Loser Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 το TomTom θα μπορεί να μπει μονο στο νεο iphone ή και στο παλιό; από όσο κατάλαβα από το keynote, σε όλα όσα έχουν 3.0 σημαντικό πάντως είναι ότι επιτρέπουν γενικά τα turnbyturn άρα πολύ σήντομα θα δούμε και άλλες εφαρμογές (όπως το xGPS ίσως) να βγαίνει κανονικά μέσω appstore
georgeadams Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Αχα! Στο μενού Settings -> General -> Network -> Cellular Data εκτός από τη ρύθμιση για το APN για internet έχει πλέον και ρύθμιση για MMS. Όταν υποστηριχτεί επίσημα από τη Vodafone θα μπουν αυτόματα οι κατάλληλες ρυθμίσεις, μέχρι τότε όμως θα πρέπει να βρούμε μόνοι μας τι μπαίνει στα πεδία: APN, Username, Password, MMSC, MMS Proxy, MMS Max Message Size, MMS UA Prof URL. Τα βρήκα εδώ APN: mms.vodafone.net Username: <κενό> Password: <κενό> MMSC: http://mms.vodafone.gr Proxy: 213.249.19.49:5080 Κάνουμε Restart το iPhone και το MMS είναι ενεργό. Αν όχι, πάμε στο Settings -> Messages και το ενεργοποιούμε.
Snolly Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Η Gold Master παίζει σε όλα τα iPhone 3G και δε χρειάζεται Developer's Account. Την πέρασα σήμερα στο γραφείο σε 11 iPhones. Θέλει iTunes 8.2 αλλιώς θα φάτε error special ζεστό ζεστό. Αν στις ρυθμίσεις Settings -> General -> Network -> Cellular Data βάλετε τις ρυθμίσεις της Vodafone/Wind/Cosmote και κάνετε restart το iPhone θα ενεργοποιηθούν κανονικά τα MMS. Μου δούλεψαν με Vodafone/Cosmote ΔΕΝ καταφέρω να στείλω με Wind ενώ μπορώ να λάβω.
gs20309 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 να ρωτήσω κάτι, το voice control είναι μέρος του καινούργιου λογισμικού οπότε θα μπορούμε να το έχουμε κ εμείς με update sto os 3.0 ή θα υπάρχει μόνο στο iphone 3g s ?
inSync Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Σήμερα έβαλα και εγώ την Gold Master αλλά το Cellular Data έχει εξαφανιστεί! Μέχρι και την beta 5 υπήρχε και έστελνα / λάμβανα άψογα mms (Cosmote)
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Καποιος εδω ειπε οτι θα ειναι καπου στην αρχικη τιμη του Iphone 3G οταν ηρθε στην Ελλαδα, δηλαδη καπου 550. Μιας και εγω ειμαι απο Κυπρο, εχω δει σε ελληνικα sites οτι η τιμη αυτη τη στιγμη ειναι 500 ευρω για το 8GB και 570 ευρω για το 16GB. Κανω καποιο λαθος? Ξερει κανενας αλλος ποια θα ειναι περιπου η τιμη του Iphone 3G S για Ελλαδα? Ενα περιπου μονο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Καποιος εδω ειπε οτι θα ειναι καπου στην αρχικη τιμη του Iphone 3G οταν ηρθε στην Ελλαδα, δηλαδη καπου 550. Μιας και εγω ειμαι απο Κυπρο, εχω δει σε ελληνικα sites οτι η τιμη αυτη τη στιγμη ειναι 500 ευρω για το 8GB και 570 ευρω για το 16GB. Κανω καποιο λαθος? Ξερει κανενας αλλος ποια θα ειναι περιπου η τιμη του Iphone 3G S για Ελλαδα? Ενα περιπου μονο. Καπου εκει θα ειναι η τιμη οπως λες.Παντα χωρις συμβολαιο και φυσικα εκτιμησεις κανουμε.
harrys23 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 1 iphone πρωτης γενιας το πουλησα τελικα ακομα 1 iphone δευτερης γενιας το πουλησα για να παρω το xperia x1 τωρα με κοβω να πουλαω το xperia για το iphone 3G S με τα 16G
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 1 iphone πρωτης γενιας το πουλησα τελικαακομα 1 iphone δευτερης γενιας το πουλησα για να παρω το xperia x1 τωρα με κοβω να πουλαω το xperia για το iphone 3G S με τα 16G Ρε συ Χαρη δεν κανουμε την ιδια μαγκια οπως 2 χρονια πριν? Παρε κ ενα δευτερο!Ολο και καποιος θα βρεθει να το παρει
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 1 iphone πρωτης γενιας το πουλησα τελικαακομα 1 iphone δευτερης γενιας το πουλησα για να παρω το xperia x1 τωρα με κοβω να πουλαω το xperia για το iphone 3G S με τα 16G Παρε Iphone 3G S και μετα πουλησε το για το Sony Ericsson Satio. Βασικα οι τιμες του "νεου" Iphone και του Iphone 3G S θα ειναι πανω κατω οι ιδιες αλλα αν εχεις ηδη Iphone 3G δεν συμφερει να αγορασεις το αλλο, σωστα?
dream21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Αχα! Στο μενού Settings -> General -> Network -> Cellular Data εκτός από τη ρύθμιση για το APN για internet έχει πλέον και ρύθμιση για MMS. Όταν υποστηριχτεί επίσημα από τη Vodafone θα μπουν αυτόματα οι κατάλληλες ρυθμίσεις, μέχρι τότε όμως θα πρέπει να βρούμε μόνοι μας τι μπαίνει στα πεδία: APN, Username, Password, MMSC, MMS Proxy, MMS Max Message Size, MMS UA Prof URL. Cosmote Proxy : 10.10.10.20:8080 MMSC : http://195.167.65.220:8002 APN : mms Username: - {blank} Password: - {blank} Vodafone MMSC : http://mms.vodafone.gr Proxy : 213.249.019.049:5080 APN: mms.vodafone.net Username: user Password: pass Wind MMSC :http ://192.168.200.95/servlets/mms Proxy : 192.168.200.11:9401 APN: mnet.b-online.gr Username: mms Password: mms εγω μολις περασα την 3.0 OS GM Εβαλα τα settings τις wind και πεζει μια χαρα.απλος μην ξεχασεις να κανεις ενα restart το τηλεφωνο σου για να σου δουλεψει.
gs20309 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 1 iphone πρωτης γενιας το πουλησα τελικαακομα 1 iphone δευτερης γενιας το πουλησα για να παρω το xperia x1 τωρα με κοβω να πουλαω το xperia για το iphone 3G S με τα 16G αφού θα μπείς σε τόση διαδικασία κρίμα είναι.. πάρε τα 32G!!!! lol
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 να ρωτήσω κάτι, το voice control είναι μέρος του καινούργιου λογισμικού οπότε θα μπορούμε να το έχουμε κ εμείς με update sto os 3.0 ή θα υπάρχει μόνο στο iphone 3g s ? Και μένα αυτό είναι το χαρακτηριστικό που μου τράβηξε την προσοχή. Ελπίζω να είναι διαθέσιμο και στο iPod Touch, που θυμάμαι κάποτε είχα μάθει ότι υποστηρίζει μικρόφωνο, αν αγοράσεις ακουστικά με μικρόφωνο. Καλό κίνητρο θα είναι. Σπάσιμο, όμως, που μας χρεώνουν έστω και τα 10$ για το OS3. Βέβαια ακόμα πιο απαράδεκτο θα ήταν να χρεώνανε και τους iPhoneάδες.
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Γιατι δεν βαλατε το βιντεο που παρουσιαζει τα νεα χαρακτηριστικα???
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Σπάσιμο, όμως, που μας χρεώνουν έστω και τα 10$ για το OS3. Βέβαια ακόμα πιο απαράδεκτο θα ήταν να χρεώνανε και τους iPhoneάδες. Γενικά είναι απαράδεκτο να χρεώνεται το update... ευτυχώς που υπάρχουν πάντα οι free λύσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα