Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Μη το κάνεις, δεν αξίζει! Οι εφαρμογές (στη μεγάλη τους πλειοψηφία) και τα παιχνίδια κοστίζουν απο 0.79-2€ (σα να αγοράζεις μια εφημερίδα) είναι και έχεις και τα updates ολα απο apple και το κεφάλι σου ήσυχο

Στο jailbreak αναφερεσαι?Τι προβλημα προκαλει ακριβως και"δεν εχεις το κεφαλι σου ησυχο"?

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα μια ερωτηση.

Εχω αγοράσει το iPhone και το έχω settαρει μια χαρά με το iTunes και τον λογαριασμό μου etc.

Στην περιπτωση που το χάσω (iPhone) και πάρω άλλο μολις το βάλω στο iTunes και συνδεθώ στον λογαριασμό μου, θα μπορεί να εγκαταστήσει αυτοματα τις εφαρμογές που αγορασα;

Το αντιθετο; Δηλαδή αν κάνω format και ξαναεγκαταστήσω το iTunes και βάλω το υπάρχον κινητό μου, θα γινει ενημέρωση του iTunes?

Και τελος εαν γινει και format και χαθει το κιν και παρω καινουργιο εάν συνδεθώ στο iTunes account μου μπορει να κατεβασει και συγχρονισει οτι εχω αγορασει;

Η πρεπει να τα γραφω σε μια λίστα για να μπω να τα ξανακατεβασω ενα ενα;

Δημοσ.

Αν για κάποιο λόγο χάσεις την iTunes Library από τον υπολογιστή σου, θα πρέπει να κατεβάσεις ξανά τις εφαρμογές μία-μία. Αν ξανασυνδεθείς με το ίδιο iTunes account, δε θα στις ξαναχρεώσει αλλά θα σε αφήσει να τις κατεβάσεις δωρεάν. Υπάρχει μια πιθανότητα να τις κατεβάσει από το iPhone σου όταν το ξανασυνδέσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Αν δε θυμάσαι ποιές είναι οι εφαρμογές που έχεις κατεβάσει, μπορείς να κοιτάξεις τα email που σου στέλνει κάθε τόσο το iTunes με τις αποδείξεις αγοράς των εφαρμογών. ;)

Το δωρεάν ξανακατέβασμα ισχύει μόνο για τις εφαρμογές. Αν έχεις αγοράσει τραγούδια ή ringtones από το iTunes, αν πας να τα ξανακατεβάσεις, θα στα ξαναχρεώσει.

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση. Μα δεν το εχουν σκεφτει οτι κατι μπορει να γινει να κραταει αυτα που εχω στο προφιλ μου;

Δημοσ.

Επίσης, στη περίπτωση που δεν κρατάς τις αποδείξεις-mail που σου στέλνει το itunes, στο itunes store στο account σου θα βρείς την επιλογή Purchase History. Εκεί είναι όλες οι αγορές που έχεις κάνει ;)

Δημοσ.
Επίσης, στη περίπτωση που δεν κρατάς τις αποδείξεις-mail που σου στέλνει το itunes, στο itunes store στο account σου θα βρείς την επιλογή Purchase History. Εκεί είναι όλες οι αγορές που έχεις κάνει ;)

Ωραία! Ακόμα καλύτερα! :-)

Δημοσ.

Συγγνωμη. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Το iphone δεν μπορεί να επικοινωνήσει με bluetooth με άλλα κινητά για ανταλλαγή αρχείων κλπ?

Δημοσ.
Στο jailbreak αναφερεσαι?Τι προβλημα προκαλει ακριβως και"δεν εχεις το κεφαλι σου ησυχο"?

Ναι στο jailbreak αναφέρομαι, δεν είναι τόσο οτι προκαλεί κάποιο πρόβλημα απλά νομίζω πως δεν αξίζει να χάνεις ολα τα updates που κατα καιρούς βγάζει η apple για να γλυτώνεις 1€ τη κάθε εφαρμογή για να κατεβάζεις κάποια τζάμπα παιχνίδια με άπειρα διαφημιστηκά bannerakia που είναι εκνευριστηκά...διαλέγεις εσύ...

• Moderators
Δημοσ.
Ναι στο jailbreak αναφέρομαι, δεν είναι τόσο οτι προκαλεί κάποιο πρόβλημα απλά νομίζω πως δεν αξίζει να χάνεις ολα τα updates που κατα καιρούς βγάζει η apple

Το τελευταιο update που"εχασα" στο 2g μου,ειναι το 3.1.3 που κανεις δεν ξερει τι ακριβως κανει update και σε τι διαφερει απο το 3.1.2,περα απο το sms exploit.Κανενα μοντελο iphone δεν εχει χασει major updates και δεν εχει"μεινει πισω"σε firmware λογο jailbreak.Τωρα αν μιλαμε για τις χ μερες που περιμενεις μετα τo official update και δεν αντεχει καποιος να μην το κανει,παω πασο.

για να γλυτώνεις 1€ τη κάθε εφαρμογή για να κατεβάζεις κάποια τζάμπα παιχνίδια με άπειρα διαφημιστηκά bannerakia που είναι εκνευριστηκά...διαλέγεις εσύ...

Δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου,επι το πλειστον ο περισσοτερος κοσμος γι αυτο κανει jailbreak,αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος τα warez οταν μιλαμε για jailbreak.Εχει κ αλλα καλουδια.Απειρα διαφημιστικα bannerakia δεν εχω δει παντως εδω και 3 σχεδον χρονια.

Αποψεις θα μου πεις,σεβαστο.

Δημοσ.

Να κάνω μιά ερώτηση...

Σε καινούριο iPhone 3GS με έκδοση 3.1.3 γίνεται jailbreak/pwnage κανονικά χωρίς πρόβλημα και να δουλεύει κομπλέ;

Επειδή έψαξα λίγο και διάβασα δίαφορα που δεν με ικανοποίησαν...Οπότε θέλω τη βοήθεια σας γκουρού του ινσόμνια.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Να κάνω μιά ερώτηση...

Σε καινούριο iPhone 3GS με έκδοση 3.1.3 γίνεται jailbreak/pwnage κανονικά χωρίς πρόβλημα και να δουλεύει κομπλέ;

Επειδή έψαξα λίγο και διάβασα δίαφορα που δεν με ικανοποίησαν...Οπότε θέλω τη βοήθεια σας γκουρού του ινσόμνια.

Κανονικα οπως το ξερεις οχι.Μιλαμε για tethered jailbreak,το οποιο σημαινει πως σε περιπτωση που κλεισει το iphone/κανει reboot,θα μπει σε dfu mode και θα πρεπει να το συνδεσεις σε pc για να το επαναφερεις σε νορμαλ κατασταση(δεν χρειαζεται το itunes).

Edit:Κατι σημαντικο που εκ παραδρομης ξεχασα να γραψω:Θα πρεπει να κανεις downgrade σε 3.1.2 αφου πρωτα εχεις κρατησει τα shsh hashes στο cydia.Σε διαφορετικη περιπτωση,δυστυχως εισαι ατυχος.

Για να μην σε ζαλιζω,αν το παρεις καινουριο με 3.1.3 οπως λες,θα πρεπει να περιμενεις.

Επεξ/σία από Gi0
Δημοσ.
Κανονικα οπως το ξερεις οχι.Μιλαμε για tethered jailbreak,το οποιο σημαινει πως σε περιπτωση που κλεισει το iphone/κανει reboot,θα μπει σε dfu mode και θα πρεπει να το συνδεσεις σε pc για να το επαναφερεις σε νορμαλ κατασταση(δεν χρειαζεται το itunes).

Αν μιλαμε για τον τελευταιο bootrom,δυστυχως εισαι ατυχος.

Είναι αγοράσμενο καινούριο οπότε υποθέτω πως είναιτ τελευταίο.

Δηλαδή κάθε φορά που κλείσει για κάποιο λόγο θέλει αυτή την διαδικασία;

Καμία σχέση όπως δούλευε στην 3.1.2 δηλαδή με Cydia και χωρίς κανένα πρόβλημα και να τρέχει άνετο;

• Moderators
Δημοσ.
Είναι αγοράσμενο καινούριο οπότε υποθέτω πως είναιτ τελευταίο.

Ριξε μια ματια στο edit,δυστυχως θα πρεπει να περιμενεις.

Δημοσ.
Ριξε μια ματια στο edit,δυστυχως θα πρεπει να περιμενεις.

Δεν το έχω στα χέρια μου.Είναι για φίλο που είναι και ψιλοάσχετος.Καλύτερα, γιατί μετά θα του βγάλει κανά πρόβλημα και εμένα θα τρέχει πάλι...χαχα..περιμένουμε να βει σίγουρη και λειτουργική λύση τότε για την 3.1.3

Ευχαριστώ πάντως Gio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...