rallistas Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Τα περασα και στο Itunes και στο Outlook τελικα.Παντως το backup του Itunes ειναι απο αλλο πλανητη!Παρα πολυ καλο.Καμια σχεση η συνεργασια Iphone και Windows με Iphone και Mac παντως.Μου φαινεται δε θα το ξαναβαλω στο pc το τηλεφωνο. Κατι αλλο τωρα.Στο 3GS ενος φιλου το Google Maps δουλευει χωρις συνδεση στο ιντερνετ.Φανταστειτε οτι το παιδι το εχει καρτοκινητο και δεν εχει καποια συνδεση.Το ειδα με τα ματια μου.Στο δικο μου δουλευει μεσω internet.Υπαρχει καμια ρυθμιση πουθενα που δεν εχω δει? Να πω οτι το τηλεφωνο του φιλου δεν ειναι jailbroken.
Whiteyez Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δεν παίζει κάτι τέτοιο εκτός αν έχει βάλει τπτ από cydia για να κρατάει στην cache τα σημεία που είδη πλοηγηθεί και τπτ άλλο.
rallistas Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μωρε κι εγω αυτο του ειπα!Αλλα το ξερω το τηλεφωνο και δεν ειναι σπασμενο.Και το θεμα ειναι οτι το καναμε 2-3 φορες σε διαφορα σημεια..Τι να πω..
pcfan Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μωρε κι εγω αυτο του ειπα!Αλλα το ξερω το τηλεφωνο και δεν ειναι σπασμενο.Και το θεμα ειναι οτι το καναμε 2-3 φορες σε διαφορα σημεια..Τι να πω.. Κάποιες εταιρίες καρτοκινητής σου δίνουν δωρεάν κάποια mb ιντερνετ.
misfits_7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 παιδια καταρχιν ευχαριστω πολυ. λοιπον κατεβασα το filezilla...και θελω για παραδειγμα να συνδεσω το iphone μου,τι συμπληρωνω στα: host username password port
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 παιδια καταρχιν ευχαριστω πολυ.λοιπον κατεβασα το filezilla...και θελω για παραδειγμα να συνδεσω το iphone μου,τι συμπληρωνω στα: host username password port Ηost θα πρεπει να βαλεις την ip του iphone σου στο δικτυο(πχ 192.168.1.3) Username root Password (..αν δεν τον εχεις αλλαξει) alpine.Αν οντως δεν τον εχεις αλλαξει,καντο το συντομοτερο δυνατο. port 22. Ριξε και μια ματια εδω για να δεις τροπου συνδεσης και ρυθμισεις.
yiannis_1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Το alpine πως το αλλάζουμε??? Γιατί και μου κακοφαίνεται να με κάνει ssh ο ενας και ο άλλος χωρίς να το παίρνω χαμπάρι.
WizeMan Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Το alpine πως το αλλάζουμε???Γιατί και μου κακοφαίνεται να με κάνει ssh ο ενας και ο άλλος χωρίς να το παίρνω χαμπάρι. There you go... http://www.iphonefaq.org/archives/97721
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Το alpine πως το αλλάζουμε???Γιατί και μου κακοφαίνεται να με κάνει ssh ο ενας και ο άλλος χωρίς να το παίρνω χαμπάρι. Επισης δεν ειναι απαραιτητο να εχεις ανοιχτο το ssh συνεχεια.
yiannis_1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 To κλείνω συνέχεια απο το sbssetings αλλά στο restart ξεκινάει on by default.
misfits_7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ηost θα πρεπει να βαλεις την ip του iphone σου στο δικτυο(πχ 192.168.1.3)Username root Password (..αν δεν τον εχεις αλλαξει) alpine.Αν οντως δεν τον εχεις αλλαξει,καντο το συντομοτερο δυνατο. port 22. Ριξε και μια ματια εδω για να δεις τροπου συνδεσης και ρυθμισεις. ευχαριστω πολυ φιλε μου ξερω αρκετα καλα τι γινετε με το iphone απλα το προγραμμα δεν ηξερα.
captaintzim Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Έχω βρει προγράμματα και κατεβάζω ήχους κλήσεων αλλά όχι προγράμματα για να προσθέσω ήχους στα εισερχόμενα μηνύματα. Έχει κανείς καμία ιδέα για κάποιο πρόγραμμα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Έχω βρει προγράμματα και κατεβάζω ήχους κλήσεων αλλά όχι προγράμματα για να προσθέσω ήχους στα εισερχόμενα μηνύματα. Έχει κανείς καμία ιδέα για κάποιο πρόγραμμα? Πριν απο αρκετο καιρο(firmware 1.1.1)αν ειχες κανει jailbreak,"]μπορουσες να κανεις το παραπανω manually. Δεν εχω ιδεα αν λειτουργει στο 3.1.3,αλλα δεν χανεις τιποτα αν θελεις να δοκιμασεις.Αν δοκιμασεις,φροντισε να κρατησεις backup τον υπαρχον ηχο.
kpartsi Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Πριν απο αρκετο καιρο(firmware 1.1.1)αν ειχες κανει jailbreak,"]μπορουσες να κανεις το παραπανω manually.Δεν εχω ιδεα αν λειτουργει στο 3.1.3,αλλα δεν χανεις τιποτα αν θελεις να δοκιμασεις.Αν δοκιμασεις,φροντισε να κρατησεις backup τον υπαρχον ηχο. Λειτουργεί κανονικότατα και στο τελευταίο firmware!!!! Μόνο πρώτα, όπως σωστά σου είπε ο Gio, να κάνεις backup το original ringtone που θα αντικαταστήσεις ή να του αλλάξεις απλώς την κατάληξη από .caf σε .bak ώστε να το κάνεις ανενεργό... Στην τελευταία περίπτωση μπορείς να το αφήσεις και στο UISounds directory του κινητού χωρίς να δίνει κανένα πρόβλημα.... Όποια στιγμή θέλεις στο μέλλον μπορείς να ξαναεπαναφέρεις το original ringtone κάνοντας την αντίστροφη μετονομασία στη κατάληξη .bak->.caf, αφού βέβαια πρώτα έχεις σβήσει το custom ringtone.... Αυτή η διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί και στα 6 original ringtones.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα