randy1989 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ξέρει κανείς από που μπορώ να αγοράσω το Iphone 3GS?
giorgos_k Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ξέρει κανείς από που μπορώ να αγοράσω το Iphone 3GS? Εκτός από vodafone/cosmote/plaisio/multirama/fnac/systemgraph? ;-)
angmar Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Εκτός από vodafone/cosmote/plaisio/multirama/fnac/systemgraph? ;-) ξέχασες το public
randy1989 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Εκτός από vodafone/cosmote/plaisio/multirama/fnac/systemgraph? ;-) plaisio δεν το βρίσκω. Το βρήκα σε vodafone/cosmote/multirama όμως και μου κάνει εντύπωση η τιμή του αφού από βίντεο στο youtube είχα ακούσει για 199$...
randy1989 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Υπάρχει περίπτωση για παραγγελία από τις ΗΠΑ? Αν ναι η τελική τιμή μαζί με τελωνεία, μεταφορικά κλπ πόσο πάει?
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Υπάρχει περίπτωση για παραγγελία από τις ΗΠΑ? Αν ναι η τελική τιμή μαζί με τελωνεία, μεταφορικά κλπ πόσο πάει? Δυστυχως οχι.
therock Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Υπαρχει τροπος οταν ειναι κλειδωμενο να απαντας χωρις να χρειαζεται να σερνεις την μπαρα? Ειναι ενοχλητικο!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Υπαρχει τροπος οταν ειναι κλειδωμενο να απαντας χωρις να χρειαζεται να σερνεις την μπαρα? Ειναι ενοχλητικο! Μόνο αν έχεις συνδεδεμένο hands free!
MONOMAHOS Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 καλησπερα παιδια χριαζωμαι βοηθεια αν γνωρηζει καποιος να μου στειλει.εχω το iphone 3gs μαμα και τιν version 3.1.2 και εχει βγει η 3.1.3.γνωρηζει καποιοσ αν βγαζει προβληματα η version αυτη η ειναι φημες γιατι δεν εβγαζα ακρη απο διαφορα post.αν μπορει ας με βοηθησει καποιος... ευχαριστω!!!
randy1989 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Eπειδή έχω "φάει" κόλημα τις δύο τελευταίες μέρες με τα iphone (δεν ξέρω γιατί) σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ένα. Θα αγόραζα το 3gs, αλλά είδα ότι θα βγει καινούργιο και έτσι λέω να περιμένω εκείνο. Εσείς τι λέτε? Επίσης επειδή είμαι τελείως άσχετος στο θέμα των iphone και ότι έχει σχέση με apple κλπ. θα ήθελα να απαντήσετε σε κάποιες απορίες που έχω που ίσως φανούν γελοίες, αλλά δεν ξέρω που αλλού να στραφώ. 1. Το iphone μόλις το αγοράζω χρειάζεται να κάνω κάτι ή λειτουργεί από την αρχή μόνο του? 2. Τα apps που θα έχει μέσα όταν το πάρω ποια θα είναι? 3. Θα χρειαστεί πουθενά η πιστωτική? Αν ναι θα υπάρχει άλλη λύση? 4. Τι είναι και τι κάνει το jailbroke? 5. Τι αλλαγές θα έχει το iphone που θα βγει με το 3gs? Η τιμή του πόσο προβλέπεται? 6. Χωρίς itunes δεν κάνουμε τίποτα? 7. Αpps μόνο από το Itunes? Αυτά είναι περίπου όλα που ήθελα να ρωτήσω. Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός. Καλή σας νύχτα.
isspro Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Eπειδή έχω "φάει" κόλημα τις δύο τελευταίες μέρες με τα iphone (δεν ξέρω γιατί) σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ένα. Θα αγόραζα το 3gs, αλλά είδα ότι θα βγει καινούργιο και έτσι λέω να περιμένω εκείνο. Εσείς τι λέτε? Επίσης επειδή είμαι τελείως άσχετος στο θέμα των iphone και ότι έχει σχέση με apple κλπ. θα ήθελα να απαντήσετε σε κάποιες απορίες που έχω που ίσως φανούν γελοίες, αλλά δεν ξέρω που αλλού να στραφώ. 1. Το iphone μόλις το αγοράζω χρειάζεται να κάνω κάτι ή λειτουργεί από την αρχή μόνο του? 2. Τα apps που θα έχει μέσα όταν το πάρω ποια θα είναι? 3. Θα χρειαστεί πουθενά η πιστωτική? Αν ναι θα υπάρχει άλλη λύση? 4. Τι είναι και τι κάνει το jailbroke? 5. Τι αλλαγές θα έχει το iphone που θα βγει με το 3gs? Η τιμή του πόσο προβλέπεται? 6. Χωρίς itunes δεν κάνουμε τίποτα? 7. Αpps μόνο από το Itunes? Αυτά είναι περίπου όλα που ήθελα να ρωτήσω. Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός. Καλή σας νύχτα. 1. sim βαζεις, το ανοιγεις, πατας Pin και παιζεις κανονικα 2. ημερολογιο, φωτογραφιες, καμερα, επαφες, ρολοι, safari (για να σερφαρεις), ipod (για να ακους μουσικη), μυνηματα, πυξιδα, μετοχες, μαγνητοφωνο, αριθμομηχανη, καιρος, youtube, app store (για να κατεβαζεις -αφου αγορασεις πρωτα- εφαρμογες) 3. εξαρταται απο που θα το παρεις αλλιως μετρτητα 4. ειναι προγραμμα που το περνας μεσω Pc σε iphone και μετα το τρεχεις απο το iphone και στο ξεκλειδωνει 5. δεν ξερω 6. υπαρχουν λυσεις αλλα ειναι "μη νομιμες" και απαγορευεται να τις πουμε 7. νομιμες μονο απο εκει + τις free Επεξ/σία 20 Απριλίου 2010 από isspro
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 4. ειναι προγραμμα που το περνας μεσω Pc σε iphone και μετα το τρεχεις απο το iphone και στο ξεκλειδωνει Μια διορθωση,το jailbreak δεν ειναι προγραμμα,αλλα η διαδικασια που χρειαζεται να κανεις για να αποκτησεις write access στο filesystem του iphone.Και αυτο γινεται με καποιο προγραμμα ή με περασμα ηδη jailbroken firmware,αναλογα το iphone.Google/insomnia wiki/this thread is your friend.
randy1989 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 1. sim βαζεις, το ανοιγεις, πατας Pin και παιζεις κανονικα2. ημερολογιο, φωτογραφιες, καμερα, επαφες, ρολοι, safari (για να σερφαρεις), ipod (για να ακους μουσικη), μυνηματα, πυξιδα, μετοχες, μαγνητοφωνο, αριθμομηχανη, καιρος, youtube, app store (για να κατεβαζεις -αφου αγορασεις πρωτα- εφαρμογες) 3. εξαρταται απο που θα το παρεις αλλιως μετρτητα 4. ειναι προγραμμα που το περνας μεσω Pc σε iphone και μετα το τρεχεις απο το iphone και στο ξεκλειδωνει 5. δεν ξερω 6. υπαρχουν λυσεις αλλα ειναι "μη νομιμες" και απαγορευεται να τις πουμε 7. νομιμες μονο απο εκει + τις free thanks φίλε. Υπάρχει εύκολος τρόπος για jailbrake? Kαι τι εννοείς όταν λες στο "ξεκλειδώνει"? Τι μπορείς να κάνεις δηλαδή? Είναι επικίνδυνο για το κινητό?
casabel Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μη το κάνεις, δεν αξίζει! Οι εφαρμογές (στη μεγάλη τους πλειοψηφία) και τα παιχνίδια κοστίζουν απο 0.79-2€ (σα να αγοράζεις μια εφημερίδα) είναι και έχεις και τα updates ολα απο apple και το κεφάλι σου ήσυχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα