Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
θα χρειαζόμουν μια "επεμβαση"... Μα να χαλανε με ενα καφε που θα πεσει πανω??? τσ τσ τσ.

Κανονικά δεν χαλάνε εκτός και ήταν φράπες γλυκός. Με τους σκέτους ειναι οκ :P

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

καλησπέρα δεν ξέρω αν σας έχει τύχει...τελειώνει ι μπαταρία από το iphone την νύχτα και το βάζω το πρωί για φόρτιση.βλέπω όμως ότι είχαν πειραχτεί κάποιες ρυθμίσεις όπως να μην δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας,να έχει προεπισκόπηση στα μην που την είχα βγάλει αλλά και η φωτεινότητα.γενικά είχαν πειραχτεί οι ρυθμίσεις αλλά και τα app τα έχει βάλει κατά αλφαβητική σειρά.

είναι λογικό?

σας έχει τύχει?

Δημοσ.
καλησπέρα δεν ξέρω αν σας έχει τύχει...τελειώνει ι μπαταρία από το iphone την νύχτα και το βάζω το πρωί για φόρτιση.βλέπω όμως ότι είχαν πειραχτεί κάποιες ρυθμίσεις όπως να μην δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας,να έχει προεπισκόπηση στα μην που την είχα βγάλει αλλά και η φωτεινότητα.γενικά είχαν πειραχτεί οι ρυθμίσεις αλλά και τα app τα έχει βάλει κατά αλφαβητική σειρά.

είναι λογικό?

σας έχει τύχει?

Χμ... ποιο iOS έχεις περασμένο; είναι Jailbroken ?

Δημοσ.

όχι τπτ από τα 2.να του κάνω κανά reset? ή sync απο το itunes?

δεν έχει πρόβλημα το τηλ δουλεύει κανονικά απλά μου έκανε εντύπωση.

Δημοσ.
όχι τπτ από τα 2.να του κάνω κανά reset? ή sync απο το itunes?

δεν έχει πρόβλημα το τηλ δουλεύει κανονικά απλά μου έκανε εντύπωση.

κάνε ένα sync και αν δεν στρώσει κάνε restore να σου περάσει και την 4.0

Δημοσ.

Επειδη δεν δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα, ηθελα να ρωτησω τους υπολοιπους κατοχους 3Gs, αν εχουν το προβλημα με επαννεκινηση, αν η κληση ξεπερασει καποιο χρονο (πχ..3-5 min). Και γινεται συστηματικα και τουλαχιστο σε μια απο τις δυο κληση, αν οχι σε καθε κληση.

Αυτο αρχισε να γινεται με το που αναβαθμισα σε iOS4.

Το iPhone μου ειναι το 3Gs 16αρη, και δεν εχει γινει jailbreak ποτε. Ευχαριστω.

Δημοσ.
Επειδη δεν δεν ηθελα να ανοιξω νεο θεμα, ηθελα να ρωτησω τους υπολοιπους κατοχους 3Gs, αν εχουν το προβλημα με επαννεκινηση, αν η κληση ξεπερασει καποιο χρονο (πχ..3-5 min). Και γινεται συστηματικα και τουλαχιστο σε μια απο τις δυο κληση, αν οχι σε καθε κληση.

δεν ξέρω αν βοηθάει άλλα με 3G δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο δικό μου δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ αυτό που αναφέρεις.

iPhone 3GS 32GB, iOS 4, "καθαρό" (ποτέ δεν έγινε jailbreak).

Δημοσ.

Σε μένα (16gb 3gs χωρίς jb) καμία φορά τρώει κολλήματα όταν μου κλείσουν οι άλλοι πρώτοι την γραμμή.περιμένω κανα 3-4 sec μέχρι να ακούσω τον ήχο που κλειδώνει.τι διάολο το προβληματικό έχω?

Δημοσ.

Το προβλημα τελικα δεν ειναι μονο δικο μου, αλλα εχει εμφανιστει και σε πολυ κοσμο. Πχ. http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2471090&start=0&tstart=0

Το προβλημα ειναι οτι δε μπορω να το χρησιμοποιω, γιατι δεν ειναι δυνατο, να κλεινει και να αφηνει και (καποιες) σοβαρες συζητησεις στη μεση.

Ενα ακομα πραγμα που εχω παρατηρησει ειναι οτι κατα την διαρκεια της κλησης, η ενδειξη της μπαταριας φαινεται να πεφτει πολυ αποτομα, και να κοκκινιζει στα 3 λεπα περιπου.

Δημοσ.

Παιδιά, έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος ασυνήθιστα υψηλό data traffic?

Έπαθα εγκεφαλικό με τον τελευταίο λογαριασμό, όπου μου έβγαλε 28 ευρώ ΕΠΙΠΛΕΟΝ χρέωση, ενώ έχω 750 ΜΒ το μήνα προπληρωμένο traffic.

Κοιτάζοντας την ανάλυση του λογαριασμού, μου έδειχνε κάτι 25ΜΒ και 40ΜΒ, που δεν μπορώ να διανοηθώ πως τα έχω κάνει, όταν άλλους μήνες είχε γύρω στα 250ΜΒ σύνολο το μήνα.

Έχω το 3GS με iOS4, non jailbroken, με Cosmote.

Έχω 4 email accounts (MobileMe, 2 Gmail, 1 Exchange) όλα σεταρισμένα με push.

Τα οποία τα είχα πολλούς μήνες έτσι, οπότε δεν μπορεί να οφείλεται στο email traffic.

Έφαγα το internet για παρόμοιο πρόβλημα και βρήκα μόνο αυτή την αναφορά μέχρι τώρα:

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1045977.html

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω ποιες εφαρμογές καταναλώνουν τα data?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...