Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και μένα αυτό είναι το χαρακτηριστικό που μου τράβηξε την προσοχή.

Ελπίζω να είναι διαθέσιμο και στο iPod Touch, που θυμάμαι κάποτε είχα μάθει ότι υποστηρίζει μικρόφωνο, αν αγοράσεις ακουστικά με μικρόφωνο. Καλό κίνητρο θα είναι.

Σπάσιμο, όμως, που μας χρεώνουν έστω και τα 10$ για το OS3. Βέβαια ακόμα πιο απαράδεκτο θα ήταν να χρεώνανε και τους iPhoneάδες.

Το Voice Control θα δουλεύει ΜΟΝΟ στο iPhone 3G S και σε τίποτε άλλο.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Γενικά είναι απαράδεκτο να χρεώνεται το update... ευτυχώς που υπάρχουν πάντα οι free λύσεις

Άντε πάλι... Πόσες φορές θα το πούμε ότι υπάρχει ειδικός νόμος στην Αμερική που ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τις εταιρίες να χρεώνουν τα updates ανάλογα με το πότε υπολογίζονται τα έσοδα από κάθε προϊόν. Για το iphone τα έσοδα από τις πωλήσεις υπολογίζονται κάθε 24 μήνες, ενώ για το touch την ωρα που πωλείται!

Ψάξτο στο Google και θα το βρεις!

B)

Δημοσ.
Άντε πάλι... Πόσες φορές θα το πούμε ότι υπάρχει ειδικός νόμος στην Αμερική που ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τις εταιρίες να χρεώνουν τα updates ανάλογα με το πότε υπολογίζονται τα έσοδα από κάθε προϊόν. Για το iphone τα έσοδα από τις πωλήσεις υπολογίζονται κάθε 24 μήνες, ενώ για το touch την ωρα που πωλείται!

Ψάξτο στο Google και θα το βρεις!

B)

Και στα απλα ipod τι γίνεται?

• Super Moderators
Δημοσ.
:lol:

α ρε billdanos... ώρες ώρες με αφήνεις άφωνο... αφού σε καλύπτει αυτό...

Απλά σου εξηγώ γιατί η apple σου χρεώνει το update για το touch και όχι για το iphone! Αλλά δεν με προσέχεις...

:confused:

B)

Δημοσ.
:lol:

α ρε billdanos... ώρες ώρες με αφήνεις άφωνο... αφού σε καλύπτει αυτό...

Σ' αφήνει άφωνο;

Προφανώς δεν το εννοείς. Μ' αυτά που διαβάζουμε εδώ, δεν θα έπρεπε να υπάρχει πλέον τίποτα που να σε εκπλήσσει.

Ο φανμποϊσμός σ' όλο του το μεγαλείο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Σ' αφήνει άφωνο;

Προφανώς δεν το εννοείς. Μ' αυτά που διαβάζουμε εδώ, δεν θα έπρεπε να υπάρχει πλέον τίποτα που να σε εκπλήσσει.

όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας, τι να κάνουμε :o

Δημοσ.
ο alexzzzz είναι fanboy του billdanos? :o

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι αλλά μπορεί να έχεις και δίκαιο. :lol:

edit.

Και πρόλαβα και το δικό σου edit :lol:

Δημοσ.

Κατέβασα το νέο λογισμικό.. Δε βρίσκω πλέον δυο πράγματα στο τηλέφωνο.. Τις ρυθμίσεις fetch κ push και πως στο καλό θα στείλω mms.. Ή λόγω at&t δεν θα έχουμε ούτε εμείς mms;

• Super Moderators
Δημοσ.
Σ' αφήνει άφωνο;

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε μερικοί (ή μαλλον νομίζετε πως δεν σας καταλαβαίνουν οι άλλοι) είναι πως είστε εξίσου Anti-Fan-Boys (για να μην πω σε πολλαπλάσιο βαθμό - υστερία).

B)

Sarbanes-Oxley Act: "...the generally accepted reasoning for the $20 iPod touch upgrade fee is the accounting requirements of the Sarbanes-Oxley Act: iPhone and Apple TV updates are free since revenue from those products is realized as a subscription over a period of time, but iPod touch updates can't be free since Apple just records that revenue directly."

Το ότι κάποιος σας εξηγεί για ποιο λόγο χρεώνονται τα updates στο touch και όχι στο iphone, για σας είναι φαν-μποϊσμός και τρίχες κατσαρές...

Whatever, σας αφήνω στη μιζέρια σας (και στη ζηλια σας)!

:devil::confused:B)

Δημοσ.

Πως χρεωνονται τα mms? Ειναι μεσα στον ογκο δεδομενων που μου δινει δωρεαν η vodafone? Πιανει σαν κανονικο sms απο τα 300 που εχω δωρεαν καθε μηνα?

• Super Moderators
Δημοσ.
Πως χρεωνονται τα mms? Ειναι μεσα στον ογκο δεδομενων που μου δινει δωρεαν η vodafone? Πιανει σαν κανονικο sms απο τα 300 που εχω δωρεαν καθε μηνα?

Όχι βέβαια! Χρεώνονται το καθένα ξεχωριστά με τις τιμές των mms σε κάθε εταιρία!

B)

Δημοσ.

Ενδιαφερον, εχω δηλαδη 1.5 Gb το μηνα δεδομενων με γρηγορο 3G ιντερνετ.. εχω 300 sms το μηνα.. και εγω θα παω να χρεωθω παραπανω για να στειλω μια φωτογραφια με mms..

Υπαρχει καποιο κρυφο σημειο ή μονο εμενα μου φαινεται μλκια το σκηνικο με τα mms?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...