leroy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά μια απορία γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι.Περιμένω ένα 3GS από Αμερική και έχω ένα mac.Μου λένε ότι πρέπει να περιμένω την 4 για jailbreak κ unlock.Δηλαδή θα πρέπει να περιμένω στην 3,1,3 που έτσι κι αλλιώς δεν δουλεύει ή να κάνω install την 4?
georgeadams Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Αν έχει την 3.1.3 και είναι από Αμερική, δεν δουλεύει. Δεν έχει βγει εφαρμογή για να κάνεις unlock (δηλαδή να βάζεις όποια SIM θέλεις) για την 3.1.3. Έχει βγει μόνο εφαρμογή για να κάνεις jailbrake (δηλαδή να βάζεις κι εφαρμογές εκτός από αυτές που έχει το App Store). Οπότε, περιμένεις να βγει η 4.0 και μετά κάποιος να βρει τρόπο να την κάνει unlock. Δεν ξέρω αν μπορείς με κάποιο τρόπο να βάλεις την 3.1.2, που γίνεται και unlock και jailbreak για να το δουλέψεις μέχρι να βρεθεί τρόπος για την 4.0. Φοβάμαι όμως πως δεν.
leroy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, από ότι βλέπω μάλλον θα πρέπει να περιμένω να δω και τη baseband. Με αυτό εδώ τι παίζει? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=bNtky6_vrfk[/ame]
therock Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 στο πρόγραμμα pdfreader ρε παιδια πως περνω αρχεια απο το PC? Μεχρι στιγμης αυτο που κανω ειναι να ανεβαζω στο docs.google Και απο το κινητο να συγχρονιζω τα εγγραφα. Σου χει μια διευθυνση wlan οταν τρεχεις την εφαρμογη, αλλα ειναι για να μπεις απο το PC και να ανοιξεις αρχεια που εχεις στο κινητο, δεν βλεπω επιλογη για upload με αυτο το τροπο.
Mavronasel Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 καλησπερα παιδια ειμια μετυαπτυχιακος φοιτητης και εχω αναλαβει μια ερευνα ικανοποιησης χρηστων iphone. το link για οσους θα ηθελαν να συμμετασχουν ειναι: https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dE5yS2lCTlRBZlhhcW0xbGdhTlNzVHc6MQ#gid=0 http://www.facebook.com/group.php?gid=131092400249243 ευχαριστω εκ των προτερων
Nomikaria Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 καλησπερα παιδια ειμια μετυαπτυχιακος φοιτητης και εχω αναλαβει μια ερευνα ικανοποιησης χρηστων iphone. το link για οσους θα ηθελαν να συμμετασχουν ειναι: https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dE5yS2lCTlRBZlhhcW0xbGdhTlNzVHc6MQ#gid=0 http://www.facebook.com/group.php?gid=131092400249243 ευχαριστω εκ των προτερων Done! Να μας πεις και τα αποτελέσματα μετά!
pollo91 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Γεια σας και απο εμενα, μηπως γνωριζει κανεις εαν και ποτε θα ερθει στην Ελλαδα το 3gs στα 8GB;; Στα ποσα ευρω επισης θα κοστολογηθει..καμια προβλεψη;
actorius Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Guys, υπάρχει δυνατότητα να ακούγονται οι ειδοποιήσεις των sms όταν είναι κουμπωμένα τα ακουστικά στη συσκευή; (και δεν τα φοράς εκείνη την ώρα ) Το ringtone ακούγεται κανονικά κ απο το ηχειάκι κ απο τα ακουστικά, αλλά οι υπόλοιποι ήχοι;
Penthesilea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για το iphone, αλλά η τιμή του είναι απαγορευτική χωρίς σύνδεση. Σκέφτομαι να κάνω σύνδεση για να το πάρω φθηνότερα, αλλά δεν ξέρω και πολλά πράγματα γιατί είμαι χρήστης καρτοκινητών εδώ και χρόνια. Θα ήθελα να μου πείτε ποιο πρόγραμμα θα με σύμφερε καλύτερα, πόσα θα πληρώνω κάθε μήνα και για πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να το κρατήσω σε σύνδεση. Ευχαριστώ!
lefman07 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Παιδιά το iPhone 4 κυκλοφορεί στην Αγγλία στις 24/06; Αν ναι, και αν αληθεύουν οι φήμες ότι θα είναι unlocked και το πάρω θα μπορώ να βάλω κάρτα της Wind? Ή δεν έχει micro-SIM?
alexzzz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Ναι, κυκλοφορεί 24/06 αλλά δεν νομίζω να προλάβει αν βγει κανένα στα καταστήματα γιατί οι προπαραγγελίες έσπασαν κάθε ρεκόρ. Θα είναι unlocked και όντως θέλει micro sim. Αν δεν έχει η wind μπορείς να κόψεις μία κανονική sim σε μέγεθος micro sim, δουλεύει κανονικά
lefman07 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ελπίζω να είμαι τυχερός και περισσέψει κανένα για μένα.
Penthesilea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα!Ενδιαφέρομαι για το iphone, αλλά η τιμή του είναι απαγορευτική χωρίς σύνδεση. Σκέφτομαι να κάνω σύνδεση για να το πάρω φθηνότερα, αλλά δεν ξέρω και πολλά πράγματα γιατί είμαι χρήστης καρτοκινητών εδώ και χρόνια. Θα ήθελα να μου πείτε ποιο πρόγραμμα θα με σύμφερε καλύτερα, πόσα θα πληρώνω κάθε μήνα και για πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να το κρατήσω σε σύνδεση. Ευχαριστώ! Κάποιος?
gatoulis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 καλησπέρα...2 απορίες... 1ον υπάρχει τρόπος να χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό το iphone? 2ον υπάρχει τρόπος όταν έρχεται msg να μην φαίνεται μέρος του μηνύματος αλλά μόνο ο αποστολέας? ευχαριστώ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Κάποιος? Εσύ μόνο ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου, το πόσο μιλάς, πόσα SMS στέλνεις και πόσα MB data χρειάζεσαι. Πήγαινε σε ένα κατάστημα Cosmote ή σε ένα κατάστημα Vodafone και κάτσε με τον υπάλληλο να δεις τα διαθέσιμα προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες σου. καλησπέρα...2 απορίες...1ον υπάρχει τρόπος να χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό το iphone? 2ον υπάρχει τρόπος όταν έρχεται msg να μην φαίνεται μέρος του μηνύματος αλλά μόνο ο αποστολέας? ευχαριστώ... 1. Όχι. 2. Ναι: Settings > Messages > Show Preview στο OFF.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα