Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια προβλημα! ξαφνικα δεν λειτουργει το iphone (3gs, 32gb)

εσβησε απο μπαταρια. πηγα σπιτι να το φορτισω και με το που το συνδεω στο pc, απλα εμφανιζει το μηλαρακι -οπως παντα- και μετα τπτ!!! δεν ανοιγει κανονικα οπως εκανε παντα και μετα ζητουσε ξεκλειδωμα. μαυρη οθονη!!! τι να κανω?

edit:

με power και home button εκανα factory defaults και το ενεργοποιησα μεσω itunes παλι. μετα restore. αλλα 90+ σπασμενα programs χαθηκαν + βιντεακια + φωτο + επαφες που ειχαν γινει αφου παρω backup.. πφφφ

φτου κι απο την αρχη.

αλλα απο το τπτ κατι ειναι και αυτο

Επεξ/σία από isspro
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια προβλημα! ξαφνικα δεν λειτουργει το iphone (3gs, 32gb)

εσβησε απο μπαταρια. πηγα σπιτι να το φορτισω και με το που το συνδεω στο pc, απλα εμφανιζει το μηλαρακι -οπως παντα- και μετα τπτ!!! δεν ανοιγει κανονικα οπως εκανε παντα και μετα ζητουσε ξεκλειδωμα. μαυρη οθονη!!! τι να κανω?

edit:

με power και home button εκανα factory defaults και το ενεργοποιησα μεσω itunes παλι. μετα restore. αλλα 90+ σπασμενα programs χαθηκαν + βιντεακια + φωτο + επαφες που ειχαν γινει αφου παρω backup.. πφφφ

φτου κι απο την αρχη.

αλλα απο το τπτ κατι ειναι και αυτο

Επεξ/σία από isspro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλειο το spirit παίδες!!!

Πρέπει να το έχουν βελτιώσει απο την 1η έκδοση γιατί απλά απο 3.12 έκανα update σε 3.13 και όχι set as new και μου κράτησε τα πάντα όλα εκτός Cydia.

Μηνύματα προγράμματα, επαφές, Games, Apps και GPS ήταν όλα εκει και έτρεχαν τζιτζί.

Επίσης σε windows 7 έτρεξε κανονικότα χωρίς να βάλω το spirit.exe να τρέχει σε compatibility mode.

Ούτε έκδοση itunes αναβάθμισα ούτε τπτ. Ημουν είμαι και θα είμαι με 9.0.

Απλά upgrade το 3gs σε 3.13 απο itunes 10 λεπτά, διπλό κλικ το spirit αναμονή 4-5 δευτερόλεπτα ακόμα και τέλος.

Το Gui του spirit το κάνανε ίδιο με του Blackrain. Ρε μπας και το έβγαλε και αυτό ο George Hotz και μας δουλεύει με δεύτερο Nickname...

Το μόνο που δεν είχα κάνει και το μετάνοιωσα μετά, ήταν να κρατήσω backup του cydia με κάποιο πρόγραμμα και το πλήρωσα με ενα 2ωράκι.

Δεν το γλίτωσα που λέτε μέχρι να τα ξαναβρώ όλα.

Ελληνικά 160άρια sms iKeyEx, sms helper, Cydelete, Proswitcher, Ibluenova, Sbssettings, openSSH, Winterboard, iphones Delivery sms, iFile, Backgrounder, Categories, MXTube χάθηκαν και έψαχνα να τα ξαναβρώ.

Το Cydia μου κάνει λίγα νερά αφού πολλές φορές δεν καταφέρνει να ανοίξει με την πρώτη.

Πάντως το untetheared jb δουλεύει τζιτζί.

Καιρός ήταν αν και για να πω την αλήθεια 7 μήνες με Blackrain μόνο 3 φορές είχα βρεθεί να περιφέρομαι με κολλημένο στο DFU το 3gs.

Τέλος καλό όλα καλά.

Προς ολοταχώς για ξεκλείδωτη V.4.0 τώρα.;)

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κάποιος που ακριβώς βρίσκεται η κεραία για το ασύρματο δίκτυο στο 3gs και που η κεραία για την τηλεφωνία. Της τηλεφωνίας στα πρώτα ήταν στην πίσω μεριά και κάτω. Παραμένει εκεί και τώρα? Το ασύρματο δεν μπορώ να βρω που είναι γιατί νομίζω ότι σε συγκεκριμένες θέσεις τα χέρια μου αδυνατίζουν το σήμα.

Δημοσ.

Ρε το 3gs μου άρχισε χτες το βράδυ κάτι περίεργα. Αφενός δε μου έρχονται πια αναφορές sms (cydia) αφετέρου δε λαμβάνω γενικά sms!!! Όσα στέλνω πηγαίνουν κανονικά και κάνω-δέχομαι κλήσεις επίσης κανονικά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;

Δημοσ.

Λοιπον παιδες κατι η τραγικη s.e. που μου εχει το c905 1 μηνα στο σερβις, κατι που χρειαζομαι το κινητο για να περναω το χρονο μ στο τρενο (παιχνιδια, ταινιες) ψηθηκα για αι φονι. Επομενως. Περιμενω το καινουριο? Βουταω αυτο εδω και τωρα (μολις βγει η επιδοτηση)...? Ιντερνετ μεσω μιας wind καρτας θα εχω ετσι?

υ.γ. για ταινιες με υποτιτλους βολευει η 3,5'' οθονη? Ή να παω σε κατι μεγαλυτερο?

Δημοσ.

Φίλε μου κανονικά στις 7 νομίζω του Ιούνη που είναι το μεγάλο conference της Apple, θα ανακοινωθεί το νέο (περιβόητο πια) iPhone...

Θα έλεγα περίμενε τρεις εβδομάδες... Τουλάχιστον να ξέρεις αν αξίζει την αναμονή το νέο ή αν σε καλύπτει το 3GS...

Δημοσ.
ή αν σε καλύπτει το 3GS

καλα αν δεν καλυπτει ενα ανθρωπο σημερα το iphone τι να πω... ετσι κι αλλιως εχει εχει πολλα εξτρα (βλεπε agps + οτι προγραμματα μπορεις να φανταστεις) αλλα + πολλα μειον (βλεπε bluetooth και flash).

απο την αλλη δεν περιμενω πολλα στο νεο iphone που θα βγει.

το παιδι καλα θα κανει να περιμενει να βγει το καινουργιο για να πεσει η τιμη του παλιου!!!

η γνωμη μου παντα

Δημοσ.

Problem! Σε 3.1.3 έκδοση μου κάνει κάτι περίεργα το SSH, δεν μπορώ να συνδεθώ από κανένα FTP πρόγραμμα, όταν όμως κάνω reinstall το OpenSSH από το Cydia δουλεύει για κάποια λεπτά (μπορώ να συνδεθώ δλδ) και μετά πάλι τα ίδια δεν με αφήνει με τπτ, καμία ιδέα για το τί μπορεί να παίζει;

Δημοσ.

Απορια!Εχουμε ενα 3G και θελουμε να παρουμε ενα 3GS.Τις εφαρμογες που εχουμε στο 3G τις περναμε κανονικα στο 3GS μεσω Itunes η πρεπει να τα ξανακατεβασουμε.Και αν τα ξανακατεβασουμε,θα ξαναχρεωθουμε για ηδη κατεβασμενα?Επαφες κτλ συγχρονιζονται κανονικα?

Δημοσ.
Απορια!Εχουμε ενα 3G και θελουμε να παρουμε ενα 3GS.Τις εφαρμογες που εχουμε στο 3G τις περναμε κανονικα στο 3GS μεσω Itunes η πρεπει να τα ξανακατεβασουμε.Και αν τα ξανακατεβασουμε,θα ξαναχρεωθουμε για ηδη κατεβασμενα?Επαφες κτλ συγχρονιζονται κανονικα?

Οι εφαρμογές περνιούνται κανονικά χωρίς να τις ξανακατεβάσεις :)

Δημοσ.

Αν τις ξανακατεβασω δε χρεωνομαι όμως πάλι αφού είναι ήδη πληρωμενες.Σωστά;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...