giorgos_k Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Noop..με 3.1.2(7D11) είμαι.... Αλλά νομίζω το είχα διαβάσει κάποτε οτι το itunes εγκαθιστά μόνο το current firmware που κυκλοφορεί, είτε το κάνεις χειροκίνητα(alt+restore) είτε οχι. Δεν είμαι 100% σίγουρος βέβαια, άλλα ίσως είναι αυτός ο λόγος που δεν μου κάνει restore στην 3.1.2 . Σήμερα δίαβασα οτι το untetherd jailbreak είναι προ των πυλών οπότε μάλλον θα κανω λίγο ακόμα υπομονή, γιατι αποτι καταλαβαίνω η μόνη λύση που έχω αυτή τη στιγμή είναι να πάω σε 3.1.3 official Ευχαριστώ για τις απαντήσεις though
angmar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 giorgos_k βιάστηκες, έπρεπε απλώς να τρέξεις το blackra1n όσο ήσουν στην 3.1.2 χωρίς να κάνεις restore.
giorgos_k Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 giorgos_k βιάστηκες, έπρεπε απλώς να τρέξεις το blackra1n όσο ήσουν στην 3.1.2 χωρίς να κάνεις restore. Δεν έπιασα ακριβώς τι θες να πείς...είμαι ηδη με tethered jailbreak σε 3.1.2...κ θέλω να κάνω restore και jailbreak είτε σε 3.1.2 είτε 3.1.3..
angmar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 αα δεν είχα πιάσει ότι έχεις ήδη jailbreak. SHSH για τη συσκευή σου μέσω cydia έχεις ανεβάσει;
giorgos_k Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Yeap, είχα σώσει SHSH με το που το πήρα. Δν ξέρω τι να τα κάνω όμως
angmar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 καλό είναι αυτό, πόσταρε λίγο τα πράσινα γράμματα που έχει στο cydia πάνω πάνω για να δούμε τι θα κάνεις παρακάτω.
giorgos_k Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Λέει ότι έχω τα SHSH's on file για 3.1/ 3.1.2/ 3.1.3. Ξέχασα να το γράψω πριν, αυτό εννοουσες;
angmar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 ναι αυτό, είσαι μια χαρά, ακολούθησε τον οδηγό που έχουν γράψει τα παιδιά εδώ για να κάνεις restore σε 3.1.2.
giorgos_k Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Ωραίος. Ήδη έχω φύγει απτό Σπιτι για να το δοκιμάσω, τη Κυριακή που θα έχω χρόνο όμως θα ασχοληθώ. Να σαι καλά, thx
actorius Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Λοιπόν, πάμε Settings > Mail, Contacts, Calendars. Ανοίγουμε νέο λογαριασμό Exchange Server (προσωπικά τον ονόμασα office γιατί είναι το mail του γραφείου) και βάζουμε τα ακόλουθα στοιχεία (προφανώς βάζω παράδειγμα): Email: [email protected] Server: webmail.insomnia.gr Domain: (το έχω κενό) Username: paredwse (βάζεις το username με το οποίο μπαίνεις στον Exchange Server) Password: ************ (βάζεις το password με το οποίο μπαίνεις στον Exchange Server) Use SSL: ON Λοιπόν, βρήκα το λάθος στη σύνδεση μου με τον exchange. Οι ρυθμίσεις είναι αυτές ακριβώς, αλλά για να δουλέψει έπρεπε στον server να γράψω την ip του exchange και στο username ήθελε τη μορφή domain\username.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Λοιπόν, βρήκα το λάθος στη σύνδεση μου με τον exchange. Οι ρυθμίσεις είναι αυτές ακριβώς, αλλά για να δουλέψει έπρεπε στον server να γράψω την ip του exchange και στο username ήθελε τη μορφή domain\username. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί - πιθανόν να είναι θέμα ρυθμίσεων του Exchange Server. Στο δικό μου τηλέφωνο, οι ρυθμίσεις είναι όπως στις έχω περιγράψει. (Σημειωτέον ότι χρησιμοποιούμε Exchange Server 2007, δεν ξέρω εάν έχει κάποια σημασία). Αφού τα κατάφερες, τέλος καλό όλα καλά.
kosmasgr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Multitasking στην επόμενη αναβάθμιση λογισμικού Pwned Σχετικό άρθρο
angmar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 καλά από rumors άλλο τίποτα, εγώ πλέον με την απλ, πολύ μικρό καλάθι.
kosmasgr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Θα το κάνουν αυτό καθόσον το νέο Iphone θα βγεί έτσι λογικά
actorius Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 paredwse αφου δουλεύει σωστά, τα υπόλοιπα περιττεύουν! Thanks. Όσο για το multitasking, απ'οσο ξέρω σε android / win πέρα απο το θετικό και πρακτικό κομμάτι, δημιουργεί κ κάποια προβληματάκια κ κολλήματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα