Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Αν τις ξανακατεβασω δε χρεωνομαι όμως πάλι αφού είναι ήδη πληρωμενες.Σωστά; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Σωστα. 10 χαρακτήρες.
rallistas Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Και κάτι τελευταίο!Για τις επαφές καλύτερα outlook ή iTunes? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Και κάτι τελευταίο!Για τις επαφές καλύτερα outlook ή iTunes? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Προφανως οτι σε βολευει.Στην δικια μου περιπτωση εχω το contacts των windows.
georgeadams Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Και κάτι τελευταίο!Για τις επαφές καλύτερα outlook ή iTunes? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Θα πρότεινα να τα κάνεις και τα δύο: Το iTunes κρατάει ένα γενικό backup (τηλέφωνα, sms, ρυθμίσεις, εφαρμογές, κλπ κλπ). Αν γίνει κάτι, μπορείς να τα επαναφέρεις όλα αλλά δεν μπορείς να δεις ένα μεμονομένο στοιχείο (πχ, μια επαφή) από τον υπολογιστή. Αν στις ρυθμίσεις του iTunes ορίσεις να κάνει sync τις επαφές με τον υπολογιστή (με το Microsoft Outlook ή το Windows Contacts), τότε μπορείς να βλέπεις και να επεξεργάζεσαι τις επαφές σου και στον υπολογιστή, χωρίς το iPhone.
WizeMan Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Θα πρότεινα να τα κάνεις και τα δύο: Το iTunes κρατάει ένα γενικό backup (τηλέφωνα, sms, ρυθμίσεις, εφαρμογές, κλπ κλπ). Αν γίνει κάτι, μπορείς να τα επαναφέρεις όλα αλλά δεν μπορείς να δεις ένα μεμονομένο στοιχείο (πχ, μια επαφή) από τον υπολογιστή. Αν στις ρυθμίσεις του iTunes ορίσεις να κάνει sync τις επαφές με τον υπολογιστή (με το Microsoft Outlook ή το Windows Contacts), τότε μπορείς να βλέπεις και να επεξεργάζεσαι τις επαφές σου και στον υπολογιστή, χωρίς το iPhone. και εγώ με τη σειρά μου θα σου πρότεινα αν έχεις gmail να τις περάσεις στα google contacts για να έχεις ένα online backup, καλού κακού
rallistas Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Καναμε το backup στο outlook στο pc.Πηραμε το 3GS και το ενεργοποιησαμε κιολας.Ελα που μολις τωρα παω να το βαλω να τραβηξει τις επαφες,δεν το αναγνωριζει το pc!Ολο error βγαζει κι οτι δεν μπορει να διαβασει το τηλεφωνο με τπτ.Στο Macbook δουλευει κανονικοτατα φυσικα.Ελα που τις επαφες τις εχω στο outlook ομως!Ειδα για κατι λυσεις με το Apple mobile κατι που βγαζει το error και κατι restarts αλλα δεν γινεται τπτ.
rallistas Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Καναμε το backup στο outlook στο pc.Πηραμε το 3GS και το ενεργοποιησαμε κιολας.Ελα που μολις τωρα παω να το βαλω να τραβηξει τις επαφες,δεν το αναγνωριζει το pc!Ολο error βγαζει κι οτι δεν μπορει να διαβασει το τηλεφωνο με τπτ.Στο Macbook δουλευει κανονικοτατα φυσικα.Ελα που τις επαφες τις εχω στο outlook ομως!Ειδα για κατι λυσεις με το Apple mobile κατι που βγαζει το error και κατι restarts αλλα δεν γινεται τπτ.
yiannis_1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Εχεις κάνει authorize με τον κωδικό σου το iphone στο itunes που δε σου φορτώνει της επαφές. Γιατί μετά απο φρέσκια εγκατάσταση το itunes βλέπει οποιοδήποτε iphone συνδέσεις με το pc αλλά μεταφέρει κάποια πράγματα οπως τα purchases απο apple store μόνο αν κάνεις authorize την κάθε συσκευή.
yiannis_1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Εχεις κάνει authorize με τον κωδικό σου το iphone στο itunes που δε σου φορτώνει της επαφές. Γιατί μετά απο φρέσκια εγκατάσταση το itunes βλέπει οποιοδήποτε iphone συνδέσεις με το pc αλλά μεταφέρει κάποια πράγματα οπως τα purchases απο apple store μόνο αν κάνεις authorize την κάθε συσκευή.
Nomikaria Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 και εγώ με τη σειρά μου θα σου πρότεινα αν έχεις gmail να τις περάσεις στα google contacts για να έχεις ένα online backup, καλού κακού Να ρωτήσω κάτι;Αν κάνεις στο itunes sync with google contacts,σου περνάει τις επαφές από το τηλέφωνο στο google ή το αντίστροφο,γιατί στο gmail δεν έχω περασμένες τις επαφές και φοβάμαι μην τις διαγράψει;; Ευχαριστώ.
Nomikaria Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 και εγώ με τη σειρά μου θα σου πρότεινα αν έχεις gmail να τις περάσεις στα google contacts για να έχεις ένα online backup, καλού κακού Να ρωτήσω κάτι;Αν κάνεις στο itunes sync with google contacts,σου περνάει τις επαφές από το τηλέφωνο στο google ή το αντίστροφο,γιατί στο gmail δεν έχω περασμένες τις επαφές και φοβάμαι μην τις διαγράψει;; Ευχαριστώ.
georgeadams Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Θεωρητικά το sync είναι αμφίδρομο και δεν θα έχεις πρόβλημα. Πρακτικά, κράτα κι ένα backup στα contacts σου κάπου αλλού (σε mac στο address book ή το mobile me, σε windows στο outlook ή στο windows contacts ή στο mobile me) γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά...
georgeadams Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Θεωρητικά το sync είναι αμφίδρομο και δεν θα έχεις πρόβλημα. Πρακτικά, κράτα κι ένα backup στα contacts σου κάπου αλλού (σε mac στο address book ή το mobile me, σε windows στο outlook ή στο windows contacts ή στο mobile me) γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά...
Nomikaria Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Θεωρητικά το sync είναι αμφίδρομο και δεν θα έχεις πρόβλημα. Πρακτικά, κράτα κι ένα backup στα contacts σου κάπου αλλού (σε mac στο address book ή το mobile me, σε windows στο outlook ή στο windows contacts ή στο mobile me) γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά... OΚ κατάλαβα! Στα windows contacts προσθέτεις χειροκίνητα την κάθε επαφή απ'ότι είδα σωστά;;
Nomikaria Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Θεωρητικά το sync είναι αμφίδρομο και δεν θα έχεις πρόβλημα. Πρακτικά, κράτα κι ένα backup στα contacts σου κάπου αλλού (σε mac στο address book ή το mobile me, σε windows στο outlook ή στο windows contacts ή στο mobile me) γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά... OΚ κατάλαβα! Στα windows contacts προσθέτεις χειροκίνητα την κάθε επαφή απ'ότι είδα σωστά;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα