Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δεν θυμαμαι και γω ποσος καιρος παει απο τοτε που ειχα ευχηθει να δουμε το Android στο iPhone.Μαλλον απο τοτε που ειχε βγαλει ο planetbeing τον iBoot και ειχε φορτωσει το Linux kernel σε ενα 2G,σχεδον 2 χρονια πριν. Χτες λοιπον το εβγαλε στην φορα:Android στο iPhone ή αλλιως iDroid http://linuxoniphone.blogspot.com/2010/04/ive-been-working-on-this-quietly-in.html Πληρως λειτουργικο οπως θα δειτε και στο video,με προφανως ελαφρα κολληματα,καθως οπως λεει και ο ιδιος ο planetbeing μιλαμε για debugging version. ..προς το παρον τρεχει σε 2G(επιτελους κατι που ηρθε πρωτα για τα καημενα τα 2G μας)αλλα το porting για το 3G δεν ειναι δυσκολο απ οτι αναφερει,σε αντιθεση με αυτο του 3GS που θα παρει λιγο παραπανω δουλεια.Παιζει να παρουμε και το αφιλοτιμο το flash...
klainmaingr Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δεν θυμαμαι και γω ποσος καιρος παει απο τοτε που ειχα ευχηθει να δουμε το Android στο iPhone.Μαλλον απο τοτε που ειχε βγαλει ο planetbeing τον iBoot και ειχε φορτωσει το Linux kernel σε ενα 2G,σχεδον 2 χρονια πριν.Χτες λοιπον το εβγαλε στην φορα:Android στο iPhone ή αλλιως iDroid http://linuxoniphone.blogspot.com/2010/04/ive-been-working-on-this-quietly-in.html Πληρως λειτουργικο οπως θα δειτε και στο video,με προφανως ελαφρα κολληματα,καθως οπως λεει και ο ιδιος ο planetbeing μιλαμε για debugging version. ..προς το παρον τρεχει σε 2G(επιτελους κατι που ηρθε πρωτα για τα καημενα τα 2G μας)αλλα το porting για το 3G δεν ειναι δυσκολο απ οτι αναφερει,σε αντιθεση με αυτο του 3GS που θα παρει λιγο παραπανω δουλεια.Παιζει να παρουμε και το αφιλοτιμο το flash... Δές δύο θέματα πιο κάτω
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δές δύο θέματα πιο κάτω Ατιμε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 καλησπερα παιδια χριαζωμαι βοηθεια αν γνωρηζει καποιος να μου στειλει.εχω το iphone 3gs μαμα και τιν version 3.1.2 και εχει βγει η 3.1.3.γνωρηζει καποιοσ αν βγαζει προβληματα η version αυτη η ειναι φημες γιατι δεν εβγαζα ακρη απο διαφορα post.αν μπορει ας με βοηθησει καποιος... ευχαριστω!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα με την έκδοση 3.1.3 του λειτουργικού, αφού το έχεις "μαμά" (δηλ. δεν το έχεις σπάσει). Βάλτην άφοβα.
dimitris2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Καλημέρα, ένας φίλος μου έχει iPhone με πρόγραμμα σύνδεσης χωρίς να πληρώνει πακέτο δεδομένων. Κάθε φορά που μπαίνει internet μέσω wifi, χρεώνεται στο πάγιο. Στην cosmote του είπαν ότι έτσι πρέπει να είναι . Κάπου είχα διαβάσει για μια ρύθμιση που μπορεί να γίνει αλλά δε το είχα δώσει σημασία γιατί δε με ενδιέφερε. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Καλημέρα, ένας φίλος μου έχει iPhone με πρόγραμμα σύνδεσης χωρίς να πληρώνει πακέτο δεδομένων. Κάθε φορά που μπαίνει internet μέσω wifi, χρεώνεται στο πάγιο. Στην cosmote του είπαν ότι έτσι πρέπει να είναι .Κάπου είχα διαβάσει για μια ρύθμιση που μπορεί να γίνει αλλά δε το είχα δώσει σημασία γιατί δε με ενδιέφερε. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Δεν υπάρχει περίπτωση να χρεώνεται για χρήση μέσω WiFi!
haHa Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Καλημέρα, ένας φίλος μου έχει iPhone με πρόγραμμα σύνδεσης χωρίς να πληρώνει πακέτο δεδομένων. Κάθε φορά που μπαίνει internet μέσω wifi, χρεώνεται στο πάγιο. Στην cosmote του είπαν ότι έτσι πρέπει να είναι .Κάπου είχα διαβάσει για μια ρύθμιση που μπορεί να γίνει αλλά δε το είχα δώσει σημασία γιατί δε με ενδιέφερε. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Το καλυτερο που εχει να κανει ειναι ή να βαλει ενα παγιο των 5€ που δινει 100mb δωρεαν internet (τωρα ο φιλος σου πληρωνει 1€/mb, δηλαδη με 5€ εχει μονο 5mb) ή να αλλαξει το apn απο τις ρυθμισεις ωστε να μην μπορει να παινει internet μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας. Αυτο γινεται σιγουρα αν ειναι jailbroken το κινητο. Αν δεν ειναι jailbroken , δεν ξερω αν γινεται.
dimitris2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να χρεώνεται για χρήση μέσω WiFi! Εννοείται ότι δε χρεώνεται επειδή σερφάρει από Wifi. Προφανώς θα έχει περαστεί κάποια ρύθμιση που θα τον χρεώνει και δεδομένα που κατεβαίνουν στο κινητό αλλιώς δεν εξηγείται η χρέωση! Το καλυτερο που εχει να κανει ειναι ή να βαλει ενα παγιο των 5€ που δινει 100mb δωρεαν internet (τωρα ο φιλος σου πληρωνει 1€/mb, δηλαδη με 5€ εχει μονο 5mb) ή να αλλαξει το apn απο τις ρυθμισεις ωστε να μην μπορει να παινει internet μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας.Αυτο γινεται σιγουρα αν ειναι jailbroken το κινητο. Αν δεν ειναι jailbroken , δεν ξερω αν γινεται. Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν sim που έχουν ρύθμιση για apn ενώ άλλες όχι. Η δικιά του δεν έχει... Εκτός αν εξαρτάται από την εταιρεία και το αν είναι συμβόλαιο ή οχι το αν θα υπάρχει αυτή η ρύθμιση.
haHa Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν sim που έχουν ρύθμιση για apn ενώ άλλες όχι. Η δικιά του δεν έχει... Εκτός αν εξαρτάται από την εταιρεία και το αν είναι συμβόλαιο ή οχι το αν θα υπάρχει αυτή η ρύθμιση. Στο iPhone η ρυθμιση του apn για cosmote γινεται αυτοματα μεσω του firmware του. Με το που δει sim cosmote, υπαρχουν ετοιμες οι ρυθμισεις για apn.
dimitris2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μάλιστα.. Δηλαδή αν ο άνθρωπος θέλει να μπαίνει αποκλειστικά από wifi, θα πρέπει να χρεώνεται κ στο συμβόλαιο; Εκτός από jailbreak δεν έχει άλλη λύση ε; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
actorius Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Φυσικά κ υπάρχει! Εγώ τους 2 πρώτους μήνες χρήσης του 3GS και μέχρι να αλλάξω το συμβόλαιο μου σε data plan (cosmote i35 συγκεκριμένα) είχα απενεργοποιήσει την πρόσβαση σε data. Απλά κόβεις το internet on the phone. Είτε μέσω της σελίδας my account, είτε με τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση.
therock Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Τουε τονους πως μπορεις να τους απενεργοποιησεις για τα κεφαλαια? Φαινεται πολυ χοντροκομμενο που τονιζει τους κεφαλαιους χαρακτηρες.
georgeadams Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Φυσικά κ υπάρχει! Εγώ τους 2 πρώτους μήνες χρήσης του 3GS και μέχρι να αλλάξω το συμβόλαιο μου σε data plan (cosmote i35 συγκεκριμένα) είχα απενεργοποιήσει την πρόσβαση σε data. Απλά κόβεις το internet on the phone. Είτε μέσω της σελίδας my account, είτε με τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση. Ευτυχώς στο iPhone OS 4.0 που θα βγει το καλοκαίρι αναγνώρισαν το πρόβλημα και έδωσαν λύση: στις ρυθμίσεις δικτύου υπάρχει πλέον επιλογή για ολική απενεργοποίηση της σύνδεσης στο internet μέσω 3G/EDGE/GPRS.
isspro Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 για να χρησιμοποιησουμε το gps του iphone μεσω 3G, χρησιμοποιει-χρειαζεται τον ιντερνετ απο τον εκαστωτε παροχο? γιαιτι αν οχι, να κοψω το νετ, και να μπαινω μονο μεσω wi-fi...
Snolly Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 για να χρησιμοποιησουμε το gps του iphone μεσω 3G, χρησιμοποιει-χρειαζεται τον ιντερνετ απο τον εκαστωτε παροχο? γιαιτι αν οχι, να κοψω το νετ, και να μπαινω μονο μεσω wi-fi... τα έχεις ψιλομπερδέψει... Το GPS είναι GPS δεν έχει καμία σχέση με κανέναν πάροχο και με κανένα internet. Η εφαρμογή Google Maps επειδή δεν έχει τους χάρτες μέσα στο τηλέφωνο χρειάζεται internet. Όχι από κάποιον πάροχο. Internet γενικά. Και το WiFi δλδ σου κάνει. Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές (όπως Navigon, CoPilot κλπ) που δε χρειάζονται καν internet γιατί έχουν ενσωματομένους τους χάρτες. Και χωρίς SIM να είναι το τηλέφωνο θα έχεις πλοήγηση κανονικά με αυτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα