Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Noop..με 3.1.2(7D11) είμαι.... Αλλά νομίζω το είχα διαβάσει κάποτε οτι το itunes εγκαθιστά μόνο το current firmware που κυκλοφορεί, είτε το κάνεις χειροκίνητα(alt+restore) είτε οχι. Δεν είμαι 100% σίγουρος βέβαια, άλλα ίσως είναι αυτός ο λόγος που δεν μου κάνει restore στην 3.1.2 . Σήμερα δίαβασα οτι το untetherd jailbreak είναι προ των πυλών οπότε μάλλον θα κανω λίγο ακόμα υπομονή, γιατι αποτι καταλαβαίνω η μόνη λύση που έχω αυτή τη στιγμή είναι να πάω σε 3.1.3 official :rolleyes: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις though ;)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
giorgos_k βιάστηκες, έπρεπε απλώς να τρέξεις το blackra1n όσο ήσουν στην 3.1.2 χωρίς να κάνεις restore.

Δεν έπιασα ακριβώς τι θες να πείς...είμαι ηδη με tethered jailbreak σε 3.1.2...κ θέλω να κάνω restore και jailbreak είτε σε 3.1.2 είτε 3.1.3..:cry:

Δημοσ.

καλό είναι αυτό, πόσταρε λίγο τα πράσινα γράμματα που έχει στο cydia πάνω πάνω για να δούμε τι θα κάνεις παρακάτω.

Δημοσ.

Ωραίος. Ήδη έχω φύγει απτό Σπιτι για να το δοκιμάσω, τη Κυριακή που θα έχω χρόνο όμως θα ασχοληθώ. Να σαι καλά, thx ;)

Δημοσ.
Λοιπόν, πάμε Settings > Mail, Contacts, Calendars. Ανοίγουμε νέο λογαριασμό Exchange Server (προσωπικά τον ονόμασα office γιατί είναι το mail του γραφείου) και βάζουμε τα ακόλουθα στοιχεία (προφανώς βάζω παράδειγμα):

Email: [email protected]

Server: webmail.insomnia.gr

Domain: (το έχω κενό)

Username: paredwse (βάζεις το username με το οποίο μπαίνεις στον Exchange Server)

Password: ************ (βάζεις το password με το οποίο μπαίνεις στον Exchange Server)

Use SSL: ON

Λοιπόν, βρήκα το λάθος στη σύνδεση μου με τον exchange. Οι ρυθμίσεις είναι αυτές ακριβώς, αλλά για να δουλέψει έπρεπε στον server να γράψω την ip του exchange και στο username ήθελε τη μορφή domain\username.

• Super Moderators
Δημοσ.
Λοιπόν, βρήκα το λάθος στη σύνδεση μου με τον exchange. Οι ρυθμίσεις είναι αυτές ακριβώς, αλλά για να δουλέψει έπρεπε στον server να γράψω την ip του exchange και στο username ήθελε τη μορφή domain\username.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί - πιθανόν να είναι θέμα ρυθμίσεων του Exchange Server. Στο δικό μου τηλέφωνο, οι ρυθμίσεις είναι όπως στις έχω περιγράψει.

(Σημειωτέον ότι χρησιμοποιούμε Exchange Server 2007, δεν ξέρω εάν έχει κάποια σημασία).

Αφού τα κατάφερες, τέλος καλό όλα καλά. :-)

Δημοσ.

paredwse αφου δουλεύει σωστά, τα υπόλοιπα περιττεύουν! Thanks.

Όσο για το multitasking, απ'οσο ξέρω σε android / win πέρα απο το θετικό και πρακτικό κομμάτι, δημιουργεί κ κάποια προβληματάκια κ κολλήματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...