Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγκρίθηκε τελικά ο Opera mini και είναι ήδη διαθέσιμος στο app store.

Και ένα πρώτο review εδώ.

Γρήγορος αλλά δεν με βόλεψε.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει τελικά pinch και zoom ή οχι;

Εγώ το βραδάκι θα τον δοκιμάσω...

Δημοσ.

Δημοσ.

Πρακτικά όχι. Όταν φορτώνει τη σελίδα τα κείμενα δε διαβάζονται και με ένα άγγιγμα (μονό κλικ ή ζουμ με multitouch) στην παράγραφο που θες να διαβάσεις' date=' τραβάει ένα βαρβάτο ζουμ όλο δικό σου. Ενδιάμεσες καταστάσεις ζουμ δεν υπάρχουν. Γρήγορος αλλά ως εκεί.

Δημοσ.

Πρακτικά όχι. Όταν φορτώνει τη σελίδα τα κείμενα δε διαβάζονται και με ένα άγγιγμα (μονό κλικ ή ζουμ με multitouch) στην παράγραφο που θες να διαβάσεις' date=' τραβάει ένα βαρβάτο ζουμ όλο δικό σου. Ενδιάμεσες καταστάσεις ζουμ δεν υπάρχουν. Γρήγορος αλλά ως εκεί.

Δημοσ.
Έχεις δίκιο εν μέρει. :-)

Όταν κάνεις restart, η συσκευή "καταλαβαίνει" πως έχει πειραγμένο firmware και δεν λειτουργεί καθόλου αλλά μένει σε κατάσταση που ζητάει να κάνεις restore (βγάζει την εικόνα που δείχνει το iTunes και το καλώδιο USB). Πρέπει τότε να τη συνδέσεις με υπολογιστή και να τρέξεις ξανά το BlackRa1n. Αυτό δεν κάνει jailbreak από την αρχή, απλώς ξεμπλοκάρει τη συσκευή και την κάνει να ανοίξει κανονικά. Δε χάνεις τίποτε από τις εφαρμογές (επίσημες και ανεπίσημες) και τις ρυθμίσεις σου.

Oh damn! Δηλαδη αμα μπλοκαρει η συσκευη και κανεις ρεσταρτ αλλα δεν εχεις υπολογιστη πλησιον σου, τοτε δεν μπορει να ανοιξει καθολου? Ηλπιζα πως δεν θα συνεβαινε αυτο και απλα θα ανοιγε αλλα οχι με jb status...

Αυτο ομοως ειναι επικινδυνο, διοτι δεν ειναι λιγες οι φορες που εχει χρειαστει να κανω restart καθως βρισκομαι εκτος σπιτιου.

Δημοσ.
Έχεις δίκιο εν μέρει. :-)

Όταν κάνεις restart, η συσκευή "καταλαβαίνει" πως έχει πειραγμένο firmware και δεν λειτουργεί καθόλου αλλά μένει σε κατάσταση που ζητάει να κάνεις restore (βγάζει την εικόνα που δείχνει το iTunes και το καλώδιο USB). Πρέπει τότε να τη συνδέσεις με υπολογιστή και να τρέξεις ξανά το BlackRa1n. Αυτό δεν κάνει jailbreak από την αρχή, απλώς ξεμπλοκάρει τη συσκευή και την κάνει να ανοίξει κανονικά. Δε χάνεις τίποτε από τις εφαρμογές (επίσημες και ανεπίσημες) και τις ρυθμίσεις σου.

Oh damn! Δηλαδη αμα μπλοκαρει η συσκευη και κανεις ρεσταρτ αλλα δεν εχεις υπολογιστη πλησιον σου, τοτε δεν μπορει να ανοιξει καθολου? Ηλπιζα πως δεν θα συνεβαινε αυτο και απλα θα ανοιγε αλλα οχι με jb status...

Αυτο ομοως ειναι επικινδυνο, διοτι δεν ειναι λιγες οι φορες που εχει χρειαστει να κανω restart καθως βρισκομαι εκτος σπιτιου.

Δημοσ.
Πρακτικά όχι. Όταν φορτώνει τη σελίδα τα κείμενα δε διαβάζονται και με ένα άγγιγμα (μονό κλικ ή ζουμ με multitouch) στην παράγραφο που θες να διαβάσεις, τραβάει ένα βαρβάτο ζουμ όλο δικό σου. Ενδιάμεσες καταστάσεις ζουμ δεν υπάρχουν. Γρήγορος αλλά ως εκεί.

:mad: Αυτό ακριβώς που ευχόμουν να μη συμβαίνει... Κρίμα. Ίσως αν υπάρξει αρκετό feedback απο τον κόσμο να διορθωθεί σε κάποιο update.

Δημοσ.
Πρακτικά όχι. Όταν φορτώνει τη σελίδα τα κείμενα δε διαβάζονται και με ένα άγγιγμα (μονό κλικ ή ζουμ με multitouch) στην παράγραφο που θες να διαβάσεις, τραβάει ένα βαρβάτο ζουμ όλο δικό σου. Ενδιάμεσες καταστάσεις ζουμ δεν υπάρχουν. Γρήγορος αλλά ως εκεί.

:mad: Αυτό ακριβώς που ευχόμουν να μη συμβαίνει... Κρίμα. Ίσως αν υπάρξει αρκετό feedback απο τον κόσμο να διορθωθεί σε κάποιο update.

Δημοσ.

Αν δεν βρίσκεσαι σε wifi, αξίζει. Ανακεφαλαιώνω για εκείνους που δεν έχουν προλάβει να τον κατεβάσουν.

+ Ταχύτατο άνοιγμα σελίδων

+ Αναζήτηση στο μενού επιλογής κειμένου

+ Full screen (σχεδόν)

+ Opera link (σχεδόν...)

- Κακό rendering σελίδων

- Δυο επίπεδα ζουμ, πλήρες ζουμ και χωρίς ζουμ

- Δύσκολη επιλογή κειμένου (χωρίς μεγεθυντικό φακό, χωρίς grips κλπ)

Δημοσ.

Αν δεν βρίσκεσαι σε wifi, αξίζει. Ανακεφαλαιώνω για εκείνους που δεν έχουν προλάβει να τον κατεβάσουν.

+ Ταχύτατο άνοιγμα σελίδων

+ Αναζήτηση στο μενού επιλογής κειμένου

+ Full screen (σχεδόν)

+ Opera link (σχεδόν...)

- Κακό rendering σελίδων

- Δυο επίπεδα ζουμ, πλήρες ζουμ και χωρίς ζουμ

- Δύσκολη επιλογή κειμένου (χωρίς μεγεθυντικό φακό, χωρίς grips κλπ)

Δημοσ.

Αν και το έχω λίγες μέρες το κινητό πρέπει να αναρωτηθείς...είναι δυνατόν να μπλοκάρει? Μπα δύσκολο. Οι μόνοι λόγοι που αναγκάστηκα να κάνω restart είναι επειδή το ήθελε η εγκατάσταση κάποιων packages από το Cydia. Ακόμη και sim που αλλάζω on the fly ποτέ δεν έκανε κανένα περίεργο. Πάντως καλά είναι να κουβαλάς σε ένα φλασάκι στα κλειδιά σου το blackra1n. Θα μπείς στο διπλανό μαγαζί και ευγενικά θα πεις "Συγνώμη το iphone έκανε restart και μπήκα σε DFU mode, μήπως μπορώ να χρησιμοποιήσω 2 λεπτά το pc σας για να επαναφέρω το JB με το blackra1n?". Εννοείτε και θα αναγκαστούν να σε αφήσουν λόγω κρισιμότητας της κατάστασης. :lol: :lol: :lol:

Πάντως εγώ το έχω μαζί μου και συνήθως υπάρχει γύρω κάποιο pc ή όπως εγώ κουβάλα στη τσάντα σου ένα netbook :).

Δημοσ.

Ηχογραφηση κλησεων απο οτι καταλαβαινω δεν εχει ετσι?

Κατι εφαρμογες βρηκα που υπο την μορφη υπηρεσιας ηχογραφουν εξερχομενες αποθηκευοντας τες σε web accounts. Λιγο υπερβολικο δεν ειναι? Και τα παραπανω ισχυουν για κατοικους Αμερικης.

Δημοσ.

itunes 9.1.0.79 crashes

στα windows 7 x64

δοκιμασα να κανω uninstall-reinstall κλπ κλπ

και δεν γινεται τιποτα..

εβαλα και μια παλαιοτερη εκδοση αλλα δεν ανοιγει το itunes διοτι λεει πως οι libraries ειναι δημιουργημενες σε 1 νεοτερη εκδοση..

Ξερει κανεις κατι για αυτο το προβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...