tr3quart1sta Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 1ον υπάρχει τρόπος να χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό το iphone? εννοεις sleep?
Penthesilea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εσύ μόνο ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου, το πόσο μιλάς, πόσα SMS στέλνεις και πόσα MB data χρειάζεσαι. Πήγαινε σε ένα κατάστημα Cosmote ή σε ένα κατάστημα Vodafone και κάτσε με τον υπάλληλο να δεις τα διαθέσιμα προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες σου. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις και δεν είμαι όλη μέρα με το τηλέφωνο στ' αυτί. Δεν θα το γύριζα σε σύνδεση, αν η τιμή δεν ήταν τόσο απαγορευτική. Εμένα με ενδιαφέρει το πρόγραμμα που θα έχει το χαμηλότερο πάγιο, αλλά πόσο θα φτάσει η τιμή της συσκευής και για πόσο χρονικό διάστημα θα με δεσμεύσει;
vag3d Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Εγώ πάντως στην θέση σου θα περίμενα να βγει πρώτα το νέο iPhone. Αρκετοί λογικά θα πουλάνε τα παλιά τους iPhone για να αγοράσουν το καινούριο iPhone 4. Εγώ πχ. σκέφτομαι να πουλήσω το δικό μου μόλις κυκλοφορήσει το νέο iPhone στην Ελλάδα για μειώσω το κόστος αγοράς του καινούριου iPhone που σκέφτομαι να πάρω. Έχω το iPhone 3G 16GB σε λευκό. Η μόνη χαζομάρα είναι οτι πρέπει πρώτα να πάρω το νέο iPhone και μετά να πουλήσω το δικό μου διότι δεν θέλω να μείνω χωρίς καθόλου iphone ούτε για λίγο.....χιχιχι
dimitris2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Σήμερα όπως έγραφα ενα sms, μου ήρθε μια ειδοποίηση για νέες ρυθμίσεις δικτύου (cosmote). Ήρθε και σε κανέναν άλλο ή γνωρίζει κανείς τί ρυθμίσεις είναι αυτές; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Σήμερα όπως έγραφα ενα sms, μου ήρθε μια ειδοποίηση για νέες ρυθμίσεις δικτύου (cosmote). Ήρθε και σε κανέναν άλλο ή γνωρίζει κανείς τί ρυθμίσεις είναι αυτές; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Ήρθε σε εμένα στο iTunes από την Cosmote (carrier settings). Δεν έχω ιδέα τι αλλάζει, το πέρασα. Δεν είδα καμία διαφορά σε κάτι.
kazantzidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μηπως χρεωνουν το Internet μεσω PC ? (Βλεπε vodafone) ...
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Κάποιο προγράμμα με ήχους κλήσης έχουμε;όχι να φτιαχνω εγώ να παίζει διάφορα. Προχθές ένας είχε ήχο κλήσης τραγούδι. Εγώ με του ιφον τους ήχους δεν ακούω το τηλέφωνο μου Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
daniel's_saving_grace Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Όντως θέλει προσοχή! Εγώ που άκουσα ότι κάποιοι στη vodafone το έπαθαν και άρχισε να χρεώνει το tethering, δε θα το βάλω ακόμα!
daniel's_saving_grace Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τελικά επιβεβαίωσε κανείς ότι δεν άλλαξε τίποτα στο tethering με τo carrier update;
kazantzidis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εγω που εχω cosmote δεν μου εχει ερθει τιποτα ...
mdr21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Κάποιο προγράμμα με ήχους κλήσης έχουμε;όχι να φτιαχνω εγώ να παίζει διάφορα. Προχθές ένας είχε ήχο κλήσης τραγούδι. Εγώ με του ιφον τους ήχους δεν ακούω το τηλέφωνο μου Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app κατεβασε απο το ιντερνετ το iRinger , ειναι free και δεν χρειαζεται JB!
dk1210 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 ...μόλις προσπάθησα να ενεργοποιήσω την επιλογή internet tethering (έχω το πακέτο cosmote i45 και έχω ξαναδουλέψει στο παρελθόν tethering) και βλέπω ότι δεν υπάρχει πλεον η επιλογή...έχω αναβαθμιστεί σε ios4...πήγα settings,general,network, και το tethering δεν υπάρχει εκεί...Έκανα και reset network settings...πάλι τίποτα...
therock Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Υπαρχει επιλογη ενος κλικ για airplane mode? Με το SBSettings μπορεις να ανοιγεις wifi,3g,bluetooth, αλλα δεν εχει για airplane, ή σκετο switch μονο για το δικτυο. Επισης το bluetooth γινεται οταν το ενεργοποιεις ετσι να συνδεεται αυτοματα με το handsfree? Γιατι αν ειναι να τρεχω στο μενου καθε φορα αχρηστο ειναι το switch του.
actorius Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 ...μόλις προσπάθησα να ενεργοποιήσω την επιλογή internet tethering (έχω το πακέτο cosmote i45 και έχω ξαναδουλέψει στο παρελθόν tethering) και βλέπω ότι δεν υπάρχει πλεον η επιλογή...έχω αναβαθμιστεί σε ios4...πήγα settings,general,network, και το tethering δεν υπάρχει εκεί...Έκανα και reset network settings...πάλι τίποτα... Είσαι σίγουρος; Δεν υπάρχει το internet tethering ακριβώς πάνω απο το VPN; Carrier settings update σου ήρθε; Αν οχι μήπως εκεί οφείλεται;
haHa Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Υπαρχει επιλογη ενος κλικ για airplane mode? Με το SBSettings μπορεις να ανοιγεις wifi,3g,bluetooth, αλλα δεν εχει για airplane, ή σκετο switch μονο για το δικτυο. Επισης το bluetooth γινεται οταν το ενεργοποιεις ετσι να συνδεεται αυτοματα με το handsfree? Γιατι αν ειναι να τρεχω στο μενου καθε φορα αχρηστο ειναι το switch του. Ψαξε στις ρυθμισεις του SBSettings και μπορεις να προσθεσεις και toggles για airplane mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα