therock Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Οκ, αλλα για να συνδεεται αυτοματα με διαθεσιμο Hands-free οταν ανοιγω το bluetooth,πως γινεται?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 ...μόλις προσπάθησα να ενεργοποιήσω την επιλογή internet tethering (έχω το πακέτο cosmote i45 και έχω ξαναδουλέψει στο παρελθόν tethering) και βλέπω ότι δεν υπάρχει πλεον η επιλογή...έχω αναβαθμιστεί σε ios4...πήγα settings,general,network, και το tethering δεν υπάρχει εκεί...Έκανα και reset network settings...πάλι τίποτα... Προσωπικά, την επιλογή Internet Tethering την βλέπω αυτή τη στιγμή μπροστά μου. iPhone 3GS, Cosmote συμβόλαιο.
rallistas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Παιδακια ειπα κι εγω να πληρωσω ενα ringtone τωρα που ηρθε το καλοκαιρακι να το εχω να χτυπαει.Το κατεβασα κανονικα αλλα βλεπω οτι μου εχει κατεβασει ολοκληρο το τραγουδι και στις ρυθμισεις στους ηχους δεν υπαρχει πουθενα.Τι κανω λαθος??
therock Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια πως μεταφερεται Pdf απο το pc στο readdledocs?
dk1210 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Προσωπικά, την επιλογή Internet Tethering την βλέπω αυτή τη στιγμή μπροστά μου. iPhone 3GS, Cosmote συμβόλαιο. hm hm hm ...carrier setting ήταν το πρόβλημα... cosmote 7.1 και όλα οκ!
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 running imovie on 3gs how-to (non-jailbreak) http://milaraki.com/blog/2010/06/imovie-on-3gs/ :cool:
polakis21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Αναφορά μηνύματος χωρίς jailbreak γίνεται? Με κάποια αστεράκια κλπ στην αρχή του μηνύματος? Έχω vodafone...
gatoulis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 *# (αστεράκι, δίεση) στην αρχή κάθε γραπτού μηνύματος. αν είμαι λάθος ας με διορθώσουν οι φίλοι.
polakis21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Και κάτι άλλο. Ποιός είναι ο καλύτερος μετρητής κλήσεων και μηνυμάτων για clean συσκευή?
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δεν ήξερα που να το βάλω και το γραφω εδω. Πέρα από το επίσημο service του Iphone γνωρίζει κανεις κάποιο ανεπίσημο;; Υπάρχει iphone 3GS που ναι μεν δουλευε αψογα αλλά επεσε καφές και χάλασε η θύρα φορτισης και επικοινωνίας με το pc, επομένως δεν φορτίζει και εχει πλεον κλείσει από μπαταρία. Στην iphone λένε πως η επισκευή κοστίζει την αξια του κινητού ενω σε 1-2 μαγαζακια που βρήκα λένε ότι επισκευάζεται αλλά δεν λένε ακόμα κόστος. Ξερει κανεις κάποιο μαγαζι που να μπορεί να το φτιάξει; ΑΝ δεν επιτρέπεται πόστ για λόγους διαφήμισης στειλτε pm.
mdr21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 *# (αστεράκι, δίεση) στην αρχή κάθε γραπτού μηνύματος. αν είμαι λάθος ας με διορθώσουν οι φίλοι. Tο δοκιμασα και λειτουργει! Χρεωνομαι για την αναφορα που μου ερχεται ως sms απο την voda?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Tο δοκιμασα και λειτουργει! Χρεωνομαι για την αναφορα που μου ερχεται ως sms απο την voda? Oxι,δεν υπαρχει χρεωση.
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δεν ήξερα που να το βάλω και το γραφω εδω. Πέρα από το επίσημο service του Iphone γνωρίζει κανεις κάποιο ανεπίσημο;; Υπάρχει iphone 3GS που ναι μεν δουλευε αψογα αλλά επεσε καφές και χάλασε η θύρα φορτισης και επικοινωνίας με το pc' date=' επομένως δεν φορτίζει και εχει πλεον κλείσει από μπαταρία. Στην iphone λένε πως η επισκευή κοστίζει την αξια του κινητού ενω σε 1-2 μαγαζακια που βρήκα λένε ότι επισκευάζεται αλλά δεν λένε ακόμα κόστος. Ξερει κανεις κάποιο μαγαζι που να μπορεί να το φτιάξει; ΑΝ δεν επιτρέπεται πόστ για λόγους διαφήμισης στειλτε pm.[/quote'] Χωρίς να έχω ιδέα τι και πως… στο 9βολτο ρώτησες; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 θα ρωτησω αυριο.. Βασικα θελω καποιον που να μπορει να αλλαξει τη θυρα που δε δουλευει χωρις να θελει 400 ευρω Το 9βολτο ειναι μαγαζι σερβις ή πουλαει μονο εξαρτηματα?
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 θα ρωτησω αυριο.. Βασικα θελω καποιον που να μπορει να αλλαξει τη θυρα που δε δουλευει χωρις να θελει 400 ευρω Το 9βολτο ειναι μαγαζι σερβις ή πουλαει μονο εξαρτηματα? Κάνει και "επεμβάσεις" Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα