isspro Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 χμμμμ, καλα το ειχα καταλαβει! αρα δε χρειαζομαι καν ιντερνετ μεσω voda. οτι ειναι το κανω με wi-fi στο σπιτι η στη δουλεια και gps που ειναι τελειως διαφορετικο θα εχω μονιμως γιατι εχω περασμενο το tomtom greece (που ειναι πολυ χρησιμο και με βολευει αφανταστα). ευχαριστω
Snolly Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 χμμμμ, καλα το ειχα καταλαβει! αρα δε χρειαζομαι καν ιντερνετ μεσω voda. οτι ειναι το κανω με wi-fi στο σπιτι η στη δουλεια και gps που ειναι τελειως διαφορετικο θα εχω μονιμως γιατι εχω περασμενο το tomtom greece (που ειναι πολυ χρησιμο και με βολευει αφανταστα). ευχαριστω έχει βγει tom tom greece;
koulouri Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ναι μου εχει πεσει μερικες φορες, αλλα με θηκη και οχι κανενα γερο πεσιμο, ψιλοπραγματα! Εχει κανα 3μηνο να μου πεσει και τις τελευταιες 15 μερες κανει κουλα.. Προβληματα συγχρονισμου με το itunes ( δοκιμασμενο σε 2 pc - XP & win7 ) κατεβαζω εφραμογες απο το appstore μεσω 3G και μετα απο restart του iphone crashαρουν&δεν ανοιγουν ( τις σβηνω και τις ξανακατεβαζω ), Οταν το κανω restart&κολλαει..δηλαδη μενει στο μηλαρακι και χρειαζεται να πατησω το home&το πανω για ξεκινησει κλπ κλπ.. Εχει εγγυηση;Απο τη vodafone με συνδεση το πηρα πριν 12 μηνες.. Το πισω μερος εχει τις καλσσικες γρατζουνιες απο τριψυμο στο τραπεζι πριν παρω την θηκη! illuminate me!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 ναι μου εχει πεσει μερικες φορες, αλλα με θηκη και οχι κανενα γερο πεσιμο, ψιλοπραγματα!Εχει κανα 3μηνο να μου πεσει και τις τελευταιες 15 μερες κανει κουλα.. Προβληματα συγχρονισμου με το itunes ( δοκιμασμενο σε 2 pc - XP & win7 ) κατεβαζω εφραμογες απο το appstore μεσω 3G και μετα απο restart του iphone crashαρουν&δεν ανοιγουν ( τις σβηνω και τις ξανακατεβαζω ), Οταν το κανω restart&κολλαει..δηλαδη μενει στο μηλαρακι και χρειαζεται να πατησω το home&το πανω για ξεκινησει κλπ κλπ.. Αν κρινω απο το δικο μου,δεν καταλαβαινει απολυτως τιποτα.Δεν το εχω βγαλει και photo να το δεις.Μιλαμε για ενα 2G,το οποιο εχω ανοιξει στην αρχη.Απο τουμπες,αρκετες μπορω να πω,με ή χωρις θηκη.Πριν απο κανενα 5μηνο,εσπασε η οθονη του,σε σημειο οπου διπλα απο το home button,βλεπω το κυκλωμα στο εσωτερικο.Παρ ολα αυτα το θηριο δουλευει κανονικα και απροβληματιστα(απο touchscreen μεχρι wifi). Προφανως φυσικα παιζει ρολο και το πως εχει πεσει και τι εχει χτυπησει
alexzzz Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Αν κρινω απο το δικο μου,δεν καταλαβαινει απολυτως τιποτα.Δεν το εχω βγαλει και photo να το δεις.Μιλαμε για ενα 2G,το οποιο εχω ανοιξει στην αρχη.Απο τουμπες,αρκετες μπορω να πω,με ή χωρις θηκη.Πριν απο κανενα 5μηνο,εσπασε η οθονη του,σε σημειο οπου διπλα απο το home button,βλεπω το κυκλωμα στο εσωτερικο.Παρ ολα αυτα το θηριο δουλευει κανονικα και απροβληματιστα(απο touchscreen μεχρι wifi).Προφανως φυσικα παιζει ρολο και το πως εχει πεσει και τι εχει χτυπησει Εγώ πάντως ψάρωσα όταν το είδα... νόμιζα ότι είναι wallpaper
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως ψάρωσα όταν το είδα... νόμιζα ότι είναι wallpaper :lol:..ειπαμε,επιτηδες το κανα για να διαφερω!
koulouri Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Μου ειπαν να το παω στο κουτι του και το αναλαμβανει το τμημα servise για τα υπολοιπα! Ισα ισα προλαβαινω.. 10 μερες εμειναν ( ελπιζω να μη μου πουν μετα απο 15 μερες οτι : Τωρα εφθασε στα κεντρικα και εχει περασει κατα 5 μερες η εγγυηση.. )
pcfan Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι να πάρω απο eBay ενα iPhone 3Gs unlocked για να το χρησιμοποιώ με την vodafone.Η απορία μου αφορά τον φορτιστή που θα έχει μέσα, θα δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα με 220V ρεύμα αν είναι από ας πούμε Hong Kong o πωλητής; Επεξ/σία 30 Απριλίου 2010 από pcfan
isspro Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 έχει βγει tom tom greece; yeap απο τα χριστουγεννα το εχω
pcfan Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 yeap απο τα χριστουγεννα το εχω δίνεις link απο appstore για το tomtom greece?
tsak4 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 tom tom greece ποιος ο λόγος να έχουν βγάλει navigation για την Ελλάδα και να μην υπάρχει στο ελληνικό appstore;
pcfan Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 tom tom greeceποιος ο λόγος να έχουν βγάλει navigation για την Ελλάδα και να μην υπάρχει στο ελληνικό appstore; Δεν πάνε καλά αυτοί, στο Aμερικάνικο AppStore το έχουν.Για να το αγοράσεις πρέπει να πάρεις 2x50$ και 1χ15$ gift cards από π.χ. ebay(και σε περισσεύουν και 10$ στο Αμερικάνικο AppStore) ενώ αν το είχαν στην Ελλάδα θα έβαζες την πιστωτική σου.Μ'αυτό τον τρόπο αποτρέπουν τον Έλληνα αγοραστή με το "καλημέρα" να αγοράσει το προϊόν τους. Τέλος πάντων! Ασχέτως των παραπάνων το TomTom Greece το έχουν 57 ευρώ, με 10 ευρώ παραπάνω παίρνεις το Navigon με τους χάρτες ανατολικής Ευρώπης. Το TomTom Europe το έχουν 105 ευρώ, δηλάδή 15 ευρώ πάνω από το Νavigon Europe, που και αυτό είναι πολύ ακριβό. Τι παραπάνω μπορεί να έχει το TomTom σε σχέση με το Navigon για να ανεβάζουν τόσο πολύ τις τιμές;
nickvas19 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 παιδια εχω μεινει λιγο πισω μαλλον...εχω 3g iphone και εχω 3.1.2 και blackrain...τωρα έβαλα τα new...αλλα δεν γινεται κατι με blackrain...και αυτο το 0s 4 κανει για μενα?...και τελος πάντων εαν γινεται πως θα το κανω?και αν οχι...πως θα κανω jailbreak με 3.1.3?
georgeadams Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 παιδια εχω μεινει λιγο πισω μαλλον...εχω 3g iphone και εχω 3.1.2 και blackrain...τωρα έβαλα τα new...αλλα δεν γινεται κατι με blackrain...και αυτο το 0s 4 κανει για μενα?...και τελος πάντων εαν γινεται πως θα το κανω?και αν οχι...πως θα κανω jailbreak με 3.1.3? Το 3.1.3 ΔΕΝ γίνεται ακόμα jailbreak. Υποτίθεται πως το προγράμμα "Spirit" που θα κάνει jailbreak στο 3.1.3 (και στο 3.2 του iPad) θα κυκλοφορήσει στις επόμενες ημέρες. Υπομονή. Το 4.0 είναι ακόμα δοκιμαστικό. Για να μπορέσεις να το βάλεις, πρέπει κάποιος εγγεγραμμένος iPhone developer να καταχωρίσει το iPhone σου ως development phone. Αλλιώς ΔΕΝ δουλεύει (σε αφήνει να το περάσεις αλλά μετά κολλάει η συσκευή). Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
nickvas19 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 εγω έχω την 3.1.3...πια εκδοση γινετε jail και πως θα βαλω την πιο παλια...και πως θα κανω jl...ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα