7/2010 5:33:02 μμ 49.937

6/7/2010 8:38:36 μμ 41.108

24/6/2010 12:02:42 μμ 23.658

8/7/2010 9:10:50 πμ 20.878

11/7/2010 5:02:48 μμ 19.206

16/6/2010 10:20:21 πμ 13.977

12/7/2010 12:42:47 μμ 13.377

12/6/2010 1:53:23 μμ 13.290

Είναι δυνατόν να έκανα 213ΜΒ σε μία σύνδεση από το κινητό;

Δημοσ.

Λες να κολλησες ιο? Λολ!!

Δεν πιστευω να εκανες update καμμια εφαρμογη απο το 3g αντι απο το wifi?

Πχ οι εφαρμογες του lonely planet που ειχα διατεθει δωρενα ειναι βαρυδια, 25mb+.

Δημοσ.

Μπα, σίγουρα δεν είναι θέμα update εφαρμογής.

Δεν έχω καμία που να είναι ογκώδης.

Άσε που στις 18/6 και στις 25/6, δεν είχα πάρει ακόμη το 3GS, όπου έγραψε 213ΜΒ και 109ΜΒ, αντίστοιχα !

Και από ότι διαβάζω, λόγω κλειδώματος από την Apple, δεν υπάρχει δυνατότητα 3p εφαρμογής να έχει πρόσβαση στη μέτρηση του data traffic. Οπότε, αντί για τη δυνατότητα να έχεις κάτι πιο sophisticated, είσαι αναγκασμένος να θυμάσαι να κάνεις reset τον μαμίσιο μετρητή.

Ααααργκ....

Δημοσ.

Ξέρετε κανένα κατάστημα που μπορώ να του πουλήσω το κινητό μου και να μου δώσει την χρηματική αξία του σε μετρητά;

Δημοσ.
Δεν πιστευω να εκανες update καμμια εφαρμογη απο το 3g αντι απο το wifi?

Πχ οι εφαρμογες του lonely planet που ειχα διατεθει δωρενα ειναι βαρυδια, 25mb+.

Oι εφαρμογες πανω απο 10mb (νομιζω) δεν γινονται ουτε download , ουτε update απο το κινητο εκτος αν μπεις σε wifi συνδεση.

---------- Προσθήκη στις 14:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:23 ----------

Να ρωτησω και εγω κατι , ο data counter στα settings μετραει τα δεδομενα απο 3G/GPRS ή και απο το wifi ??

Δημοσ.

Ευχαριστώ φιλε μου δηλαδή εκεί πας δίνεις το κινητό σου και σου δίνουν μετρητοις όσο είναι η αξία του κινητού σου;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Μόλις απέκτησα ένα iphone 3gs 32gb... Έκανα activation, έμαθα πώς βάζουμε mp3, πώς κατεβάζουμε apps απ' το app store κλπ. Έχω μια ερώτηση όμως... Χρειάζεται να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για να συνδέομαι στο internet με wifi???

Πληροφοριακά... Έχω καρτοκινητό vodafone!

Δημοσ.
Μόλις απέκτησα ένα iphone 3gs 32gb... Έκανα activation, έμαθα πώς βάζουμε mp3, πώς κατεβάζουμε apps απ' το app store κλπ. Έχω μια ερώτηση όμως... Χρειάζεται να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για να συνδέομαι στο internet με wifi???

Πληροφοριακά... Έχω καρτοκινητό vodafone!

Πήγαινε: Ρυθμίσεις -> WiFi

Θα σου βγάλει μια λίστα με τα WiFi access points που βρίσκονται κοντά σου. Διαλέγεις το δικό σου, σε ρωτάει το password, το βάζεις και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.
Πήγαινε: Ρυθμίσεις -> WiFi

Θα σου βγάλει μια λίστα με τα WiFi access points που βρίσκονται κοντά σου. Διαλέγεις το δικό σου, σε ρωτάει το password, το βάζεις και είσαι έτοιμος.

Δηλαδή να πάω στο "επιλέξτε δίκτυο" και να επιλέξω ένα απ' τη λίστα; Στο συνθηματικό όμως που ζητάει τι βάζω??

Δημοσ.
Δηλαδή να πάω στο "επιλέξτε δίκτυο" και να επιλέξω ένα απ' τη λίστα; Στο συνθηματικό όμως που ζητάει τι βάζω??

Αν δεν είναι δικό σου το WiFi (οπότε γνωρίζεις ήδη το password), ρωτάς τον ιδιοκτήτη του να σου πει το password. :-)

Δημοσ.

Πώς θα ξέρω ποιανού είναι; Από πού θα μάθω το δικό μου password?

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά δεν τα ξέρω ακόμα αυτά. Μόλις το πήρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...